Sveki visi.
Patarkit dėl PS. Po kurio laiko įjungiau ir negaliu klonuot, klonavimo apskritimo negaliu padidint, nesuprantu kame reikalas. Vietoj apskritimo kryžiukas
kol parašiau savaime atsistatė
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 02, 13:40)
man ji idomi
QUOTE(Valetta @ 2009 10 02, 13:56)
pas mane tai kompaktuose dauguma foto, nes kompe irgi baisu laikyt, nes kai uzluss kada, tai amen gali but viskam nors atminties, tai pakankamai turi
bet va sese pasakojo, kad jos draugei nebeatsidaro foto is 7metu senumo kompaktu, tai biski pergyvent pradejau reiks nest atsispausdint, nors tas kur vaiko
bet va sese pasakojo, kad jos draugei nebeatsidaro foto is 7metu senumo kompaktu, tai biski pergyvent pradejau reiks nest atsispausdint, nors tas kur vaiko
jau cd tai niekuomet nelaikyciau man neriek nei keliu metu, kai nebeatsidaro
as papirkau isorinikietaji diska -kazkoki va toki
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 02, 15:23)
Jus tik labai nesibarkit.. as vis ieskau ieskau... ieskau saves po velniu
Mane apsedo juodoji smekla kazkokia
aga, tikrai pirmas zodis toks ir sove i galva - smeklos siaip pati pirma tai laaaaabai juoda...gal per labai bo nieko tikrai nesimato jau
antra,trecia man patiko..antroj toks laukimo ispudis...trecioj siaip senove padvelke
o 4ta tai...nzn..gal kad panasi i antra.. nelabai gal..antra man labiau
Zitlali, cia juosta irgi man 2.3 ir 4 labai, bet labiausiai tai 4
nebegasdinkit, katik isidejau 2005metu cd veikia kuo puikiausiai gal tu laikai be indeliu, ar ant saules
QUOTE(bonda @ 2009 10 02, 14:24)
man ji idomi
nebegasdinkit, katik isidejau 2005metu cd veikia kuo puikiausiai gal tu laikai be indeliu, ar ant saules
Zitlali man grudo perdaug, bet gali nekreipti demesio , nes man svaros stadija dabar
Zitlali,ziuriu saves jieskai...Manau,kad tavo arkliukas-zmones.Aisku, nesakau,kad neieskotum saves kur kitur,bet vistiek manau,kad pirmiausia bus zmogus ir kazas tik prisides kaip akcentas.Tikiuosi nenusisnekejau
Is tavo smeklisku,tai man zinok nei viena nepatinka.Manau del abdirbimo.Idejos liuks,2,3 kazko mane uzlaike,ber noriu spalvu,tokiu senoviniu,nu tokiu zinai kur tas mopsas gulintis pas tave yra?Va tokias noreciau pamatyti
Is tavo smeklisku,tai man zinok nei viena nepatinka.Manau del abdirbimo.Idejos liuks,2,3 kazko mane uzlaike,ber noriu spalvu,tokiu senoviniu,nu tokiu zinai kur tas mopsas gulintis pas tave yra?Va tokias noreciau pamatyti
QUOTE(Valetta @ 2009 10 02, 15:32)
Zitlali, cia juosta irgi man 2.3 ir 4 labai, bet labiausiai tai 4
aciu, faina, kad patiko aha juosta... kodak'o b/w 400
QUOTE(liamuna @ 2009 10 02, 15:56)
Zitlali man grudo perdaug, bet gali nekreipti demesio , nes man svaros stadija dabar
QUOTE(boruzka @ 2009 10 02, 15:59)
ale kokios visos su stadijom man db kaip tik grudo reeeeik ir man super man 1 ir 3 patink
aha
dar tokia turiu, bet kazko ana man labiau lyg patiko
sviesesne truputi
Labas,
Antajo, geras kadras ( cia kur mergina guli ant zemes), tik man norisi iš žemiau jo.IR spalvota man labai liuks. "Truputelis rudens" - spalvos butu liuks,jei ne ta isbalusi oda.Per blanki prie viso kolorito..
Juju, seniai matyta
Boruzka, triptike kaip ir sakiau, vidurine foto pertemptas veidas.O autobusu stotis kazkaip patiko...ne nzn kodel...
Pia, tai save fotkink, jei niekas is aplinkiniu nesileidzia
Wite man arba kontrasto ruksta arba didesnio ruko ant foto.Mielas porteciukas ir tiek...
Laimuna, faina kliacka, bet su atspalviu kazkas negerai toks oranzinai ruzavas...
Antajo, geras kadras ( cia kur mergina guli ant zemes), tik man norisi iš žemiau jo.IR spalvota man labai liuks. "Truputelis rudens" - spalvos butu liuks,jei ne ta isbalusi oda.Per blanki prie viso kolorito..
Juju, seniai matyta
Boruzka, triptike kaip ir sakiau, vidurine foto pertemptas veidas.O autobusu stotis kazkaip patiko...ne nzn kodel...
Pia, tai save fotkink, jei niekas is aplinkiniu nesileidzia
Wite man arba kontrasto ruksta arba didesnio ruko ant foto.Mielas porteciukas ir tiek...
Laimuna, faina kliacka, bet su atspalviu kazkas negerai toks oranzinai ruzavas...
Dovanokit, kad cia isiverziau
Man sios patiko
Gera ta smekla Reik viska isbandyti, tik ieskojimose gimsta atradimai Saunuole
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 02, 15:23)
Jus tik labai nesibarkit.. as vis ieskau ieskau... ieskau saves po velniu
Jurina Caps Lock pabandyk paspaust
Jurina Caps Lock pabandyk paspaust
Man sios patiko
Gera ta smekla Reik viska isbandyti, tik ieskojimose gimsta atradimai Saunuole