liamuna, nerodo
boruzka, tavo stoti vis pamirstu paminet -labai aptiko
QUOTE(inesaS @ 2009 10 02, 12:58)
Nerodo
QUOTE(bonda @ 2009 10 02, 13:15)
liamuna, nerodo
o as matau, kaip cia
tuoj dar bandysiu kitaip
Papildyta:
Zit del spalvu man daug kas sako, tik jb kazkas man nito, salta, spalvotas irgi nelimpa, tai palikau toki varianta, man jis patiko. Bet jauciu reikes dar patvarkyt.
QUOTE(liamuna @ 2009 10 02, 13:40)
Zit del spalvu man daug kas sako, tik jb kazkas man nito, salta, spalvotas irgi nelimpa, tai palikau toki varianta, man jis patiko. Bet jauciu reikes dar patvarkyt.
pabanyk su layeriais pazaist, apatini sluoksni paryskink, virsutini sumazink saturation, tuomet odos spalva ir dar ka nori palik virsutinio sluoksnio (speju cia del to tau nepatiko spalvos, nes jos kokios arba per oranzines arba per raudonos) o apatini sluoksni pratrink detales, zvakes, rubus ir pan.. bent kuri laika as taip esu dariusi
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 02, 12:44)
pabanyk su layeriais pazaist, apatini sluoksni paryskink, virsutini sumazink saturation, tuomet odos spalva ir dar ka nori palik virsutinio sluoksnio (speju cia del to tau nepatiko spalvos, nes jos kokios arba per oranzines arba per raudonos) o apatini sluoksni pratrink detales, zvakes, rubus ir pan.. bent kuri laika as taip esu dariusi
as tai nlb suprantu kuris apatinis kuris virsutinis kai atsidarai nuotrauka sukuri nauja sluoksni tai kuris cia buna ?
QUOTE(boruzka @ 2009 10 02, 13:48)
as tai nlb suprantu kuris apatinis kuris virsutinis kai atsidarai nuotrauka sukuri nauja sluoksni tai kuris cia buna ?
background vadinu pirmu, tada Cntrl+j atsirades kitas antrasis
man visiskai nekyla rankos tvarkyt toliau krikstynu foto jau antra diena vaikstau kaip be vietos ir bandau nusimuilint... taip nenoriu i ta fotosopa ziet...
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 02, 13:05)
background vadinu pirmu, tada Cntrl+j atsirades kitas antrasis
man visiskai nekyla rankos tvarkyt toliau krikstynu foto jau antra diena vaikstau kaip be vietos ir bandau nusimuilint... taip nenoriu i ta fotosopa ziet...
man irgi taippat buna ... bet as stengiuos naudot ta patarle kuo susirgai, tuo ir gydykis ... sedziu per prievarta zinok tada idomiu variantu galima pridirbti
QUOTE(boruzka @ 2009 10 02, 14:23)
man irgi taippat buna ... bet as stengiuos naudot ta patarle kuo susirgai, tuo ir gydykis ... sedziu per prievarta zinok tada idomiu variantu galima pridirbti
nemoku per prievarta... aj..ryt...
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 02, 13:30)
Zit klausyk , o kaip tu viska archivuoji ? rasaisi i cd sau nuotraukas is fotosesiju ?
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 02, 13:30)
as ir nemoku is vis man kokia tai apatija pasidare nenoriu net fotiko imt i rankas... ale vis tiek tampaus visur
QUOTE(boruzka @ 2009 10 02, 14:37)
Zit klausyk , o kaip tu viska archivuoji ? rasaisi i cd sau nuotraukas is fotosesiju ?
kol kas kompe, bet turiu atkira usb lb dideles talpos, tokia deze, tai ten reik susikaupus permest...
ka manot apie sia foto?
as pati be nuomones... siaip patinka, bet nesu tikra... nu vienzo... nezinau... laukiu kad papasakotumet kad negrybauciau
Bonda man tas pats...