Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Ievukis @ 2009 10 07, 23:25)

Ant popieriaus ar ant smelio? g.gif Labai jau mazos tos sraiges, gal tada macro bandyt g.gif kazkaip nesiziuri man 4u.gif
Atsakyti
Jei kam idomu cia didesne foto,turetu geriau matytis ax.gif
http://www.flickr.co...099778/sizes/l/
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 10 07, 23:17)
o man jau stogas vaziuoja...nebezinau ka fotkint ...

aha, būna doh.gif
Kažkada skaičiau, kad iš esmės viską galima fotkint- net wc popierių įvairiais rakursais lotuliukas.gif O šitose foto nematau jokios minties ar šiaip ko nors, už ko būtų galima užsikabinti blush2.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 10 07, 23:27)
Taip,as ta suprantu,bet kaip dabar islist i lauka su fotiku, kai lyja pastoviai 

apsirengi, pasiimi skėtį, fotiką ir žingsniuoji tongue.gif
Šiaip sutinku, ne pačios geriausios sąlygos fotkinimui... nors aš svajoju padaryti keletą kadrų, būtent per lietų, tik nežinau ar pavyks kas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 10 07, 22:27)
kaip pirmas bandymas turbut neblogai thumbup.gif  bet ka tobulint tikrai yr thumbup.gif  fainas naujas patyrimas thumbup.gif

labai sutinku, kad yra ka tobulinti! cool.gif o dar labiau kad buvo super faina patirits - va tokia vaikstau isissiepus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 10 07, 22:37)
Šiaip sutinku, ne pačios geriausios sąlygos fotkinimui... nors aš svajoju padaryti keletą kadrų, būtent per lietų, tik nežinau ar pavyks kas  unsure.gif

as irgi jau laukiu lietaus.. bet sauleta diena lotuliukas.gif jau turiu galvoj pora kadru.. bet aisku ar jei iseis taip kaip as noriu tai jau kitas klausimas lotuliukas.gif
Atsakyti
As vakar per lietu ir ruka basciausi smile.gif nesiu sian ryskint juostas.. maz pavyko kas... ner netinkamu salygu fotkem , kaip Rico pasakytu. Sian irgi viliuosi per lietu islyst.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 08, 08:43)
As vakar per lietu ir ruka basciausi smile.gif nesiu sian ryskint juostas.. maz pavyko kas... ner netinkamu salygu fotkem , kaip Rico pasakytu.  Sian irgi viliuosi per lietu islyst.

o kai per lietu fotkini...tai "aprengi" savo fotika? ar kaip saugot ji unsure.gif nes is po skecio fotkint..tai isivaizduoju,kad gali gautis "spalvotos" fotkes biggrin.gif nes mano skeciai melyni, violetiniai biggrin.gif neduoda jie fono..ar kaip cia pasakyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 10 08, 08:46)
o kai per lietu fotkini...tai "aprengi" savo fotika? ar kaip saugot ji unsure.gif nes is po skecio fotkint..tai isivaizduoju,kad gali gautis "spalvotos" fotkes biggrin.gif nes mano skeciai melyni, violetiniai biggrin.gif  neduoda jie fono..ar kaip cia pasakyt? g.gif

aha turiu apsauga fotikui ir masinoj bagazinej 'klejonke' sau po 3lt pirkta pardej ant virsutiniu rubu laugh.gif ir botus
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 08, 08:48)
aha turiu apsauga fotikui ir masinoj bagazinej 'klejonke' sau po 3lt pirkta pardej ant virsutiniu rubu laugh.gif ir botus

oi gerai atrodai, jau matau thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif

as apsauga tik tasiukui fotkiko turiu g.gif siaip smagu tokiu oru fotkint manau...galima geru kadru pagaut...reiktu nusipirkt ir man fotikui ruba smile.gif
Atsakyti
Zitlali, thumbup.gif

QUOTE(Fea @ 2009 10 08, 08:46)
o kai per lietu fotkini...tai "aprengi" savo fotika? ar kaip saugot ji unsure.gif nes is po skecio fotkint..tai isivaizduoju,kad gali gautis "spalvotos" fotkes biggrin.gif nes mano skeciai melyni, violetiniai biggrin.gif  neduoda jie fono..ar kaip cia pasakyt? g.gif

Neduoda 4u.gif Esu bandžiusi taip fotkinti, tai jokių "naujų" triukšmų dėl skėčio tikrai neatsirado schmoll.gif

Aš šiandien irgi mąstau pamėginti, bet dar tik galvoju, nes turiu reikalų ir fotiką tektų mašinoje palikti, nežinau ar saugu unsure.gif Jaučiu nelabai, nes palikčiau bent gerai valandai unsure.gif turbūt apsieisiu be fotkių verysad.gif
Atsakyti
Laba, aciu visoms uz komentarus, malionu, kad patiko 4u.gif

Ievuki, nu syza yra syza, ko is jos noret biggrin.gif

Antajo, as tai kolkas dar visiska profane studijiniam fotkinime, tai man labai super thumbup.gif
Atsakyti
kokia slyksti reklama northway gun_bandana.gif

Zmogiuk apkapota siek tiek , tamsu, bet siaip patiko 4u.gif

Melodi plokstokas veidas mergaites ir kiek per vaiskus arba isties tokios ryskiai raudonos lupos tavo mergaites smile.gif
Atsakyti