Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(inesaS @ 2009 10 03, 18:45)

Fea,ND gerai,bet nesuprantu kodel tavo nuotraukose astrumas dinges.Toks vaizdas,kad su telefonu senesniu fotkini. unsure.gif

g.gif g.gif jauciu kad esu kokia nors nesamone nustacius doh.gif neisivaizduoji,kokia? biggrin.gif
Atsakyti
Tiny, pirmoj apacios kirpciau,
antra nelabai, gal kampas negeras,
trecia labai, lalabi patiko bigsmile.gif
ketvirta, penkta gal truputi ryskumo truksta, bet siaip fainai 4u.gif
Atsakyti
niu keliu WB ND smile.gif tik fokusavo man biski ne ten,kur reikia..neturejau kito normalaus balto daikto, o sitas blizgus baisiai...tai fotikas vis skrynia fokusavo doh.gif nu zodziu soriukas blush2.gif blush2.gif
naturalus apsvietimas AUTO
user posted image

naturalus apsvietimas CLOUDY
user posted image

naturalus apsvietimas PRE
user posted image

dirbtinis apsvietimas AUTO
user posted image

dirbtinis INCANDESCENT (lempute)
user posted image

dirbtinis PRE
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 10 04, 14:15)
niu keliu WB ND smile.gif

Manau, kad gerai, tik su fokusu tai jau tikrai ne kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 10 04, 14:21)
Manau, kad gerai, tik su fokusu tai jau tikrai ne kaip g.gif

jojo,sakau doh.gif manau bliudas kaltas ir ta skrynia...ji ryskesne, faktura jos "geresne" tai ir gavos taip doh.gif nebenorejau ieskot kitu daiktu..nes kazkaip ir taip sunkiai man su tuo WB sekes...ilgai dariau tuos ND smile.gif bet esme supratau 4u.gif (man siaip geriau gavosi PRE kai balta lapa fotkinau...o ne pilka ax.gif )
Atsakyti
ASTYT€, faina foto, noriu ir as ismokti taip fotkinti. Taip suprantu, kad tas bokeh yra blikai?

Zitlali, nuostabi pirma foto, paskutine irgi vez smile.gif labai skanios spalvos. Nors imk fotoka i rankas ir lek is namu ax.gif

Tiny, man irgi 3 ir 4 thumbup.gif Vienoje tokia silta linksma, o kitoje tikra vilioke mirksiukas.gif Dar pirma traukia aki, bet kazko truksta rolleyes.gif

Fea, paieskok fotiko instrukcijoje, gal bus parasyta kaip numusti nustatytus parametrus. Ant Nikon'u paspaudi mygtukus +- ir AF vienu metu ir koreguoti nustatymai nusimusa.

ND man regis geri, tik butu tobuliausia jei nebutu paplauke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alijena @ 2009 10 04, 14:38)

Fea, paieskok fotiko instrukcijoje, gal bus parasyta kaip numusti nustatytus parametrus. Ant Nikon'u paspaudi mygtukus +- ir AF vienu metu ir koreguoti nustatymai nusimusa.

ND man regis geri, tik butu tobuliausia jei nebutu paplauke  mirksiukas.gif

kas durniausia viskas mano galva lyg ir gerai nustatyta g.gif ir ISO, ir Focus Mode ir Area focus ir Metering g.gif ai gal mano ranka siaip dreba ir plius nemoksa gi da esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 10 04, 13:26)
jojo,sakau doh.gif manau bliudas kaltas ir ta skrynia...ji ryskesne, faktura jos "geresne" tai ir gavos taip doh.gif nebenorejau ieskot kitu daiktu..nes kazkaip ir taip sunkiai man su tuo WB sekes...ilgai dariau tuos ND smile.gif bet esme supratau 4u.gif (man siaip geriau gavosi PRE kai balta lapa fotkinau...o ne pilka  ax.gif )

Apie kokias tu cia fakturas sneki? doh.gif Nepyk,bet as tikrai neuzskaitau.Ka gali gero matyti visiskai nekokybiskoje isplaukusioje foto?Juk tam ir cia mokinames,kad nebutu pridrebintu nuotrauku.Jei neislaikai fotiko,pasidek ant ko nors.Dieniniam apsvietime niekur nematau fokuso,o vakariniam gal pirmoje foto ir yra truputis,bet tas gabliukas fokuse tikrai neisgelbes nuo broko.
Kokie nustatymai buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 04 spalio 2009 - 14:06
na va, prisiprasiau as i jusu kompanija, bet dar teks luktereti....mano nikonas iskeliavo atgal pas gamintojus....pasirodo, sitie D5000 kazkur problemele turi ir isplatintas nikon firmos oficialus laiskas, kad situ fotiku savininkai pasitikrintu pagal savo serial nr. ar nereikia ju grazinti patobulinimui.....
gal kas ir daugiau turi tuos nelemtuosius nikon D5000, tai imetu nuoroda CIA, pasitikrinkite...
sorry uz off topic, bet pamaniau, kad gal dar kam bus si isnfo naudinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 03, 23:19)

bigsmile.gif si labai labai patiko,su mintim... "islaizyta" kokia, ka dariai su ja blush2.gif
Atsakyti
Aciu komentavusioms 4u.gif

O kaip sios? g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 10 03, 23:14)
Namu darbai.Visa info pirmam temos puslapi.Atlik juos ir prasom dalyvauti mirksiukas.gif

O nuotraukas dėti čia, ar į tą blog'ą, ar ir ten, ir ten? Nu bet pasirodyti visvien noriu, tad įkeliu:
user posted image
Be to, aš dar nesu mokinė, tad nežinau, ar galiu ten kelti nuotraukas

Ir taip[ pat laukiu kritikos mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 04 spalio 2009 - 18:09