Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 05, 12:22)
joa... prie 1.4.. bet zinok jau kito noriu biggrin.gif nusiziurejau, pasidomejau, paziejau koki bokeh piesia tai isvirtau is koto biggrin.gif noriu http://cgi.ebay.com/...e=STRK:MEWAX:IT sito smile.gif cia nuo Zenito, bet reik perremontuoti, kad tiktu Nikonui arba Canonui... pvz jo bokeh http://www.efoto.lt/node/289114 graziai uzsuka taip smile.gif ir flickr prisiziurejau biggrin.gif vienzo reik... keisciau i Sigma jauciu smile.gif arba cia juostiniui naudociau

tai ta bokeh galima isgauti tik su spec objektyvu ane? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 10 05, 12:58)
tai ta bokeh galima isgauti tik su spec objektyvu ane? ax.gif

ne..bokeh aplamai yra -kaip cia pasakyt ukiska -susiliejes fonas ar kazkas pan mirksiukas.gif i
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 10 05, 14:08)
ne..bokeh aplamai yra  -kaip cia pasakyt ukiska -susiliejes fonas ar kazkas pan mirksiukas.gif i

nu jo, kad susiliejes fonas tai supratau..ale maniau, TIK graziai susiliejes biggrin.gif ta prasme toks, kur ziba ar kaip cia pasakyt.."sparklina" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 10 05, 13:16)
nu jo, kad susiliejes fonas tai supratau..ale maniau, TIK graziai susiliejes biggrin.gif ta prasme toks, kur ziba ar kaip cia pasakyt.."sparklina" biggrin.gif

blikai yra blikai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 10 05, 14:18)
blikai yra blikai mirksiukas.gif

o tai situos tada gali ne su bet kokiu obj isgaut? ar cia jau tiesiog geras fotografas ir afrikoj geras fotografas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 10 05, 14:22)
o tai situos tada gali ne su bet kokiu obj isgaut? ar cia jau tiesiog geras fotografas ir afrikoj geras fotografas? smile.gif

Kad ir koks geras fotografas superinio bokeh neišgausi su muiline. Su vos geresniu skaitmeniniu įmanoma išgauti, tą įrodė bonda smile.gif O na tokį superišką tai jau reikia specialaus objektyvo...kuo platesne diafragma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 10 05, 14:34)
Kad ir koks geras fotografas superinio bokeh neišgausi su muiline. Su vos geresniu skaitmeniniu įmanoma išgauti, tą įrodė bonda smile.gif  O na tokį superišką  tai jau reikia specialaus objektyvo...kuo platesne diafragma smile.gif

supratau smile.gif aciu labai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kam reiktu fotoaparato Nikon D90 + Obejktyvas Nikkor 18-105mm. parasykit susitarsim smile.gif email: nikor99@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 10 04, 23:37)
o cia siaip kadriukas  ax.gif
siandien ir vel iseini...

Man si labai patiko 4u.gif

QUOTE(Unike @ 2009 10 05, 01:02)
Tai va perfotkinau  smile.gif, pagal visas taisykles nustaciau ta WB su baltu lapu kiekvienoj aplinkoj.
Nu ir kaip?  blush2.gif

Manau, kad gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

O aš be nuotaikos paskutinėm dienom, šiandien dar šaršalas dėl mokytojų, lakstėm mokykloj visą dieną unsure.gif

O į blogą kodėl niekad neberašo? Aš taip pasigedau tik sugrįžus naujienų iš konkursiškojo fronto.. : ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 05, 07:43)

Dirbtiniame apsvietime uzskaitau  mirksiukas.gif O va, naturaliame, tai noretusi, kad rankinis butu toks kaip auto  4u.gif

nu bet tai kaip man tai padaryt blink.gif? Balta lapa nufotkinau, padariau custom, o tai ka man dar kameroj reik pareguliuot unsure.gif?
kai lauke ant kedes fotkinu, tai kedes spalvos is vis susimaiso.. verysad.gif tiesa fotkinau ant P. gal ant kokio kito rezimo pabandyt g.gif ? noriu labai pabaigt ND rolleyes.gif!!! kad uzskaitytas butu pagaliau, nes labai noriu albumo paziuret.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Unike: 05 spalio 2009 - 17:10
unike paskaityk instrukcija, gal tau reik pilka lapa fotografuoti ne balta smile.gif
Atsakyti