Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Loreli @ 2009 09 28, 12:36)
Norėčiau ir aš į tuos draugus, nes labai smalsu pamatyt  blush2.gif

4u.gif tik ten kol kas nlb kas yra smile.gif da kelsiu

QUOTE(ich @ 2009 09 28, 14:41)
gal mama? nes panasi... blush2.gif
Loretoidas, tavo nuotraukos labai grazios, spalvos, sviesa ir visuma, labai zavu 4u.gif

aha smile.gif
drinks_cheers.gif

kur Belge? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 28, 14:13)
Klausimėlis dėl foto sudėliojimo- nuotraukos prieš copy-paste sumažinamos ar ne?  g.gif

Čia pagal pageidavimą - galima dėlioti nemažintas, galima mažintas biggrin.gif
QUOTE(Pelenė. @ 2009 09 28, 14:19)
loretoidai, o koks pas tave fotikas ir objektyvas  ax.gif galetum dazniau cia mus aplankyti ir patarimu duoti  4u.gif

Canon EOS 20 D, penkiasdešimtukas ir macro 100mm 2,8 f
Dėl patarimų mielai, bet bijau, kad man pačiai dar jų reik biggrin.gif

Loreli, nežinau, kaip paaiškinti - kiekvienai nuotraukai atsiranda "savas" layer'sas (jei 9 nuotraukos - 9 layer'sai), užeini ant kurio nors layer'so ir gali tą nuotrauką visaip stumdyti smile.gif

Citra, kartais uždedu kokius actionus blush2.gif

Ačiukas didžiausias visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loretoidas: 28 rugsėjo 2009 - 14:00
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 28, 14:57)
kur Belge?  g.gif

atostogauja 4u.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2009 09 28, 14:59)
Čia pagal pageidavimą - galima dėlioti nemažintas, galima mažintas  biggrin.gif

Dėkui 4u.gif aišku... tiksliau, niekas neaišku lotuliukas.gif reikės pamėginti dėlioti, turėtų paaiškėti ax.gif Seniau dėliodavau mažintas (na, apkirptas ar sumažintas iki vienodo dydžio) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 28, 15:02)
atostogauja  4u.gif
Dėkui  4u.gif  aišku... tiksliau, niekas neaišku  lotuliukas.gif  reikės pamėginti dėlioti, turėtų paaiškėti  ax.gif  Seniau dėliodavau mažintas (na, apkirptas ar sumažintas iki vienodo dydžio)  ax.gif

Na, pvz. dvi vertikalios nuotraukos, kurių dydis - 2336x3504, jei noriu sudėti nemažintas, rašau dvigubą plotį ( aukštis lieka tas pats) - 4672x3504. jei mažintos (internetui aš visada mažinu vienodai - 600x...), tai 1200x900 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 09 28, 15:09)
Na, pvz. dvi vertikalios nuotraukos, kurių dydis - 2336x3504, jei noriu sudėti nemažintas, rašau dvigubą plotį ( aukštis lieka tas pats) - 4672x3504. jei mažintos (internetui aš visada mažinu vienodai - 600x...), tai 1200x900  4u.gif

Aišku, ačiū 4u.gif Negerai buvau supratusi blush2.gif doh.gif
Maniau, kad sudėjus , jų dydžius dar koreguoti galima pagal parinkto fono dydį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 09 28, 14:59)
Citra, kartais uždedu kokius actionus  blush2.gif

biggrin.gif

QUOTE(Will @ 2009 09 28, 15:02)
atostogauja

4u.gif Aciu
Atsakyti
Bonda, aha, supratau,kuri tu biggrin.gif Labai graži dukrytė wub.gif

Zitlali, lotuliukas.gif
Atsakyti
Zitlali, tavo žmonių portretai kaip visad.. wub.gif Žavūs ir pritraukiantys 4u.gif

Loretoidai, pasaka nuotraukos wub.gif

O aš galiu kai kurias jūsų (o konkrečiai tai tas, kurias rasiu hihihi.gif) įsikelt į flickro kontaktus? Tik pas mane nuotraukos stebuklais nekvepia, skirtingai nuo jūsų blush2.gif

Einu sutvarkysiu mašinų vakarykščių nuotraukas.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 09 28, 15:47)

O aš galiu kai kurias jūsų (o konkrečiai tai tas, kurias rasiu  hihihi.gif) įsikelt į flickro kontaktus? Tik pas mane nuotraukos stebuklais nekvepia, skirtingai nuo jūsų  blush2.gif

Einu sutvarkysiu mašinų vakarykščių nuotraukas..  rolleyes.gif

tai parodyk mums blush2.gif cia gi nemazai zaliu,kaip suprantu..tai mes jau prigirsim prigirsim biggrin.gif viskas cia mums grazu thumbup.gif wub.gif biggrin.gif manau cia ir vieta tik kelt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 09 28, 14:17)
Bonda, aha, supratau,kuri tu biggrin.gif Labai graži dukrytė wub.gif

blush2.gif aciu blush2.gif wub.gif

QUOTE(wite @ 2009 09 28, 14:47)

O aš galiu kai kurias jūsų (o konkrečiai tai tas, kurias rasiu  hihihi.gif) įsikelt į flickro kontaktus? Tik pas mane nuotraukos stebuklais nekvepia, skirtingai nuo jūsų  blush2.gif

mane tai laisvai gali 4u.gif
Atsakyti
Loretoido darbai suzavejo bigsmile.gif thumbup.gif

o as cia vel bandau parodyt, ka pripyskinau, tikiuosi nesupyksit blush2.gif

labai laukiu kritikos, sakykit kas jums atrodo negerai ax.gif aisku, cia jokiu ipatingu akimirku nepagauta, ale as mokausi cool.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 09 28, 13:59)
Citra, kartais uždedu kokius actionus  blush2.gif

O konkreciau kokius? rolleyes.gif

QUOTE(wite @ 2009 09 28, 14:47)

mane tai gali smile.gif

Iewuzze: pirma butu liuks, jei daugiau virsaus ir maziau apacios.
antra maiso tie jungikliai virsuj ir noretusi kad mergyte i virsu ziuretu
trecia buitinis bardakelis labai blasko demesi, gal siaurink ryskumo zona,kad fonas isplauktu?
Trecia siaip sau,tik smagi vaiko emocija.
Spalvos grazios,svelnios tinka cia, ir ryskumas geras thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 28 rugsėjo 2009 - 15:35