Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(bonda @ 2009 09 30, 15:53)
kad ne visos juostines purvinos biggrin.gif mano vestuvines foto, beja, ir tik su juostiniu darytos biggrin.gif  lotuliukas.gif
vaikystes gi irgi -nu bet sitos tai man pobaises blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vis galvoju, kodel tada nebuvo normaliu fotiku (ar fotografu lotuliukas.gif) bet ,aisku, idomios ir savos jos bet kokiu atveju -kokios bebutu wub.gif tai praeitis, istorija, atsiminimai... wub.gif

Mūsų vestuvinės irgi tik juosta darytos, bet super tongue.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 30, 15:58)
na, cia pora buitiniu kadru dar smile.gif

thumbup.gif
pirma ypač patinka thumbup.gif

QUOTE(Alijena @ 2009 09 30, 16:00)
Linkus nesinori kopinti, butu vienas nepatogumas  g.gif  Net nzn ka daryti, esu pasimesty ...

neteisingai kopini linką, todėl ir neleidžia įkelti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alijena @ 2009 09 30, 16:00)
Sveikos mergaites, esu atlikus visus likusius ND (3, 4 ir 5), tik kazkaip grybauju, negaliu sukelti foto. Per IMG su flickr linku nebeduoda kelti  verysad.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Linkus nesinori kopinti, butu vienas nepatogumas  g.gif  Net nzn ka daryti, esu pasimesty ...

per www.radikal.ru kelk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alijena @ 2009 09 30, 15:00)
Sveikos mergaites, esu atlikus visus likusius ND (3, 4 ir 5), tik kazkaip grybauju, negaliu sukelti foto. Per IMG su flickr linku nebeduoda kelti  verysad.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Bandyk per cia Radikal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 30, 15:53)
kad ne visos juostines purvinos biggrin.gif mano vestuvines foto, beja, ir tik su juostiniu darytos biggrin.gif  lotuliukas.gif

''Purvinos'' parasiau kabutese, jos daznai buna su grudu, pabraizytos truputi ir spalvos kitokios 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 30, 15:58)
na, cia pora buitiniu kadru dar smile.gif

Man pirmoj sviesa labai labai patinka bigsmile.gif bet jau akytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 30, 09:37)
bet antajo ziu kibo i darba kaip reikalas  thumbup.gif

nes ofisas vimdo blush2.gif blush2.gif blush2.gif
o ir vezaaaa mane...

QUOTE(Valetta @ 2009 09 30, 14:20)

faina!!!!
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 30, 15:06)
Mūsų vestuvinės irgi tik juosta darytos, bet super  tongue.gif

as nesakiau, kad mano nesuper biggrin.gif bet,aisku, dabar kitokiu noreciau lotuliukas.gif (daugiau detaliu ir t.t.) tik norejau pasakyt, kad jos be grudo, be subraizymu ir pan thumbup.gif thumbup.gif o del spalvu nebezianu -reik is naujo ziuret..tada man buvo spalvotos ir tiek lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet...ir dabar as daznai neimatau, kas juostoj spalviskai geriau blush2.gif -nebent, jei visai nereik zaist su PS g.gif ale kad as savo (pagal save vykusiausiuos ekadruose lotuliukas.gif ) irgi su spalvom nezaidus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 30 rugsėjo 2009 - 15:17
Sukeliau ir i radikal, vistiek raso, kad formatas netinkamas doh.gif kai kopijuoju linka i IMG

Va ka raso:

Jums neleidžiama naudoti tokio paveikslėlio plėtinio. Teisingas formatas yra: http://www.supermama.lt.org/logo.gif, ir neteisingas formatas yra: http://www.supermama...logo.pirmas.gif

Ir suprask kaip nori. Gal mane kaip spamintoja meta lauk ax.gif

Niu jauciuosi kaip tundra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alijena @ 2009 09 30, 16:15)
Sukeliau ir i radikal, vistiek raso, kad formatas netinkamas  doh.gif kai kopijuoju linka i IMG

Va ka raso:

Jums neleidžiama naudoti tokio paveikslėlio plėtinio. Teisingas formatas yra: http://www.supermama.lt.org/logo.gif, ir neteisingas formatas yra: http://www.supermama...logo.pirmas.gif

Ir suprask kaip nori. Gal mane kaip spamintoja meta lauk  ax.gif

Niu jauciuosi kaip tundra  blush2.gif

o tai gal tu ne JPG'u uzsiseivinus? g.gif
Atsakyti
O pavyko smile.gif keliu foto

clap.gif
Papildyta:
Tai va, pasirodo ne visi akli diena mato blush2.gif Amziais prisigrybauju 4u.gif

Zidinio nuotolio keitimas,

18 mm

user posted image

50 mm

user posted image

200 mm

user posted image

Is tikro keiciau tik zidinio nuotoli, o diafragmos net nelieciau, bet kai perziurejau foto istorija, tai diafragma pas mane automatiskai pasikeite - F 4, F 4.8 ir F 5.6, nors ir nustatytas rankinis valdymas g.gif Nzn ar cia gerai ar blogai, reikes pasiknisti fotoaparato isnstrukcijoje. O gal kad mazeja matymo plotas, ir del to mazeja sviesos kiekis g.gif

Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 30, 15:44)
inesaSblush2.gif  nu ka as ka as blush2.gif  as tikrai nedaaugus... nes nelabai suprantu, kuom taip dauguma alpsta del juositniu...yra yra kai kas, kas sugeba labaaai gerai ir ziurimai , ir isimenanciai nufotkint...na, bet nepasakyciau, kad dauguma g.gif  cia tikrai reik turbut but juostos fanu kokiu tai ir bandyt neapkest (nzn tinkamo zodzio) skaitmenos g.gif  tongue.gif  ir matyt kokias tai kontempliuotas erdves turbut unsure.gif  blush2.gif  tongue.gif

duok penkis, ir as nematau kol kas nieko ypatingo juostoj......
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 09 30, 16:20)
atradau veikianti senuciuka fed5b
dviese
user posted image

Toks pats mano mamos FEDas guli spintoj, veikiantis, bet niekieno neliečiamas. Lyg ir buvau pradėjus kelt ranką linkui to, kad pirkčiausi juostą, bet supratau, kad aš nei subrendus tokiem rimtiem darbam, nei priaugus biggrin.gif
O nuotrauka graži - tokia jausminga wub.gif

Zitlali labai gražūs kadrai - buitiakai wub.gif Tokie paprasti ir žavūs 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif del to kad daug kas nesupranta juostos tai as net nekreipiu demesio smile.gif cia isgirdau tokiu repliku, kad tipo atgyvena ir kad mano sitos foto kvepia tarybais... tai kai tokiu 'protingu' komentaru paklausau tai kazinau... suprantu, kad svarbu reik daryti ka tu pati supranti biggrin.gif jeigu supranti... biggrin.gif

Solo sveikinu su pirkiniu, rodyk daugiau kadru bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti