Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Va, is siandienos musu myto, gaila, kad tik du modeliukus turejom...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Itariu, kad sitoj spalvos bus negeros...
user posted image

Nu kokia ji man skani wub.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 04, 22:39)
Ryskumo stoka ir jb pilkokas vel (juk tu taio gerai moki jb daryti,kas cia dabar? Nebent mano monikas vel ne taip rodo  smile.gif ).

Tavo monikas gal ir gerai rodo, cia mano laptopas kaltas verysad.gif Na, neskirtas jis su nuotraukom dirbti, teks grizti prie savo senuko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 04, 21:52)
Va, is siandienos musu myto, gaila, kad tik du modeliukus turejom...

Pirma- butu liux,jei ne kojyte nukirsta ir vel akytes neryskios.
Antra- noretusi erdves desinej, kur vaikas ziuri, gal geriau butu horizontalus kadravimas g.gif
Trecia-faina tokia,spalvos grazios, ir brolis antram plane gerai ziurisi/
Ketvirta- per daug status kampas
Penkta-man spalvos visai neblogos cia
Sesta-vel erdves noretus, labai jau suspausta.

Grazus sitie modeliukai thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 04 spalio 2009 - 22:01
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 04, 23:01)
Pirma- butu liux,jei ne kojyte nukirsta ir vel akytes neryskios.
Antra- noretusi erdves desinej, kur vaikas ziuri, gal geriau butu horizontalus kadravimas  g.gif
Trecia-faina tokia,spalvos grazios, ir brolis antram plane gerai ziurisi/
Ketvirta- per daug status kampas
Penkta-man spalvos visai neblogos cia
Sesta-vel erdves noretus, labai jau suspausta.

Grazus sitie modeliukai  thumbup.gif  smile.gif

1. Jeigu imciau visas kojytes, tai pakliutu ir nefotogenisko aplinkos daugiau. Akyciu neryskinau, man ir taip jos pakankamai cia ryskios, bet velgi, reikes dar darbe pasitikslinti, ar tikrai smile.gif
2.Ta pati priezastis del erdves, norejau pasalinti bardakeli.
3. Liux
4. Aha, del kampo pagalvojau, bet kazkaip man visai patiko.
5. Sakai, geros? g.gif Nu irgi, darbe pasitikslinsiu doh.gif
6. Gal tu ir teisi. Ale, kai tokioj mazoj patalpoj su tiek zmoniu, tai sunkoka su ta erdve...

Aciu, Citra 4u.gif
Papildyta:
Beje, spalvom paskutinese jokio action'o nenaudojau, tik curves pastumdziau, kad kontrasto dadet. Toj, kur del spalvu abejojau, tai keldama wb balansa koregavau, biski siltinau atspalvius.
Atsakyti
Tiny, už penktą nuotrauką balionėlis tau 4u.gif prieš tai esančioj nuotraukoj atrodo, kad tuoj iškris ta uoga iš skrynios ax.gif

šiandien aš niekaip neišspaudžiau "kažko" kabinančio. diena tragiškai apsiniaukus buvo, tad vėl rodau iškankintą bokeh smile.gif

user posted image
Atsakyti
Tiny, jau flirke nuziurejau foto.. saunuole, kad idedi ir mums truputeli jusu meeto 4u.gif
man patiko spalvotos - slapvos tikrai labai grazios! vaikiskos.. erdes tai trukumas jauciasi - bet jau del suprantamu priezasciu tongue.gif
pritariu Citrai - trecia labiausia 4u.gif

na prisidedu ir as prei kreizejanciu blush2.gif gal cia Zitlali koki virusa paskleide unsure.gif g.gif lotuliukas.gif

mano kaimas stikle
user posted image
user posted image

o cia siaip kadriukas ax.gif
siandien ir vel iseini...
user posted image
Atsakyti
Merinos, ieškau vieno dalyko, bet niekaip nerandu. Ir durniausia tai, kad neatsimenu, kaip vadinasi. Lyg ir S raide prasideda, bet nesu visiškai tikra.
Vienu žodžiu, kažkurioj temoj užmačiau įdomią nuotrauką - mergina nufotografuota iki pusės, o pati nuotrauka atrodo kaip atkirptas senas, subraižytas kino ar foto juostos kadras. Kiek supratau iš paaiškinimų, tai yra parsisiunčiamas dalykas. Jį reikia įsikelti į ps ir dėti kaip atskirą layer`į ant norimos nuotraukos.
Gal kuri žinot, kaip tai vadinama ir kur rasti?
P.s. tikiuosi, iš mano paaiškinimo galima kažką suprasti ax.gif
Atsakyti
Tai va perfotkinau smile.gif, pagal visas taisykles nustaciau ta WB su baltu lapu kiekvienoj aplinkoj.

ND 5

Dirbtina sviesa:

Auto:
user posted imageHosted on Fotki

Tungsten:

Custom:

Naturali sviesa:

Auto:

Cloudy:

Custom:

Nu ir kaip? blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nu, zinokit, ir darbiniam kompe normaliai man tas j/b pirmos ikeltos fotosesijos ax.gif Net nustebau smile.gif

QUOTE(ASTYT€ @ 2009 10 04, 23:25)
šiandien aš niekaip neišspaudžiau "kažko" kabinančio. diena tragiškai apsiniaukus buvo, tad vėl rodau iškankintą bokeh smile.gif

Nu saunuole, kad su bokehu bandai susidraugauti bigsmile.gif Spalvos grazios mirksiukas.gif

QUOTE(antajo @ 2009 10 04, 23:37)
1. mano kaimas stikle

2. o cia siaip kadriukas  ax.gif
siandien ir vel iseini...

1. Kaip idomiai bigsmile.gif Cia kazka klijavai, ar toks atspindys lange? Fainai smile.gif

2. Irgi labai faina wub.gif Net koju nukirsti pirstai nekrenta i akis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Unike @ 2009 10 05, 01:02)
Tai va perfotkinau  smile.gif, pagal visas taisykles nustaciau ta WB su baltu lapu kiekvienoj aplinkoj.

Dirbtiniame apsvietime uzskaitau mirksiukas.gif O va, naturaliame, tai noretusi, kad rankinis butu toks kaip auto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zana4 @ 2009 10 04, 16:37)
bigsmile.gif  si labai labai patiko,su mintim... "islaizyta" kokia, ka dariai su ja  blush2.gif

Tai, kad nera ji islaizyta g.gif Man atrodo, kad cia naturaliai taip gaunasi teisingai verciant i j/b, tiesiog dekingas spalviniu tonu issidestymas spalvotoje nuotraukoje buvo.
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 05, 06:43)
Labas rytas  4u.gif

1. Kaip idomiai  bigsmile.gif Cia kazka klijavai, ar toks atspindys lange? Fainai  smile.gif

2. Irgi labai faina  wub.gif Net koju nukirsti pirstai nekrenta i akis  mirksiukas.gif

Aciu Tiny,
pirmoj nieko neklijavau - atidariau langa, ir pamaciau atspindi lange, kadangi langas dvigubas tai taip ir gavosi - toks dvejinimasis.. ax.gif

cia jau tiesindama horizonta taip negerziai pasielgiau ax.gif
Atsakyti
Antajo, man pirmoji JB nuotrauka įdomiau žiūrisi, net sekundei pagalvojau, kad ten šerkšnas ant lango, o tik pamačius spalvotą foto pamačiau kame kampas ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2009 10 05, 07:28)
Antajo, man pirmoji JB nuotrauka įdomiau žiūrisi, net sekundei pagalvojau, kad ten šerkšnas ant lango, o tik pamačius spalvotą foto pamačiau kame kampas  ax.gif  smile.gif

aciu 4u.gif
Mb irgi galvojo kad tycia serksna uzdejau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2009 10 04, 23:25)
pati nuotrauka atrodo kaip atkirptas senas, subraižytas kino ar foto juostos kadras. Kiek supratau iš paaiškinimų, tai yra parsisiunčiamas dalykas.

gal padės šios nuorodos ax.gif
http://www.psactions...hotoshop-action
http://orangeycow.de...Effect-86854139
Atsakyti