Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 02, 13:53)
laugh.gif jaja...as del to kompa nauja pajamiau su daugiau atminties  lotuliukas.gif

as irgi biggrin.gif

na del tos stadijos,tai man regis visad buna tokie issikvepimo momentai, kai atrodo truksta minciu,ideju, prasideda paieskos ir pan, Na cia naturalu manau,juk zmogus-ne robotas, juk reikia kartais ir pauzes padaryti, tam kad ateitu vel ikvepimas su nauja energija ir naujom idejom thumbup.gif

Del sparno foto,man zinok truksta konkretumi, foto labai idomi,bet vat kad tas sparnas butu ciut aiskesnis, o dabar as pagalvojau kad cia plunksna.

O del antros serijos labiausiai patiko 2 ir 4.
Atsakyti
labas vakaras!

Zitlali, tavo sparnas -man plunksna - tai net labai patiko.. toks lengvumo pojutis is tamsios foto ( na ne foto tamsi, bet aplink tamsu ir tas vienas pukelis.. ) na tikiuosi supratai ka norejau pasakyt.. o tai abstrakciai reikst mintis man sunkoka matau lotuliukas.gif

dedu pora buitiaku.. cia pilna klaidu, ir apranga baisiai netinka ir tt.. bet man labai smagus tie kadrai.. (atlikti kol aukle soliariume deginosi )

kai mama uzsiima fotografija tai mazi berniukai nezino ka daryti su piestukais blush2.gif

galima taip
user posted image
kazi tilptu visi iskarto ?
user posted image
na dar bandau..
user posted image
minutele, pagalvosiu ka cia dar galima butu daryt
user posted image
Atsakyti
antajo man erdves truksta... maikute faina laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 02, 21:44)
antajo man erdves truksta... maikute faina laugh.gif

truksta cia tikrai labai.. bet nelabai italpinau .. mazai kirptos foto.. blush2.gif
Atsakyti
antajo, maniskis irgi turejo tokia maikute, jau isaugo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 10 02, 21:48)
antajo, maniskis irgi turejo tokia maikute, jau isaugo  smile.gif

tai ir jam jau ketvirtines rankoves - bet patinka labai biggrin.gif
Atsakyti
Labai nemuškit, bet kritikos laukiu blush2.gif Praktiškai pirmas bandymas kažką daryti su nuotrauka.

user posted image
Įdedu trumpam ax.gif
Atsakyti
Gaure, blykste kaip panaudota nepatinka (seselio nei vieno), blurnimas nenaturaliai atrodo... odos labai raudonos ir proporcijos, kazkaip vyras milzinas atrodo, vaizdas kiek iskreiptas smile.gif pabandyk prie naturalaus apsvietimo pafotografuoti ir paieskok idomesniu kampu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 spalio 2009 - 22:17
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 02, 23:15)
Gaure, blykste kaip panaudota nepatinka (seselio nei vieno), blurnimas nenaturaliai atrodo... odos labai raudonos ir proporcijos, kazkaip vyras milzinas atrodo, vaizdas kiek iskreiptas smile.gif pabandyk prie naturalaus apsvietimo pafotografuoti ir paieskok idomesniu kampu smile.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif Nemoku aš žmonių fotografuoti. Odos pas mane laptope gan natūraliai atrodo blush2.gif Fotkinta gal truputį iš apačios, užtai vyras milžinu patapo doh.gif
O PS tai iš viso dar Terra inkognita man smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 02 spalio 2009 - 22:24
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(antajo @ 2009 10 02, 22:39)
dedu pora buitiaku.. cia pilna klaidu, ir apranga baisiai netinka ir tt.. bet man labai smagus tie kadrai.. (atlikti kol aukle soliariume deginosi )

antajo, duok valgyt zmogui biggrin.gif
Man idomiausia paskutine, bet pritariu, kad visos foto suspaustos 4u.gif
Reiketu saviskiui tokia maike pasigaminti lotuliukas.gif
Atsakyti
Seniai bedejau, tai idedu viena... smile.gif

user posted image
Atsakyti
Antajo, spalvos liuksusinės thumbup.gif
Atsakyti