Antajo man lb grazu tik kazkas negerai ir nelabai suprantu kas.. gal kad grindys matosi? o gal noretusi kiek is apacios daugiau kadro, lyg ji ir fotikas guletu viename lygi ir ziuretu vienas i kita.. jei supranti apie ka as... bet siaip grazu, saunuole
aciu meginos uz komentarus
Labas rytas
Na... cia jau butu tokia nerodoma fotosesija
Spalvota man geriau, maziau grindys krenta i akis Man irgi, kaip Zitlali, labai grazu, bet kazkas ne taip. Modeliukas geras, emocija, zvilgsnis geras, spalvos nerealios, si suknele nuotraukose labai gerai ziurisi Ir modeliuko poza gera... bet man ar tai kitokio kirpimo noretusi, ar dar kazko. Kabinejuos, ane?
Papildyta:
Antajo, gal sitaip geriau? Tada sukneles krastu nesimato...
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 30, 22:08)
Beje, Tiny- lauksim tavo sesijos rezultatu
Na... cia jau butu tokia nerodoma fotosesija
QUOTE(antajo @ 2009 10 01, 00:53)
na jau noriu kritikos
Spalvota man geriau, maziau grindys krenta i akis Man irgi, kaip Zitlali, labai grazu, bet kazkas ne taip. Modeliukas geras, emocija, zvilgsnis geras, spalvos nerealios, si suknele nuotraukose labai gerai ziurisi Ir modeliuko poza gera... bet man ar tai kitokio kirpimo noretusi, ar dar kazko. Kabinejuos, ane?
Papildyta:
Antajo, gal sitaip geriau? Tada sukneles krastu nesimato...
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 30, 19:39)
del to kad daug kas nesupranta juostos tai as net nekreipiu demesio
ka reiskia nesupranta?
zitka, dar vienas dalykas-pagalvojau, kad gal reik normaliai atskanuot tavo anas fotkes? nes man ten kokybes ziaurus trukumas toks vaizdas, kad tas perfotkinimas sugadino viska bet jo -as cia mazuma kas as suprantu pezalas bet jau taip yra, kad man neesme fotografas, neesme aparatas -esme, kas gaunas ir arba patinka, arba ne
o siaip, zitka, tu nereali saunuole kad va sakei, jau lyg viskas vienodai ir vienodai pradejo gautis, tai tu imi ieskot kitu galimybiu va cia tai sveikintina nestovet vietoje ir nestabaret, o ieskot ieskot ieskot
QUOTE(antajo @ 2009 09 30, 23:53)
gal suspausta
Antajo, spalvota geriau, vistik tas rukelis man cia tinka nuotaikai perteikt O del kadravimo, man gal Tiny apkarpymo variantas labiau ziurisi, kazkaip tu grindu man cia maziausiai noris, nes matos, kad Pelene ne pilies menej guli Aplamai zaviuosi tavo uzsidegimu ir fotkem
Labas rytas
Labas rytas
QUOTE(Alijena @ 2009 10 01, 08:59)
Fainas angeliukas Kaip nustatinejai rankiniu budu? Naturaliam apsvietime man per melynas vaizdelis
QUOTE(Alijena @ 2009 10 01, 07:59)
ir prie to, ir prie to nekaip su rankiniu
QUOTE(bonda @ 2009 10 01, 08:43)
ta ir reiskia, jau paaiskinau, kad jiem tai 'tarybai', nors mano galva negali buti klasika atgyvena, kaip ir klasikine muzika, tai ne atgyvena, tai klaaaaasika bet aj.. kas nesupranta tas nesupranta ka cia as...
Man netruksta, priduoda sarmo aciu, aj bet skanuosiu tai jo butinai, kad i archyvus susimest kokybiskas, nes skaidres su metais blunka...
QUOTE(Tiny @ 2009 10 01, 10:02)
Fainas angeliukas Kaip nustatinejai rankiniu budu? Naturaliam apsvietime man per melynas vaizdelis
Panaudojau balta lapa, "parodziau" fotoaparatui kaip tuo metu matyti spalvas. Lapa fotografavau toje pacioje vietoje, kur po to buvo padetas angeliukas. Melynumas gal nuo prieblandos, uz lango apniuke buvo, o ir langas visiskai salia ir be uzuolaidu. Man tas melynumas irgi krito i akis, fotkinau kelis sykius, vis per naujo perfotkindama balta lapa. Bet niekas nesikeite.
Bonda, o kas negerai prie rankinio dirbtiniame apsvietime
QUOTE(Alijena @ 2009 10 01, 08:51)
na, man lyg meslvoka