Sveikos,
as irgi paskutiniu metu daznai pagalvoju apie juosta ... juolab, kad guli nenaudojamas senelio zenit`as su daugybe priedu, ;yg ir fixas kazkoks buvo ir blykste ... bet matyt vis nepriaugu, kad nepasiimu jo i rankas
QUOTE(Alijena @ 2009 10 01, 09:51)
Panaudojau balta lapa, "parodziau" fotoaparatui kaip tuo metu matyti spalvas. Lapa fotografavau toje pacioje vietoje, kur po to buvo padetas angeliukas. Melynumas gal nuo prieblandos, uz lango apniuke buvo, o ir langas visiskai salia ir be uzuolaidu. Man tas melynumas irgi krito i akis, fotkinau kelis sykius, vis per naujo perfotkindama balta lapa. Bet niekas nesikeite.
Bonda, o kas negerai prie rankinio dirbtiniame apsvietime
Bonda, o kas negerai prie rankinio dirbtiniame apsvietime
Man dirbtiniame gerai
Alijena, o tu pabandyk ta lapa i lango puse nukreipti, t.y. fotkink lapa pries langa
dekui uz komentarus mano foto
cia spalvos labai patinka, tik gal kiek suspausta o JB tai pilkokas bet saunuole, kad bandai, bandai
Alijena, prie naturalaus rankinis ir man melsvokas
QUOTE(antajo @ 2009 09 30, 23:53)
cia spalvos labai patinka, tik gal kiek suspausta o JB tai pilkokas bet saunuole, kad bandai, bandai
Alijena, prie naturalaus rankinis ir man melsvokas
Tiny, isbandziau pries langa ir dar vietoje baltos sp. lapo panaudojau ir pilka.
Panaudojus pilkos spalvos lapa, matuota pries langa. Pavirsius buvo blizgus, manau, kad blogai buvo pamatuota:
Panaudojus balta lapa, matuota pries langa. Vistiek islindo tas melynumas:
Panaudojus pilka lapa (matiniu pavirsiu) ir pries fotografuojant pora zingsniu pasiltinta, t.y. siek tiek daugiau geltonos/raudonos. Sitas jau geriau atrodo :
Panaudojus pilkos spalvos lapa, matuota pries langa. Pavirsius buvo blizgus, manau, kad blogai buvo pamatuota:
Panaudojus balta lapa, matuota pries langa. Vistiek islindo tas melynumas:
Panaudojus pilka lapa (matiniu pavirsiu) ir pries fotografuojant pora zingsniu pasiltinta, t.y. siek tiek daugiau geltonos/raudonos. Sitas jau geriau atrodo :
baltos spalvos balansui nustatyti vietoj specialaus dangtelio-filtro naudoja plastmasini stiklaisnio dangteli
QUOTE(Kaktuke @ 2009 10 01, 12:05)
baltos spalvos balansui nustatyti vietoj specialaus dangtelio-filtro naudoja plastmasini stiklaisnio dangteli
O tai kaip cia? Vietoj filtro - ta prasme dangteli ant objektyvo ale uzdeti? Ar i ji nusitaikyti?
QUOTE(Alijena @ 2009 10 01, 10:18)
O tai kaip cia? Vietoj filtro - ta prasme dangteli ant objektyvo ale uzdeti? Ar i ji nusitaikyti?
taip, ale uzdedi ant objektyvo ir nufotkini
QUOTE(Kaktuke @ 2009 10 01, 11:29)
idomiai kaip...o tai nesigauna "eziukai ruke"?
QUOTE(Kaktuke @ 2009 10 01, 12:29)
Geras, nu dar tokio ciudo nesu girdejus Reikes isbandyti O taip siprantu, kad paskutinis ND neuzskaitytas
QUOTE(Fea @ 2009 10 01, 10:32)
idomiai kaip...o tai nesigauna "eziukai ruke"?
QUOTE(Alijena @ 2009 10 01, 10:32)
Geras, nu dar tokio ciudo nesu girdejus Reikes isbandyti O taip siprantu, kad paskutinis ND neuzskaitytas
taigi naudoji vietoj balto ar pilko lapo nufotkini su MF, nuimi ir pasirenki ta nufotkinta kaip pre arba custom.
Labas,
antajo, man truputį keistas tos fotkės kampas
geras rimtai, juk čia labai panašu į tą filtrą , tik pirkt nereikia
antajo, man truputį keistas tos fotkės kampas
QUOTE(Kaktuke @ 2009 10 01, 11:05)
geras rimtai, juk čia labai panašu į tą filtrą , tik pirkt nereikia
QUOTE(Kaktuke @ 2009 10 01, 11:44)
taigi naudoji vietoj balto ar pilko lapo nufotkini su MF, nuimi ir pasirenki ta nufotkinta kaip pre arba custom.
aaaaa nu dasuto blondei pagaliau