tiny, na pabandysiu as pakomentuot tavosias
is pirmos serijos :
pirmoji - tikriausia kirpciau kad kelio nesimatytu..
trecioji - labiausia patiko, bet nezinau ar mano kompas cia taip rodo ar ka bet truputi per geltonas veidas
nebepamenu kelinta - bet ten kur ranka laiko plaukus - man ranka kliuna nors tu ka..
is antros serijos:
prima man labai labai patinka.. net nezinau kodel..
antroj - gal tas rankos likutis trukdytu..
QUOTE(Tiny @ 2009 10 04, 17:34)
pirmoje truksta erdves zvilgsniui, labai jau suspaustas atrodo, o atnra- labai jau ta nukapota alkune man ni to...
Tiny, labiausiai patiko ir žvilgsnis ilgiau pasiliko iš pirmo kėlimo - paskutinių dviejų.
Zitlali, įstrigo tik pirmoji foto. Nzn portretus tu tikrai puikiai fotografuoji - tiesiog šituose jau atrodo nieko naujo nesimato. Labai patiko tavo aknčiau daryti tokie "creizy", su mintim ar istorija. Šie nzn nesukėlė kažkokių emocijų, kad norėtųsi ilgiau į juos žiūrėti
Zitlali, įstrigo tik pirmoji foto. Nzn portretus tu tikrai puikiai fotografuoji - tiesiog šituose jau atrodo nieko naujo nesimato. Labai patiko tavo aknčiau daryti tokie "creizy", su mintim ar istorija. Šie nzn nesukėlė kažkokių emocijų, kad norėtųsi ilgiau į juos žiūrėti
Sveikos,
Zitlali, pirma labai
Tiny, is pirmo dejimo kaip daugeliui, pirmoj apacios pakirpciau, trecia ketvirta dar man patiko, o is antro dejimo, pirma labai uzkabino, zvilgsnis geras. O antra nelabai, nepatinka, kad kazkaip i virsu ziuri, israiska nenaturali labai ir ranka kliudo
Man kazkokia akiu manija, portretai su ryskiom akim ir skaidriais zvilgsniais tiesiog veza
Vaikiskas liudesys
O cia i nukreizejusiu kompanija isipaisau
isimylejau 50-tuka, bet reiks ryt atiduot Dabar iki gimtadienio kentesiu, nzn ar po 50-tuko kils noras kitini i rankas imt
Beje, o kiek fotkiu galima i rudens tema det? Ir ar pvz diptikai, triptikai, koliazai galimi, uz kiek fotkiu tokie uzsiskaito?
Zitlali, pirma labai
Tiny, is pirmo dejimo kaip daugeliui, pirmoj apacios pakirpciau, trecia ketvirta dar man patiko, o is antro dejimo, pirma labai uzkabino, zvilgsnis geras. O antra nelabai, nepatinka, kad kazkaip i virsu ziuri, israiska nenaturali labai ir ranka kliudo
Man kazkokia akiu manija, portretai su ryskiom akim ir skaidriais zvilgsniais tiesiog veza
Vaikiskas liudesys
O cia i nukreizejusiu kompanija isipaisau
isimylejau 50-tuka, bet reiks ryt atiduot Dabar iki gimtadienio kentesiu, nzn ar po 50-tuko kils noras kitini i rankas imt
Beje, o kiek fotkiu galima i rudens tema det? Ir ar pvz diptikai, triptikai, koliazai galimi, uz kiek fotkiu tokie uzsiskaito?
Tiny, man pirmoj susilieja per daug nosis su ranka Antra irgi kazkas nelabai
Mona187,Nepatiko, nematau nei ryskumo, nei kompozicijos, grazus medziai ir tiek
Pirma grazi, tik norisi abieju akyciu ryskiu
Anroj gaila, kad ne visa zole, tik vidurys
QUOTE(Melodi @ 2009 10 04, 18:53)
QUOTE(inesaS @ 2009 10 04, 18:09)
Melodi,pirmoje labai kliuna,kad tik viena akyte fokuse.Su kokia F fotografavai?
Del ND,triptikas skaitosi kaip vien foto.O galima deti 3
Del ND,triptikas skaitosi kaip vien foto.O galima deti 3
aha, zinau del tos akies, bet man kazkaip smarkiai neliuva, nes nuotaikos fotkes tas negadina Techniskai tai taip, sutinku F1,8
Aciu
QUOTE(ich @ 2009 10 04, 18:10)
Aciu Smilga tai ten bjauri zinok ir ilgaaaa, pusmetrine tokia...sakau, nukreizejimai
QUOTE(Mona187 @ 2009 10 04, 17:30)
O nuotraukas dėti čia, ar į tą blog'ą, ar ir ten, ir ten? Nu bet pasirodyti visvien noriu, tad įkeliu:
Ir taip[ pat laukiu kritikos
Ir taip[ pat laukiu kritikos
kazkox medis ir tiek
Tiny kazkaip juodai baltu vertint neisheina noretusi ir spalvotu
O melodi mergaite dievinu spalvas
QUOTE(antajo @ 2009 10 04, 18:32)
tiny, na pabandysiu as pakomentuot tavosias
is pirmos serijos :
trecioji - labiausia patiko, bet nezinau ar mano kompas cia taip rodo ar ka bet truputi per geltonas veidas
nebepamenu kelinta - bet ten kur ranka laiko plaukus - man ranka kliuna nors tu ka..
is antros serijos:
is pirmos serijos :
is antros serijos:
Aciu Puikiai komentuoji
QUOTE(liamuna @ 2009 10 04, 18:35)
pirmoje truksta erdves zvilgsniui, labai jau suspaustas atrodo, o atnra- labai jau ta nukapota alkune man ni to...
Man netruksta zvilgsniui vietos Del antros pritariu
QUOTE(ASTYT @ 2009 10 04, 18:48)
Tiny, labiausiai patiko ir žvilgsnis ilgiau pasiliko iš pirmo kėlimo - paskutinių dviejų.
Dekui
QUOTE(Melodi @ 2009 10 04, 18:53)
Aciu, Melodi Ta koja specialiai palikau, man tada ji tokia viliokiska
Is tavo idetu man patiko antra, nors kompoziciskai gal ir nelabai O va pirmoj ta ryski akyte tai super, gaila, kad antra tokia nesigavo...
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2009 10 04, 19:10)
Aciux
QUOTE(inesaS @ 2009 10 04, 19:13)
Tiny,is dvieju paskutiniu,man pirmoji labai, zinok.Koks zvilgsnis
Nu, zinok, mane ji irgi kazkuom veza, nors prie kokybes daug kas prikibtu, nu bet faina man ji nors tu ka Aciu
QUOTE(pelytte @ 2009 10 04, 21:18)
Tiny kazkaip juodai baltu vertint neisheina noretusi ir spalvotu
Idesiu tuoj spalvotu is siandienos, tikiuosi, mamyte nesupyks
ASTYTE, patiko tavo pazaidimas su bokeh Grazios spalvos,ir pats bokeh gerai isejo, Zodziu liux!
Zitlali, pirma be konkutencijos patiko,kaip Zana rase, "nulaizyta" tokia, bet cia tai visai nemaiso. Labai patiko erdve, ir siaip,kabinanti tokia, ir man idomu, kas cia su ja daryta
O paskutine tokia irgi sakyciau su mintim, geras pakreizejimas, spalvos labai grazios.
Tiny- pirma serija:
Pirma foto man kaip ir labiausiai patiko, tokia be visokiu "navarotu" paprasta,silta,naturali. (Beje,plaukai labai grazus pas modeli ). Kaip ir dauguma rase,kirpciau apacios, kad koja nemaisytu.
Antra- kampas nepatiko ir jb pilkokas.
Trecia nrbloga, irgi paprsta tokia, bet su veido spalva ir man kazkas negerai
Ketvirta- labai suspausta. Ta ranka blasko demesi. Siaip zvilgsnis geras, tik ryskumo truksta ir jb vel pilkokas.
Penkta- Butu irgi visai nieko, bet gal noretusi virsuje dar biskiuka vietos,nes galva man labai nukapota. Ryskumo stoka ir jb pilkokas vel (juk tu taio gerai moki jb daryti,kas cia dabar? Nebent mano monikas vel ne taip rodo ).
Antra serija abi patiko, tik vel su tom rankom nekas. Pirmoje isvis jos nereiketu, ir fokuso akyse nera, o antroje foto vel man kaire ranka uzkliuvo. Nu zinok taip ir norisi isiziureti kas ten sone yra, paskui tik isaiskeja kad ranka. Tai tada arba noretusi jos daugiau matyti. Bet si man pati geriausia is abieju seriju. Grudas man cia tinka visai.
Fea, Nd man gerai
Melodi, pirmoj zvilgsnis labai geras, bet kita akyte irgi uzkliuvo,kad ne fokuse.
O antra man labai faina
Zana4, kur tu prapuolus? Senai rodeisi, man tavo foto patikdavo,pasiilgau jau
Zitlali, pirma be konkutencijos patiko,kaip Zana rase, "nulaizyta" tokia, bet cia tai visai nemaiso. Labai patiko erdve, ir siaip,kabinanti tokia, ir man idomu, kas cia su ja daryta
O paskutine tokia irgi sakyciau su mintim, geras pakreizejimas, spalvos labai grazios.
Tiny- pirma serija:
Pirma foto man kaip ir labiausiai patiko, tokia be visokiu "navarotu" paprasta,silta,naturali. (Beje,plaukai labai grazus pas modeli ). Kaip ir dauguma rase,kirpciau apacios, kad koja nemaisytu.
Antra- kampas nepatiko ir jb pilkokas.
Trecia nrbloga, irgi paprsta tokia, bet su veido spalva ir man kazkas negerai
Ketvirta- labai suspausta. Ta ranka blasko demesi. Siaip zvilgsnis geras, tik ryskumo truksta ir jb vel pilkokas.
Penkta- Butu irgi visai nieko, bet gal noretusi virsuje dar biskiuka vietos,nes galva man labai nukapota. Ryskumo stoka ir jb pilkokas vel (juk tu taio gerai moki jb daryti,kas cia dabar? Nebent mano monikas vel ne taip rodo ).
Antra serija abi patiko, tik vel su tom rankom nekas. Pirmoje isvis jos nereiketu, ir fokuso akyse nera, o antroje foto vel man kaire ranka uzkliuvo. Nu zinok taip ir norisi isiziureti kas ten sone yra, paskui tik isaiskeja kad ranka. Tai tada arba noretusi jos daugiau matyti. Bet si man pati geriausia is abieju seriju. Grudas man cia tinka visai.
Fea, Nd man gerai
Melodi, pirmoj zvilgsnis labai geras, bet kita akyte irgi uzkliuvo,kad ne fokuse.
O antra man labai faina
Zana4, kur tu prapuolus? Senai rodeisi, man tavo foto patikdavo,pasiilgau jau