Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 28, 16:34)
O konkreciau kokius?  rolleyes.gif
mane tai gali  smile.gif

Iewuzze: pirma butu liuks, jei daugiau virsaus ir maziau apacios.
antra maiso tie jungikliai virsuj ir noretusi kad mergyte i virsu ziuretu
trecia buitinis bardakelis labai blasko demesi, gal siaurink ryskumo zona,kad fonas isplauktu?
Trecia siaip sau,tik smagi vaiko emocija.
Spalvos grazios,svelnios tinka cia, ir ryskumas geras  thumbup.gif

labai aciu uz nuomone 4u.gif aha, as bent dziaugiuosi, kad su spalvom pradejau susidraugauti thumbup.gif
Atsakyti
Citra zinok siaip retai kas pasako del naudojamu action'u smile.gif matai kartais jie gali buti tarsi to zmogaus vizitine kortele smile.gif na bent jau Laretoido atveju tai spalvos tokios is unikalesniu, but keista jei pasakytu ir atskleistu ju 'pagaminima' visiems ax.gif nu cia garsiai pamasciau.. as jauciu nesakyciau tongue.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 rugsėjo 2009 - 15:49
Iewuze, pirma geriausia, kitose fonas blasko demesi, bet kaip seimos albumui tai grazios, ryskios, spalvos geros smile.gif

Wite, ir mane gali det melodi.tmm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodi: 28 rugsėjo 2009 - 15:50
Iewuze antroje laidai trukdo, paskutinese dvejose kiek vaizdas deformuotas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 rugsėjo 2009 - 15:50
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 28, 15:45)
Citra zinok siaip retai kas pasako del naudojamu action'u smile.gif matai kartais jie gali buti tarsi to zmogaus vizitine kortele smile.gif na bent jau Laretoido atveju tai spalvos tokios is unikalesniu, but keista jei pasakytu ir atskleistu ju 'pagaminima' visiems  ax.gif nu cia garsiai pamasciau.. as jauciu nesakyciau tongue.gif laugh.gif

ane? nu matai net nepagalvojau apie tai, nes man labai grazu tokio tipo atspalviai, paciai dar neteko atrasti tokio actiono.
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 09 28, 16:49)
Iewuze, pirma geriausia, kitose fonas blasko demesi, bet kaip seimos albumui tai grazios, ryskios, spalvos geros smile.gif

Wite, ir mane gali det melodi.tmm ax.gif

man pirma irgi nieko, bet turbut butu geriau, jei nubuciau galvos nurezusi smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 28, 16:49)
Iewuze antroje laidai trukdo, paskutinese dvejose kiek vaizdas deformuotas smile.gif

Zitlali, o ka reiskia deformuotas vaizdas? I ka man atkreipt demesi, kad tokiu vaizdu nebedaryciau? blush2.gif
Atsakyti
Dedu porą mašinyčių 4u.gif

man kažkoks absoliučiai bardakas galvoj. visos tos mašinų nuotraukos man nei gražios, nei ką. išvis fotografijoj pradėjau žiūrėt taip savikritiškai į save, nei viena mano nuotrauka man nebegraži. tikriausiai ne be pagrindo.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wite: 28 rugsėjo 2009 - 16:41
Sveikos merginos 4u.gif Nesupykite, kad įsitraukiu į jūsų pokalbius. Mane labai traukia fotografija, patinka fotografuoti, bet to neužtenka, norisi profesionalumo, bet neturiu galimybės nei kokių kursų palankyt nei ką (esu ne LT). Norėčiau prisijungti prie jūsų. Esu visiškai žalia ant teorinių dalykų, nors žinoma pasiskaitau ją, tik dar maišosi pavadinimai. Turiu Canon EOS 500D, foto gaunasi gražios, bet trūksta kompozicinių dalykų, spalvų dermės. Ptarkite nuo ko pradėti, kad galima būtų prie jūsų prisijungti 4u.gif Ačiū
Atsakyti
Dedu pora ir as kritikai smile.gif
user posted image

user posted image

Bandziau su tuo pop action'u pazaisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 28, 16:45)
Citra zinok siaip retai kas pasako del naudojamu action'u smile.gif matai kartais jie gali buti tarsi to zmogaus vizitine kortele smile.gif na bent jau Laretoido atveju tai spalvos tokios is unikalesniu, but keista jei pasakytu ir atskleistu ju 'pagaminima' visiems  ax.gif nu cia garsiai pamasciau.. as jauciu nesakyciau tongue.gif laugh.gif

Tiesą sakant, ir aš taip manau ax.gif Gal labai, Citra, nesupyksi, jei nepasakysiu rolleyes.gif
Atsakyti
ich, man ta pirma tai thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
o kas yra tie action'ai? blush2.gif blush2.gif nu suprantu,kad funkcija PS kazkokia biggrin.gif ale ka jie daro? spalvas koreguoja? kazkaip atskiras fotkes vietas gal leidzia pakoreguot? blush2.gif
Atsakyti
Kad jau nutilot visos... unsure.gif

Mano nuotraukos prapuola po ich nuotraukyčių biggrin.gif

ich, labai mielas vaikutis wub.gif Bet vis dėlto labiau pirma 4u.gif

Fea, actionas reguliuoja spalvas, vietoj to, kad stumdytum levelius. Aš paaiškint nemoku.. blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti