Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 02, 13:40)
kol kas kompe, bet turiu atkira usb lb dideles talpos, tokia deze, tai ten reik susikaupus permest...

ka manot apie sia foto?
user posted image
as pati be nuomones...

Bonda man tas pats...  doh.gif

pas mane irgi yra lyg .. mobile drive berods g.gif

Zit man nieko visai wub.gif rolleyes.gif tokia idomi, bet kartu ir labai lengva ...
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 10 02, 14:46)
pas mane irgi yra lyg .. mobile drive berods  g.gif

Zit man nieko visai  wub.gif  rolleyes.gif tokia idomi, bet kartu ir labai lengva ...

bet paciam kompe tai zinok sakec koks jovalas... as tik pati ir suprantu kur kas... bet jei greit reik rast ka tai neduok die... o kompaktuose tai nesamone saugot... bent as kai netvarkinga tai sakes butu, arba vaikas sugrauztu koks arba susibraizytu, pamesciau o ir vietos uzima... nebent turi vietos ir namie tvarka.. pas man tai amzinas karo stovis...

ane? o bent aisku kas cia yra? ar siaip, kazkokia abstrakcija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 spalio 2009 - 13:51
plunksna ten ane? smile.gif ar ne velnio doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 02, 13:48)
bet paciam kompe tai zinok sakec koks jovalas... as tik pati ir suprantu kur kas... bet jei greit reik rast ka tai neduok die...

ane? o bent aisku kas cia yra? ar siaip, kazkokia abstrakcija?

aisku kas cia ir tikrai ne abstrakcija ax.gif g.gif ar klystu ? rolleyes.gif as tai zinai is to tinginio tyngiu viska persimetineti i cd ar ta deze , bet turbut butu protingiau viska tvarkingai i cd surasyti, uzsirasinejus datas ... butu paprasciau atrasti g.gif doh.gif pa smane nuolatinis vietos trukumas ... low disk space biggrin.gif lotuliukas.gif

susidek tuos cd i dezute ... bet va ta cd irasyttttt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 02 spalio 2009 - 13:53
QUOTE(Fea @ 2009 10 02, 14:50)
plunksna ten ane? smile.gif ar ne velnio doh.gif  g.gif

sparnas smile.gif aj nzn tokia nostalgiska liudnoka nuotaika buvo tai bandziau kazka tokio pati nzn ka nufotografuot.. slapminejau po namus be vietos ir si kadra padariau. Toki tuscia bet lyg ir labai pilna minciu, aisku bet lyg ne iki galo.. bet aj nzn... biggrin.gif nu vnz as nieko ziuriu nebezinau doh.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 10 02, 14:51)
pa smane nuolatinis vietos trukumas ... low disk space  biggrin.gif  lotuliukas.gif

laugh.gif jaja...as del to kompa nauja pajamiau su daugiau atminties lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 02, 13:48)
1. o kompaktuose tai nesamone saugot... bent as kai netvarkinga tai sakes butu, arba vaikas sugrauztu koks arba susibraizytu, pamesciau o ir vietos uzima... nebent turi vietos ir namie tvarka.. pas man tai amzinas karo stovis...

2.ane? o bent aisku kas cia yra? ar siaip, kazkokia abstrakcija?

1. pas mane tai kompaktuose dauguma foto, nes kompe irgi baisu laikyt, nes kai uzluss kada, tai amen gali but viskam doh.gif nors atminties, tai pakankamai turi smile.gif
bet va sese pasakojo, kad jos draugei nebeatsidaro foto is 7metu senumo kompaktu, tai biski pergyvent pradejau unsure.gif reiks nest atsispausdint, nors tas kur vaiko unsure.gif

2. o as tai nelabai suprantu kas ten pavaizduota blush2.gif katino uodega primena blush2.gif biggrin.gif kai parasei, kad sparnas, tai matau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 02 spalio 2009 - 13:58
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 02, 14:53)
sparnas smile.gif aj nzn tokia nostalgiska liudnoka nuotaika buvo tai bandziau kazka tokio pati nzn ka nufotografuot.. slapminejau po namus be vietos ir si kadra padariau. Toki tuscia bet lyg ir labai pilna minciu, aisku bet lyg ne iki galo.. bet aj nzn... biggrin.gif nu vnz as nieko ziuriu nebezinau  doh.gif

siaip tokia tikrai liudna labiau foto...tokia...jei pradet filosofuot ( doh.gif biggrin.gif ) - trapumo, lengvumo...liudesio pilna. man tai patinka tokios fotkes wub.gif blush2.gif ir geris,kad ne visi supranta,kas cia biggrin.gif grantija kad atsidare spoksos ilgeliau, nei i kazkokia eiline biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 10 02, 14:56)
1. pas mane tai kompaktuose dauguma foto, nes kompe irgi baisu laikyt, nes kai uzluss kada, tai amen gali but viskam  doh.gif nors atminties, tai pakankamai turi  smile.gif
bet va sese pasakojo, kad jos draugei nebeatsidaro foto is 7metu senumo kompaktu, tai biski pergyvent pradejau  unsure.gif reiks nest atsispausdint, nors tas kur vaiko  unsure.gif

2. o as tai nelabai suprantu kas ten pavaizduota  blush2.gif katino uodega primena  blush2.gif  biggrin.gif kai parasei, kad sparnas, tai matau  rolleyes.gif

tai tu nusipirk toki daikta http://www.emarkt.lt...36/(myoffset)/1 pas man kazkas panasaus tik labiau senovinis

biggrin.gif aisku...

Fea aciu... tuoj padrasinsi mane keista serija ikelt fotkiu, kur ten tai isvis nezinau biggrin.gif

http://www.efoto.lt/..._flash_strobist apie mano meile raso bigsmile.gif geras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 spalio 2009 - 14:14
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 02, 14:07)

Fea aciu... tuoj padrasinsi mane keista serija ikelt fotkiu, kur ten tai isvis nezinau biggrin.gif

Zitka KELK !
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 10 02, 14:56)
1. pas mane tai kompaktuose dauguma foto, nes kompe irgi baisu laikyt, nes kai uzluss kada, tai amen gali but viskam  doh.gif nors atminties, tai pakankamai turi  smile.gif
bet va sese pasakojo, kad jos draugei nebeatsidaro foto is 7metu senumo kompaktu, tai biski pergyvent pradejau  unsure.gif reiks nest atsispausdint, nors tas kur vaiko  unsure.gif

cd/dvd patartina lyg kas 3-4 metus (lyg) perrašyti, nes didelė tikymybė (lyg apie 60%), kad nenuskaitys... Pati tokį bajerį nesenai sužinojau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 02, 14:07)
tai tu nusipirk toki daikta http://www.emarkt.lt...36/(myoffset)/1 pas man kazkas panasaus tik labiau senovinis

reiks pasidomet kas ten toks do daiktas biggrin.gif aciu 4u.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 10 02, 14:11)
cd/dvd patartina lyg kas 3-4 metus (lyg) perrašyti, nes didelė tikymybė (lyg apie 60%), kad nenuskaitys... Pati tokį bajerį nesenai sužinojau  blink.gif

tai va man jau baisu ir det 5metu senumo cd ziuret, o jei neatsidarys doh.gif blink.gif

Zitlali, dek dek bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 02, 15:07)

kelk kelk bigsmile.gif
Atsakyti