Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 08, 07:43)
As vakar per lietu ir ruka basciausi smile.gif nesiu sian ryskint juostas.. maz pavyko kas... ner netinkamu salygu fotkem , kaip Rico pasakytu.  Sian irgi viliuosi per lietu islyst.

o tai su stovu fotkijai ar kaip? blush2.gif blush2.gif ar tau duoda normaliai tavo objektyvas islaikymo? ax.gif nes va man pravalas tokie apniuke orai -net lauke be sansu doh.gif doh.gif islaikyma duoda ilga -tai viskas sudrbeinta gaunas verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 08, 08:10)
arba isties tokios ryskiai raudonos lupos tavo mergaites smile.gif

ten ne jos mergaite mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 08 spalio 2009 - 08:13
Sveikos,

Bandysiu įsipaišyt į jūsų tarpą 4u.gif Pas mane Olympus E-420. Keliauju atlikt techninius namų darbus, ir kaip suprantu juos reikia čia įkelt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 10 08, 09:14)
o tai su stovu fotkijai ar kaip?
ar tau duoda normaliai tavo objektyvas islaikymo

Ne, is rankos, stovo nenaudoju, nemegstu to tampymosi.
Jo, nes 1.4,plius su juostiniu fotografau, tai pushinau ir nusistaciau juostai esant 100ISO jautrumui iki 400 smile.gif ziuresiu kas gavosi. O ir tie padrebejimai kartais ziurisi man ... nes tos klaidos kurias su skaitmena padarai juostoje kartais ziurisi kaip privalumai smile.gif vienzo... bus matyt, gal nieko ir neisejo biggrin.gif bet net ir su skaitmena fotografuodama tokiu oru man viskas butu ok su islaikymu, nebent jau visai tamsu. O fotkinau apie 5.30h iki 7niu kazkur. Aisku daugiu braidziojau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 spalio 2009 - 08:18
mane tai labiausiai nervina, kad namie jau nuo ryto tamsu doh.gif o ka da daryt kai sienos dar raudonos geltonos ir belekokios netinkamos fotkinimui, uz tai ir gaunasi paskui tamsios fotkes ir veidai oranziniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 10 08, 09:23)
mane tai labiausiai nervina, kad namie jau nuo ryto tamsu  doh.gif o ka da daryt kai sienos dar raudonos geltonos ir belekokios netinkamos fotkinimui, uz tai ir gaunasi paskui tamsios fotkes ir veidai oranziniai  biggrin.gif

tai imesk i ps paskui ir sureguliuok spalvas smile.gif grazu ryskus fonas vaiku fotkem smile.gif

multti sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 spalio 2009 - 08:29
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 08, 09:25)
tai imesk i ps paskui ir sureguliuok spalvas smile.gif grazu ryskus fonas vaiku fotkem smile.gif

multti sveika prisijungus  4u.gif

as ne su PS reguliuoju, pas mane apple kazkokia programa buvo, bet anyway grazaus rezultato ant tu sienu negaunu nors tu ka smile.gif sakiau kai vaikai apipies visas, dazysim baltai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 08, 08:16)
Jo, nes 1.4,plius su juostiniu fotografau, tai pushinau ir nusistaciau juostai esant 100ISO jautrumui iki 400 smile.gif ziuresiu kas gavosi. O ir tie padrebejimai kartais ziurisi man ... nes tos klaidos kurias su skaitmena padarai juostoje kartais ziurisi kaip privalumai smile.gif vienzo... bus matyt, gal nieko ir neisejo biggrin.gif  bet net ir su skaitmena fotografuodama tokiu oru man viskas butu ok su islaikymu, nebent jau visai tamsu. O fotkinau apie 5.30h iki 7niu kazkur. Aisku daugiu braidziojau smile.gif

Oho,kokia tu ankstyva unsure.gif

Oj panos, kaia lietus lyja as nosies nenoriu niekur is namu kist, o lindima kazkur su fotiku net kalbos nera biggrin.gif Laukiu graziu,sauletu dienu ir spalvotu medziu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 08, 09:33)
Oho,kokia tu ankstyva  unsure.gif

Oj panos, kaia lietus lyja as nosies nenoriu niekur is namu kist, o lindima kazkur su fotiku net kalbos nera  biggrin.gif Laukiu graziu,sauletu dienu ir spalvotu medziu  bigsmile.gif

jei mane kas isleistu be vaiku, as islysciau. siryt pvz buvo labai silta, ruuuukas, fainuma. ale kam vaikus parduot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 08, 09:33)
Oho,kokia tu ankstyva

vakaro smile.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 10 08, 09:36)
jei mane kas isleistu be vaiku, as islysciau. siryt pvz buvo labai silta, ruuuukas, fainuma. ale kam vaikus parduot?  biggrin.gif

man daznai kyla tas pats klausimas... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 08, 08:16)
Jo, nes 1.4,plius su juostiniu fotografau, tai pushinau ir nusistaciau juostai esant 100ISO jautrumui iki 400 smile.gif ziuresiu kas gavosi. O ir tie padrebejimai kartais ziurisi man ... nes tos klaidos kurias su skaitmena padarai juostoje kartais ziurisi kaip privalumai smile.gif vienzo... bus matyt, gal nieko ir neisejo biggrin.gif  bet net ir su skaitmena fotografuodama tokiu oru man viskas butu ok su islaikymu, nebent jau visai tamsu. O fotkinau apie 5.30h iki 7niu kazkur. Aisku daugiu braidziojau smile.gif

aisku mirksiukas.gif
as va ruke ar prietemoj tik dangu galiu fotkint lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Po ilgos pertraukos dedu vel kazka smile.gif Pati matau nemazai trukumu, ale pirmas blynas rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 08 spalio 2009 - 09:28
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 08, 09:25)
Po ilgos pertraukos dedu vel kazka  smile.gif  Pati matau nemazai trukumu, ale pirmas blynas  rolleyes.gif

man patiko thumbup.gif
Atsakyti