Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(inesaS @ 2009 10 01, 15:28)

antajo,mal spalvota labai patiko wub.gif

QUOTE(ich @ 2009 10 01, 15:59)
Antajo, man spalvota labai patiko 4u.gif

aciu 4u.gif
su JB tikriausia niekada gyvenime nesusidraugausiu schmoll.gif
Papildyta:
truputelis rudens..
user posted image
Atsakyti
pasnibzdom su rudeniu

user posted image
Atsakyti
Kazkam atiduotu tai, ka zadejau ... istikruju net nezinau ar kritikai rolleyes.gif

Traukinio belaukiant ...

cia viskas vyksta taip savotiskai.. jei vaziuoju kazkur, visada ateinu pasedeti kiek ilgeliau, paklausyti dundejimo, savotiskas relaxas ...

user posted image

user posted image

dar viena is fotografuotu vestuviu ... nuotaka ruosiasi ..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 01 spalio 2009 - 17:47
Labukas biggrin.gif
Nezinau ka daryt, vaikas fotografuoti nebesileidzia, lekia link fotiko tik pamates g.gif Gal mb kalbint bigsmile.gif Bet paskui gali neleist niekam rodyti biggrin.gif O daiktus man nepatinka fotografuoti...ir gamta nelabai, tik labai tiltai ir po tiltais traukia dar visokie saltineliai, kriokliai. Bet tai vasara cia, o dabar tai pas mus jau 0 laipsniu, lyja pastoviai, niekur is namu nosies kisti nesinori...

Man labai patiko Simono spalvota foto ir labai idomi pasirode antroji, idomiai taip pasuktas kadras wub.gif

Paskui dar isimine ir labai patiko Antajo princese pilies menej biggrin.gif Man graziau spalvota foto 4u.gif

O sios paskutines foto is stoties wow wub.gif As maniau, kad cia ideta siaip pasiziurejimui is senu laiku fotografavimo biggrin.gif

Man juostines foto labai labai wub.gif Gal reikia buti "prie meno", kad jos patiktu, nezinau net biggrin.gif Bet pati tai tikrai neisdrisciau fotografuoti dabar smile.gif
Atsakyti
Antajo super pirma, saunuole 4u.gif

Boruzka man antra patiko 4u.gif grazu
Atsakyti
QUOTE(Pia* @ 2009 10 01, 17:44)
O sios paskutines foto is stoties wow  wub.gif As maniau, kad cia ideta siaip pasiziurejimui is senu laiku fotografavimo biggrin.gif

nia smile.gif cia fotografuota nesenai (pries berods 2 savaites) 4u.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 01, 17:51)
Boruzka man antra patiko  4u.gif grazu

aciu 4u.gif

kazkaip bandau augti ... labai is leto .. noreciau,kad greiciau tas augimas vyktu rolleyes.gif Siuo metu stengiuos uzsiimti, negalvoti (sirdelei ner gerai) ir atiduoti save maximum fotografijai ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 01 spalio 2009 - 18:12
Labai magėjo parodyt jumis šitą portrečiuką smile.gif
Man jis patinka, tik nežinau ar dėl to, kad tikrai gerai, ar dėl to, kad labai gera draugė čia... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
antajo, spalvota gulinčios geriau, fainai tobulėji thumbup.gif O rudens tai nežinau... nekabina g.gif

boruzka, manau, tau pavyko perteikt kitą laikmetį thumbup.gif

wite, skaidrus, ryškus portretas, bet be emocijos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 01 spalio 2009 - 19:22
aciu merginos 4u.gif

Boruzka, saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(wite @ 2009 10 01, 18:09)
Man jis patinka, tik nežinau ar dėl to, kad tikrai gerai, ar dėl to, kad labai gera draugė čia...  blush2.gif

user posted image

wite, man truputuka neryzkus.. bent jau as su spalvom pazaisciau..
Atsakyti
o as paliudesiu.

Kazkur nudanginau muiline savo sad.gif nzn nei kur nei kada nei kaip sad.gif dabar isvis be fotiko doh.gif na tixliau darbui dar turiu muiliniu muiliniu muila doh.gif

ups radau doh.gif aciu dievui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytte: 01 spalio 2009 - 22:12
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(antajo @ 2009 10 01, 17:44)
truputelis rudens..

Grazios spalvos wub.gif Antros rakursas nelabai gal, pirma super mirksiukas.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 10 01, 18:33)
Traukinio belaukiant ...

Idomus kadrai mirksiukas.gif Pirmos remelis man nepatinka, paskutine gal biski perdaug isplaukus. Pirmoj ir antroj siek tiek maziau grudo noretusi. Siaip visos turi kazka tokio, kas aki patraukia 4u.gif

QUOTE(wite @ 2009 10 01, 19:09)
Man jis patinka, tik nežinau ar dėl to, kad tikrai gerai, ar dėl to, kad labai gera draugė čia...  blush2.gif

Kazkas cia su spalvom negerai g.gif Gal su blicu fotkinta? Bet kampas geras manau mirksiukas.gif Emocijos gal israiskingesnes noretusi...
Atsakyti
Noriu paklausti, ar galima, ir kaip su "muiline" nustatyti fokusą?
Atsakyti