Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Melodi ner ko tarsyt, spalvos bigsmile.gif
man tik pirmoje rankyciu gaila, tokios begalines atrodo unsure.gif
Labiausiai tai 5oji. wub.gif
Atsakyti
melodi, penkta man labiausiai thumbup.gif thumbup.gif dar trecia man thumbup.gif wub.gif bet kitaip pakirpciau gal mirksiukas.gif
o siaip visai kitaip piesia... wub.gif visai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Melodi,liuks nuotraukytes thumbup.gif O jau spalvos wub.gif Ir akytes man labai patinka wub.gif
Atsakyti
Melodi,man irgi spalvos patiko, tik gaila kai kur rankyciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 10 05, 23:16)
Melodi,liuks nuotraukytes thumbup.gif O jau spalvos wub.gif Ir  akytes man labai patinka wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Melodi, nu piesai tas 50-tukas tai oi! fainai pasidarbavai.. spalvos grazios, zaismingos.. rankyciu gaila bet teks ismokt sienom kabet lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Zana4 @ 2009 10 05, 19:00)
gaila tiny foto nematau jau  ax.gif

Nu va, idedu viena pakoreguota ax.gif Nu, bet man dabar perdaug kontrasto doh.gif Ir akys turbut per ryskios? g.gif
user posted image

QUOTE(Will @ 2009 10 05, 21:12)
Tiny, fotosesija  bigsmile.gif  Man tik erdvės kiek trūksta ir dar kai kurios foto galūnės keistai dingsta  lotuliukas.gif  labiausiai įstrigo alkūnės  ax.gif

Aciu biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 05, 21:21)
O cia mano buitiakas smile.gif

Bet jau poza islauzes biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif po tiek gražiu žodžių melodi nuotraukom man jau nesmagu vėl savo blikus dėti ax.gif

jūra
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2009 10 06, 08:34)
labas rytas  4u.gif  po tiek gražiu žodžių melodi nuotraukom man jau nesmagu vėl savo blikus dėti  ax.gif

Idomiai bigsmile.gif Kaip tu cia juos darai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 06 spalio 2009 - 07:38
QUOTE(Tiny @ 2009 10 06, 07:37)
Idomiai  bigsmile.gif Kaip tu cia juos darai? ax.gif

zoominu kiek tik imanoma i kažką pirmam plane, o gale šviesa pasidaro tokiais blikais ax.gif bet ne visada išeina, tie blikai dar i gumulus pavirsta smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Melodi , kurį 50-uką ėmei? ax.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 10 06, 08:31)
Nu va, idedu viena pakoreguota

man šita patinka thumbup.gif
kontrasto ar šviesinimo išties gal daugoka, nes išdegimai atsiranda

labas rytas  4u.gif  po tiek gražiu žodžių melodi nuotraukom man jau nesmagu vėl savo blikus dėti  ax.gif

wow bigsmile.gif
kuo ir kaip juos fotkini ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 10 05, 23:00)

Pirmoje ranku truksta nukapotu arba priesingai tada kadruociau portreta labiau. Antroje ranku ir ryskumo truksta smile.gif Trecioje rakursas nepatinka... Ketvirta liux 4u.gif as tik sviesinciau ir daugiau kontrasto smile.gif Penktoje faina emocija vaikiuko, bet koju truksta arba kadruot reik kitaip tuomet nugaros kandant smile.gif Paskutine faina, bet tamsoka ir apkapota viskas smile.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 10 06, 08:31)
Labas rytas

O dabar isdege viskas man... rolleyes.gif

labas rytas

fainiai, bet kazko truksta... lyg neisbaigtas... gal aiskesnio fokuso kazkur? bet as nlb suprantu tokius darbus tai gali nekrept demesio, bet graziai sumastei ta perejima, tik nlb aisku, kad ten smelis o ten jura... gal aiskiau tai akcentuoti deretu 4u.gif
Atsakyti