Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 06, 07:31)

Nu va, idedu viena pakoreguota  ax.gif Nu, bet man dabar perdaug kontrasto  doh.gif Ir akys turbut per ryskios?  g.gif

gal isdegimu ir randas, bet man gerokai geriau ziuris mirksiukas.gif

QUOTE(ASTYT€ @ 2009 10 06, 07:34)

idomiai mirksiukas.gif koks aparatas tavo? ax.gif
bet siaip tai tokia foto tai veliau del texturos ar pan panaudot ar kam ji? ax.gif g.gif kaip textura as mielai priglausciau blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif Zitlali, sutinku drinks_cheers.gif gaila ir man tu galuniu visur, galiu pasiteisint nebent maza erdve ir tuo, kad pirma karta rankose fixa laikiau blush2.gif

Will, 1,4 50-tukas cia buvo nuomuotas ax.gif

Astyte, man faini tie blikai, tik nelabai as ten juros imatau ax.gif

Tiny, man akys ryskios tai thumbup.gif , bet biski isdegimai matos lyg... g.gif bet gal tik per mano kompa doh.gif Is esmes man tai taip geriau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 10 06, 09:13)
galiu pasiteisint nebent maza erdve ir tuo, kad pirma karta rankose fixa laikiau

kadruoti visada gali ax.gif nebutina viso pilno kadro deti zalio toks koks jis yra smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Zit , man paaiskino apie tuos objektyvus, kad reik adapterio ir nieko nebutina perdarineti dar kazkoki optini lesi minejo doh.gif dairaus dabar to adapterio, bet arba as ieskot nemoku arba nzn, nes ebay randu tik macro adapterius lotuliukas.gif

Man tai kazkaip su 50tuku fotkintose nuotraukose siaubingai visur erdves truksta ir ne tik su 50-tuku bet apskritai su fixu ... man tikrai patinka nuotrauku ryskumas skaidrumas ir spalvu svelnumas, bet nu vistik as be zoomo negaliu biggrin.gif tik jauciu reik kazkokio universalesnio ...
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 10 06, 09:51)
Man tai kazkaip su 50tuku fotkintose nuotraukose siaubingai visur

teisingai sake, adapteris apie 30lt kainuoja, as su monoklio darymu sumaisiau smile.gif

del erdves tai nuo fotografo priklauso smile.gif kaip ir visur tikriausiai..
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 06, 09:10)
teisingai sake, adapteris apie 30lt kainuoja, as su monoklio darymu sumaisiau smile.gif

Kotai netikiu,kad taip paprasta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 10 06, 09:23)
Kotai netikiu,kad taip paprasta  lotuliukas.gif

Ieva, kai pajausi objektyvą, kad ir tą patį fiksą, tada bus paprasta, ir jokios erdvės netruks.O pajusi tik bandymų ir darymų keliu.
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 10 05, 23:00)

bigsmile.gif labai grazios spalvos 4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 10 06, 08:31)
Labas rytas  4u.gif
Nu va, idedu viena pakoreguota  ax.gif

del akiu tu teisi 4u.gif bet kazkas man kliuna cia dar, paziuresiu geriau i foto, gal galesiu placiau pakomentuoti blush2.gif
Atsakyti
na va ir lietuvaiciai kaip Diaz pradejo panasius photostream daryti smile.gif kam apie apsvietima idomu http://www.flickr.co...s/13581586@N08/
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 05, 20:21)
cia su juostiniu... originalios spalvos smile.gif
user posted image

O cia mano buitiakas smile.gif
user posted image

abi nerealios, pirmoj labai spalvos patinka ir tas fonas sulietas plius grudelis thumbup.gif antrojoj vaiko poza ir sukuosena wub.gif thumbup.gif

QUOTE(ich @ 2009 10 05, 22:19)
Melodi,man irgi spalvos patiko, tik gaila kai kur rankyciu ax.gif

drinks_cheers.gif labai apkapota visos blush2.gif bet piesia graziai tas 50mm 1.4 rolleyes.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 10 06, 07:31)

man tai erdves trukumas blush2.gif ir ryskumo noretusi blush2.gif

QUOTE(ASTYT€ @ 2009 10 06, 07:34)

bigsmile.gif idomi tekstura gavosi

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 06, 09:10)

sakyciau dar priklauso kiek yra vietos aplinkui rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 10 06, 13:45)
sakyciau dar priklauso kiek yra vietos aplinkui

na nesutinku zinok smile.gif jeigu spontaniskai fotkini, tai turi isnaudoti erdve, ir jeigu jos mazai tai tada portretink, kas tau trukdo smile.gif fotografuok rankas, plaukus, blakstienas, kojas, rubo detale, nu belenka ir is dalies dar idomiau, vercia tave pasukt galva ir pamastyt pries nuspaudziant mygtuka smile.gif jeigu neismanai kaip suktis, tai tada imsi stambiu planu ir apkaposi galunes, sukgrusi modeli, o portretui ir skladelyje vietos rasi smile.gif cia mano nuomone. Arba jei mazai vietos detales jamk, visom Laretoido foto patiko, bet nesakykit kad detalem fotografuot reik erdviu smile.gif ten istorija sukurta is mazu dalyku. Galu gale jei neplanuotai fotkini visad gali iseiti kur vietos daugiau, jei reportazini, jamk detales, jom vietos tikrai bus, jeigu planuotai tai kam lyst kur vietos mazai tongue.gif padrikai cia pasisakiau bet vienzo... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 spalio 2009 - 12:52
QUOTE(Tiny @ 2009 10 06, 08:31)
Nu va, idedu viena pakoreguota  ax.gif Nu, bet man dabar perdaug kontrasto  doh.gif Ir akys turbut per ryskios?  g.gif

Man pries tai geresne buvo, cia isdegimu daug, man per didelis kontrastas biggrin.gif

QUOTE(ASTYT€ @ 2009 10 06, 08:34)

Idomiai, net prisimerkt reikia kaip blizga biggrin.gif
Atsakyti