Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Mona187 @ 2009 10 02, 08:03)
Noriu paklausti, ar galima, ir kaip su "muiline" nustatyti fokusą?

Skaityk instrukcija, vienose muilinese nusistato, kitose ne, mes gi nezinom kas pas tave per muiline 4u.gif

Antajo, man antra idomesne smile.gif

Boruzka, faina...gal grudo ir man per daug biski, bet nuotaika tai tokia..."stoties" su dundejimais traukiniu ir visa kita biggrin.gif

Wite, pabandyk spalvom pazaist, kazkaip man per pilka g.gif Siaip grazus portretukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 10 02, 08:33)

Boruzka, faina...gal grudo ir man per daug biski, bet nuotaika tai tokia..."stoties" su dundejimais traukiniu ir visa kita biggrin.gif

4u.gif

Aciu Tiny 4u.gif

Melodi Tiny , ar atvaziuosit sekmadieni ? ax.gif
Atsakyti
g.gif Mergaites, o as ar galiu jau dalyvauti: Konkursinis ND - Ruduo: spalvos, formos, derlius , nuotaika. Ar man dar reikia atlikti sviesos ND?
Atsakyti
QUOTE(Alijena @ 2009 10 02, 10:10)
g.gif  Mergaites, o as ar galiu jau dalyvauti: Konkursinis ND - Ruduo: spalvos, formos, derlius , nuotaika. Ar man dar reikia atlikti sviesos ND?

Šviesos ND jau baigtas ir jis nebuvo privalomas. Gali dalyvauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 02, 11:13)
Šviesos ND jau baigtas ir jis nebuvo privalomas. Gali dalyvauti  4u.gif

O foto cia kelti? ax.gif Dar niekas kaip ir nekele i sia temele rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 10 02, 09:09)
4u.gif

Aciu Tiny  4u.gif

Melodi Tiny , ar atvaziuosit sekmadieni ?  ax.gif

As stengsiuosi, 100 proc negaliu garantuot, bet noreciau atvaziuot bent keletui valandu:ax:

QUOTE(Alijena @ 2009 10 02, 09:24)
O foto cia kelti?  ax.gif  Dar niekas kaip ir nekele i sia temele  rolleyes.gif

nekelk cia, palauk tuoj i az imesiu duomenis albumo, sudesi visus privalomus nd ir galesi konkursinius kelt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 10 02, 10:09)
Melodi Tiny , ar atvaziuosit sekmadieni ?  ax.gif

Pasistengsiu ir as 4u.gif Buciau be spokiuko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 02 spalio 2009 - 10:06
QUOTE(boruzka @ 2009 10 01, 17:33)

faina sita labai 4u.gif
QUOTE(Mona187 @ 2009 10 02, 08:03)
Noriu paklausti, ar galima, ir kaip su "muiline" nustatyti fokusą?

turetu buti parasyta Jusu fotiko instrukcijoje 4u.gif
Atsakyti
Senai nieko nerasiau, tai ikelsiu bent jau viena nuotraukyte ir krikstynu, labai jau nebarkit

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 02 spalio 2009 - 11:56
QUOTE(liamuna @ 2009 10 02, 11:55)
Senai nieko nerasiau, tai ikelsiu bent jau viena nuotraukyte ir krikstynu, labai jau nebarkit

Nerodo unsure.gif
Atsakyti
antajo, abi patiko, pirma tokia standartine,antra idomesne kazkuom smile.gif Spalvos liux, saunuole thumbup.gif

boruzka, patiko stoties foto, kazkokia nostalgiskos tokios ir tas grudas tinka cia.

Cia nuvogiau nuo pazengusiu blush2.gif
Kas raukiat programas,kaip isinstaliuoti sita programa? nu niekaip neradau unsure.gif
http://www.microsoft...;displaylang=en
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 02 spalio 2009 - 12:08
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 02, 12:04)
antajo, abi patiko, pirma tokia standartine,antra idomesne kazkuom  smile.gif Spalvos liux, saunuole  thumbup.gif

boruzka, patiko stoties foto, kazkokia nostalgiskos tokios ir tas grudas tinka cia.

Cia nuvogiau nuo pazengusiu  blush2.gif 
Kas raukiat programas,kaip isinstaliuoti sita programa? nu niekaip neradau  unsure.gif
http://www.microsoft...;displaylang=en

Jei Windowsai originalus, galesi naudotis 4u.gif Pirmiausia sistema patikrins ar jie originalus, jei taip, ismes downloadinimui tai ka reikia 4u.gif Ziurek prie Instructions 4u.gif
Atsakyti