Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 05, 08:40)
Tiny per pilka man irgi smile.gif man uzspausta mergina beveik visur, vietomis kirptos galunes per smarkiai... leliai irgi pilki lb smile.gif spalvos grazios, bet kadre bendrai tai bardakas smile.gif visko daug, detaliu visokiu, akys laksto...
Gryztant prie merginos, pirmoje foto koju truksta, nekirpk taip per kelius. Arba rodyk daugiau arba visai nereikia, taip pat ir rankos arba truksta jai erdves (desines) arba isvis portreta reikejo daryti (mano nuomone)
Faina antra, bet velgi, kampas toks kad rankos linkis pirmas krenta i akis, akcentuotas, noretusi vel arba daugiau kuno matyti uodegos gala arba maziau smile.gif
Trecia smagi, tik gelsva sviesa nlb ir apacios truksta, virsaus truputi per daug
Ketvirtoje kaires truksta
Pentkoje kiek per daug kaires desines truksta smile.gif

Aciu uz komentarus 4u.gif Aha, pilkoka, bet isivaizdavau, kad bus dar blogiau doh.gif Na, dar turesiu ka veikti su tom nuotraukom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 04, 22:39)

Zana4, kur tu prapuolus? Senai rodeisi, man tavo foto patikdavo,pasiilgau jau  rolleyes.gif

mmm, kaip malonu girdeti wub.gif

darbuose as visa, ir siaip semiuosi patirties, skaitau kas dien, ziuriu foto cia smile.gif
reiks prisiruosti ir kazka gero ideti bigsmile.gif

gal rasiu ka is senesniu foto blush2.gif

gaila tiny foto nematau jau ax.gif
Atsakyti
Jei kas susimąstytų, tai čia aš, AŠ prasinešiau per flickr galerijas ir susimetinėjau į kontaktus blush2.gif lotuliukas.gif

Klausykit, kaip reikia fotografuot smilkalo dūmą? Galima išlaužt be išorinės blykstės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 10 05, 20:01)
Jei kas susimąstytų, tai čia aš, AŠ prasinešiau per flickr galerijas ir susimetinėjau į kontaktus  blush2.gif lotuliukas.gif

o as per eFoto prasinesiau siek tiek blush2.gif
Atsakyti
Man reikėtų eFoto atsinaujint, tris nuotraukas sukėliau ir nutilau. Reikėtų pasitaisyt... blush2.gif

Ir tada prasinešt! lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 05, 17:25)
unike paskaityk instrukcija, gal tau reik pilka lapa fotografuoti ne balta smile.gif

o gal net nenufotkint reik? g.gif g.gif (na pas mane nereik nufotkint, tik uzfiksuot) g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Tiny, fotosesija bigsmile.gif Man tik erdvės kiek trūksta ir dar kai kurios foto galūnės keistai dingsta lotuliukas.gif labiausiai įstrigo alkūnės ax.gif

Savaitgalį susipažinom su Zitlali ir praleidom puikią popietę bigsmile.gif

Turiu klausimėlį- kaip flickr'e ieškot galerijų? blush2.gif Zitlali vis ką nors įmeta , ten daug visko prisižiūrėt galima, o man nesiseka taip rasti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 10 05, 22:12)
<...>
Turiu klausimėlį- kaip flickr'e ieškot galerijų?  blush2.gif  Zitlali vis ką nors įmeta , ten daug visko prisižiūrėt galima, o man nesiseka taip rasti  unsure.gif

Aš tai turėjau bondą ir Melodi, tada ėjau per jų nuotraukas ir nuotraukų komentarus, eidama į komentatorių galerijas. Atkapsčiau visokio gėrio hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 10 05, 21:16)
Aš tai turėjau bondą ir Melodi, tada ėjau per jų nuotraukas ir nuotraukų komentarus, eidama į komentatorių galerijas. Atkapsčiau visokio gėrio  hihihi.gif

ne to klausiu 4u.gif
turiu omeny, kai pagal raktinį žodį n galerijų rodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 10 05, 20:12)
Savaitgalį susipažinom su Zitlali ir praleidom puikią popietę  bigsmile.gif

Mačiau Zitkos flickre tavo ir sūnaus fotkes, tokios šiltos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 10 05, 21:12)
Turiu klausimėlį- kaip flickr'e ieškot galerijų?  blush2.gif  Zitlali vis ką nors įmeta , ten daug visko prisižiūrėt galima, o man nesiseka taip rasti  unsure.gif

Nesuprantu kaip ieskot? jeigu nori matyti foto savo kontaktu tai eini i Home psl ir apacioje matysi naujausiai ikeltas kontaktuose esanciu zmoniu foto... o jei siaip tai per search... ar apie ka tu g.gif

Cia rodau Will'iuka (nzn keistai skamba laugh.gif ) cia su juostiniu... originalios spalvos smile.gif
user posted image

O cia mano buitiakas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 10 05, 20:12)

ivesk koki raktazodi -ar ko ieskai -na kokiu vazidu, ar fotika, ar objektyva..:)na kazkas pan mirksiukas.gif
Atsakyti