Melodi ner ko tarsyt, spalvos
man tik pirmoje rankyciu gaila, tokios begalines atrodo
Labiausiai tai 5oji.
melodi, penkta man labiausiai dar trecia man bet kitaip pakirpciau gal
o siaip visai kitaip piesia... visai
o siaip visai kitaip piesia... visai
Melodi,man irgi spalvos patiko, tik gaila kai kur rankyciu
QUOTE(inesaS @ 2009 10 05, 23:16)
Melodi,liuks nuotraukytes O jau spalvos Ir akytes man labai patinka
Melodi, nu piesai tas 50-tukas tai oi! fainai pasidarbavai.. spalvos grazios, zaismingos.. rankyciu gaila bet teks ismokt sienom kabet
Labas rytas
Nu va, idedu viena pakoreguota Nu, bet man dabar perdaug kontrasto Ir akys turbut per ryskios?
Aciu
Bet jau poza islauzes
QUOTE(Zana4 @ 2009 10 05, 19:00)
gaila tiny foto nematau jau
Nu va, idedu viena pakoreguota Nu, bet man dabar perdaug kontrasto Ir akys turbut per ryskios?
QUOTE(Will @ 2009 10 05, 21:12)
Tiny, fotosesija Man tik erdvės kiek trūksta ir dar kai kurios foto galūnės keistai dingsta labiausiai įstrigo alkūnės
Aciu
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 05, 21:21)
O cia mano buitiakas
Bet jau poza islauzes
labas rytas po tiek gražiu žodžių melodi nuotraukom man jau nesmagu vėl savo blikus dėti
jūra
jūra
QUOTE(ASTYT @ 2009 10 06, 08:34)
labas rytas po tiek gražiu žodžių melodi nuotraukom man jau nesmagu vėl savo blikus dėti
Idomiai Kaip tu cia juos darai?
QUOTE(Tiny @ 2009 10 06, 07:37)
Idomiai Kaip tu cia juos darai?
zoominu kiek tik imanoma i kažką pirmam plane, o gale šviesa pasidaro tokiais blikais bet ne visada išeina, tie blikai dar i gumulus pavirsta
Labas rytas,
Melodi , kurį 50-uką ėmei?
man šita patinka
kontrasto ar šviesinimo išties gal daugoka, nes išdegimai atsiranda
wow
kuo ir kaip juos fotkini
Melodi , kurį 50-uką ėmei?
QUOTE(Tiny @ 2009 10 06, 08:31)
Nu va, idedu viena pakoreguota
man šita patinka
kontrasto ar šviesinimo išties gal daugoka, nes išdegimai atsiranda
wow
kuo ir kaip juos fotkini
QUOTE(Melodi @ 2009 10 05, 23:00)
Pirmoje ranku truksta nukapotu arba priesingai tada kadruociau portreta labiau. Antroje ranku ir ryskumo truksta Trecioje rakursas nepatinka... Ketvirta liux as tik sviesinciau ir daugiau kontrasto Penktoje faina emocija vaikiuko, bet koju truksta arba kadruot reik kitaip tuomet nugaros kandant Paskutine faina, bet tamsoka ir apkapota viskas
QUOTE(Tiny @ 2009 10 06, 08:31)
Labas rytas
O dabar isdege viskas man...
labas rytas
fainiai, bet kazko truksta... lyg neisbaigtas... gal aiskesnio fokuso kazkur? bet as nlb suprantu tokius darbus tai gali nekrept demesio, bet graziai sumastei ta perejima, tik nlb aisku, kad ten smelis o ten jura... gal aiskiau tai akcentuoti deretu