Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Antajo man lb grazu tik kazkas negerai ir nelabai suprantu kas.. gal kad grindys matosi? o gal noretusi kiek is apacios daugiau kadro, lyg ji ir fotikas guletu viename lygi ir ziuretu vienas i kita.. jei supranti apie ka as... bet siaip grazu, saunuole smile.gif

aciu meginos uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 spalio 2009 - 06:52
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 09 30, 22:08)
Beje, Tiny- lauksim tavo sesijos rezultatu  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Na... cia jau butu tokia nerodoma fotosesija ax.gif

QUOTE(antajo @ 2009 10 01, 00:53)
na jau noriu kritikos  ax.gif

Spalvota man geriau, maziau grindys krenta i akis 4u.gif Man irgi, kaip Zitlali, labai grazu, bet kazkas ne taip. Modeliukas geras, emocija, zvilgsnis geras, spalvos nerealios, si suknele nuotraukose labai gerai ziurisi bigsmile.gif Ir modeliuko poza gera... bet man ar tai kitokio kirpimo noretusi, ar dar kazko. Kabinejuos, ane? biggrin.gif
Papildyta:
Antajo, gal sitaip geriau? g.gif Tada sukneles krastu nesimato...

user posted image
Atsakyti
Solo, aciu uz iskaita yahoo.gif
Tuomet keliu kitus ND 4. Cia kito tik atstumas fiziskai artejant. Kaip supratau, nezoominant, galima issaugoti sviesos srauta 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Alijena @ 2009 10 01, 08:31)
Tuomet keliu kitus ND 4.

Puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 30, 19:39)
del to kad daug kas nesupranta juostos tai as net nekreipiu demesio smile.gif

ka reiskia nesupranta? tongue.gif g.gif

zitka, dar vienas dalykas-pagalvojau, kad gal reik normaliai atskanuot tavo anas fotkes? g.gif nes man ten kokybes ziaurus trukumas blush2.gif toks vaizdas, kad tas perfotkinimas sugadino viska g.gif ax.gif bet jo -as cia mazuma lotuliukas.gif kas as suprantu unsure.gif lotuliukas.gif pezalas lotuliukas.gif bet jau taip yra, kad man neesme fotografas, neesme aparatas -esme, kas gaunas mirksiukas.gif ir arba patinka, arba ne mirksiukas.gif mirksiukas.gif

o siaip, zitka, tu nereali saunuole wub.gif kad va sakei, jau lyg viskas vienodai ir vienodai pradejo gautis, tai tu imi ieskot kitu galimybiu thumbup.gif va cia tai sveikintina thumbup.gif nestovet vietoje ir nestabaret, o ieskot ieskot ieskot thumbup.gif

QUOTE(antajo @ 2009 09 30, 23:53)
na jau noriu kritikos  ax.gif

gal suspausta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 01 spalio 2009 - 08:08
Antajo, spalvota geriau, vistik tas rukelis man cia tinka nuotaikai perteikt smile.gif O del kadravimo, man gal Tiny apkarpymo variantas labiau ziurisi, kazkaip tu grindu man cia maziausiai noris, nes matos, kad Pelene ne pilies menej guli biggrin.gif Aplamai zaviuosi tavo uzsidegimu ir fotkem 4u.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Tiny, dekui mirksiukas.gif

Na ir paskutinieji patys baisieji ND blush2.gif , bet manau iveikti blush2.gif
Man buvo geras atradimas bigsmile.gif

Naturalus apsvietimas:

Auto

user posted image

Debeselis

user posted image

Rankinis

user posted image

Dirbtinis apsvietimas:

Auto

user posted image

Flourescent

user posted image

Rankinis

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Alijena @ 2009 10 01, 08:59)
Na ir paskutinieji patys baisieji ND  blush2.gif , bet manau iveikti  blush2.gif
Man buvo geras atradimas  bigsmile.gif

Fainas angeliukas smile.gif Kaip nustatinejai rankiniu budu? Naturaliam apsvietime man per melynas vaizdelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alijena @ 2009 10 01, 07:59)

Na ir paskutinieji patys baisieji ND  blush2.gif , bet manau iveikti  blush2.gif
Man buvo geras atradimas  bigsmile.gif

ir prie to, ir prie to nekaip su rankiniu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 10 01, 08:43)
ka reiskia nesupranta? tongue.gif  g.gif

zitka,

ta ir reiskia, jau paaiskinau, kad jiem tai 'tarybai', nors mano galva negali buti klasika atgyvena, kaip ir klasikine muzika, tai ne atgyvena, tai klaaaaasika smile.gif bet aj.. kas nesupranta tas nesupranta smile.gif ka cia as...
Man netruksta, priduoda sarmo smile.gif aciu, aj bet skanuosiu tai jo butinai, kad i archyvus susimest kokybiskas, nes skaidres su metais blunka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 spalio 2009 - 08:11
QUOTE(Tiny @ 2009 10 01, 10:02)
Fainas angeliukas  smile.gif Kaip nustatinejai rankiniu budu? Naturaliam apsvietime man per melynas vaizdelis  ax.gif

Panaudojau balta lapa, "parodziau" fotoaparatui kaip tuo metu matyti spalvas. Lapa fotografavau toje pacioje vietoje, kur po to buvo padetas angeliukas. Melynumas gal nuo prieblandos, uz lango apniuke buvo, o ir langas visiskai salia ir be uzuolaidu. Man tas melynumas irgi krito i akis, fotkinau kelis sykius, vis per naujo perfotkindama balta lapa. Bet niekas nesikeite.

Bonda, o kas negerai prie rankinio dirbtiniame apsvietime blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alijena @ 2009 10 01, 08:51)

Bonda, o kas negerai prie rankinio dirbtiniame apsvietime  blush2.gif

na, man lyg meslvoka g.gif
Atsakyti