Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(antajo @ 2009 10 02, 22:39)
dedu pora buitiaku.. cia pilna klaidu, ir apranga baisiai netinka ir tt.. bet man labai smagus tie kadrai.. (atlikti kol aukle soliariume deginosi )

kai mama uzsiima fotografija tai mazi berniukai nezino ka daryti su piestukais  blush2.gif

Man labai meilos nuotraukos, dar tas ispaisytas veidukas wub.gif Kaip daugelis sake-suspausta 4u.gif

QUOTE(Gaurė @ 2009 10 02, 23:08)
Labai nemuškit, bet kritikos laukiu  blush2.gif  Praktiškai pirmas bandymas kažką daryti su nuotrauka.

Prasom ideti ilgesniam laikui 4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 10 03, 13:28)
Seniai bedejau, tai idedu viena...  smile.gif

j/b pilkokas atrodo ir man kazkaip ryskumo truksta blush2.gif Bet emocija thumbup.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

ilgą laiką skaitinejau kaip jums sekasi ir žavėjausi jūsų kūrybiškumu.... nes pati taip pat seniai svojojau apie fotoaparatą ir po truputį domėjausi...
dabar jau įsigijau tą išsvajotąjį daikčiuką ir labai norėčiau prie jūsų prisijungti...tik klausimas ar priimsit į šią šaunią kompaniją blush2.gif
esu visiškai žalia, todėl atsispausdinau begalę medžiagos, kurios radau čia, pas jus.. aciu jums uz tai 4u.gif bandysiu kažkaip įveikti visą teoriją ir eiti prie praktikos...aišku, su pagalba būtų drasiau.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 10 03, 15:23)
sveikutės  4u.gif

Sveika prisijungusi ir sveikinu su pirkiniu 4u.gif Kokį fotoaparatą pirkai?
Ne tu viena čia naujokė, daug čia mūsų tokių smile.gif Pirmiausia daryk privalomus ND (nurodyti pirmoje žinutėje). Pagalbos tikrai gausi, čia daug jau patyrusių šioje srityje.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 03 spalio 2009 - 14:34
niu keliu savo ND Nr. 4 pagaliau (kartoju juos blush2.gif ) -fiziskai artejam prie objekto.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 03, 16:32)
Sveika prisijungusi ir sveikinu su pirkiniu  4u.gif  Kokį fotoaparatą pirkai?
Ne tu viena čia naujokė, daug čia mūsų tokių smile.gif Pirmiausia daryk privalomus ND (nurodyti pirmoje žinutėje). Pagalbos tikrai gausi, čia daug jau patyrusių šioje srityje.
Sėkmės  4u.gif

aciu aciu 4u.gif
pirkau nikon D5000.... bandžiau daryti pirmuosius nd, bet iskart susiduriau su problemelem... cry.gif priartinu ir iskart dingsta ryskumas....turbut kazkur su nustatymais grybauju....
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 10 03, 17:33)
aciu aciu  4u.gif
pirkau nikon D5000.... bandžiau daryti pirmuosius nd, bet iskart susiduriau su problemelem... cry.gif  priartinu ir iskart dingsta ryskumas....turbut kazkur su nustatymais grybauju....

Kiek kartu sakaitei instrukcija? bigsmile.gif
Beje,labas saltas vakaras visiems 4u.gif
Papildyta:
Fea,ND gerai,bet nesuprantu kodel tavo nuotraukose astrumas dinges.Toks vaizdas,kad su telefonu senesniu fotkini. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 10 03, 13:33)
Man labai meilos nuotraukos, dar tas ispaisytas veidukas wub.gif Kaip daugelis sake-suspausta 4u.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 10 03, 17:45)

Beje,labas saltas vakaras visiems 4u.gif

koks dar saltas! pas mus dbr 18.16 val o lauke plius 25 tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 10 03, 18:16)
aciu  4u.gif

Kaip pavydziu... wub.gif Pas mane UK tai labai vejas didelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 10 03, 15:23)
sveikutės  4u.gif

Sveika 4u.gif

QUOTE(Fea @ 2009 10 03, 18:11)
niu keliu savo ND Nr. 4 pagaliau (kartoju juos blush2.gif ) -fiziskai artejam prie objekto.

Manau, kad gerai smile.gif

QUOTE(antajo @ 2009 10 03, 19:16)

Pas mus siandien tik 17 unsure.gif Pavydziu jums, pavasari pro jus vaziavau, tai pravaziavus alpes iskart daug silciau rolleyes.gif
Atsakyti
labą vakarą, tylu čia šiandien kažko 4u.gif
bandžiau gaudyti bokeh - štai kas išėjo ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 10 02, 22:39)

biggrin.gif man patinka, idomios foto, tik erdves trukumas jauciasi, 4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 10 03, 13:28)
Seniai bedejau, tai idedu viena...  smile.gif

labai jauciasi kad patobulejai thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(ASTYT€ @ 2009 10 03, 20:38)

kazkas idomaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 02, 10:13)
Šviesos ND jau baigtas ir jis nebuvo privalomas. Gali dalyvauti  4u.gif

Aš irgi noriu dalyvauti šitam konkurse Ruduo: spalvos, formos, derlius , nuotaika. Ar dar galiu? Kaip tik turiu kelias nuotraukas ta tema. Ir ką reiškia ND?
Atsakyti