QUOTE(Zitlali @ 2009 10 05, 08:40)
Tiny per pilka man irgi man uzspausta mergina beveik visur, vietomis kirptos galunes per smarkiai... leliai irgi pilki lb spalvos grazios, bet kadre bendrai tai bardakas visko daug, detaliu visokiu, akys laksto...
Gryztant prie merginos, pirmoje foto koju truksta, nekirpk taip per kelius. Arba rodyk daugiau arba visai nereikia, taip pat ir rankos arba truksta jai erdves (desines) arba isvis portreta reikejo daryti (mano nuomone)
Faina antra, bet velgi, kampas toks kad rankos linkis pirmas krenta i akis, akcentuotas, noretusi vel arba daugiau kuno matyti uodegos gala arba maziau
Trecia smagi, tik gelsva sviesa nlb ir apacios truksta, virsaus truputi per daug
Ketvirtoje kaires truksta
Pentkoje kiek per daug kaires desines truksta
Gryztant prie merginos, pirmoje foto koju truksta, nekirpk taip per kelius. Arba rodyk daugiau arba visai nereikia, taip pat ir rankos arba truksta jai erdves (desines) arba isvis portreta reikejo daryti (mano nuomone)
Faina antra, bet velgi, kampas toks kad rankos linkis pirmas krenta i akis, akcentuotas, noretusi vel arba daugiau kuno matyti uodegos gala arba maziau
Trecia smagi, tik gelsva sviesa nlb ir apacios truksta, virsaus truputi per daug
Ketvirtoje kaires truksta
Pentkoje kiek per daug kaires desines truksta
Aciu uz komentarus Aha, pilkoka, bet isivaizdavau, kad bus dar blogiau Na, dar turesiu ka veikti su tom nuotraukom