Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 30, 09:37)
geda siaip pasakyt.. bet vienzo net is imauciu neisemiau  doh.gif paprastai, prisidedi prie lango kur saule nespinigina, vienoje ranokoje fotikas, kitoje skaidres ir po viena kadra fotkini smile.gif tada meti i PS darai Invert ir va... hihihi.gif aj spalvotom auto color darau, nes buna melynos kitaip...

kazkaip nelabai issivaizduoju unsure.gif tai juostele po viena kadra perfotkini su skaitmena, ar kokias tu skaidres turi galvoje g.gif blush2.gif

QUOTE(Ievukis @ 2009 09 30, 14:00)
As irgi manau kad iki juostos reikia uzaugti rolleyes.gif

nezinau ar tam reikia priaugt ar uzaugt, bet man noras juosta isbandyt kilo, kai atradau veikianti senuciuka fed5b
cia kadras is juosteles fujifilm superia 200( lyg ir)
dviese
user posted image
Atsakyti
Valetta,faina foto. 4u.gif Man patinka juostines foto,bet kazkaip neuzeina noras paciai pabandyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 09 30, 14:20)

nezinau ar tam reikia priaugt ar uzaugt, bet man noras juosta isbandyt kilo, kai atradau veikianti senuciuka fed5b

jei ir as rasciau, gal ir sumastyciau... cool.gif o kai nerandi -tai turbut daaugt reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 30, 14:34)
jei ir as rasciau, gal ir sumastyciau... cool.gif o kai nerandi -tai turbut daaugt reikia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gerai tu cia pavarei thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 09 30, 15:20)
kazkaip nelabai issivaizduoju  unsure.gif tai juostele po viena kadra perfotkini su skaitmena, ar kokias tu skaidres turi galvoje  g.gif  blush2.gif

aha butent taip smile.gif

Faina foto 4u.gif
Atsakyti
inesaS, blush2.gif nu ka as ka as blush2.gif as tikrai nedaaugus... nes nelabai suprantu, kuom taip dauguma alpsta del juositniu...yra yra kai kas, kas sugeba labaaai gerai ir ziurimai , ir isimenanciai nufotkint...na, bet nepasakyciau, kad dauguma g.gif cia tikrai reik turbut but juostos fanu kokiu tai ir bandyt neapkest (nzn tinkamo zodzio) skaitmenos g.gif tongue.gif ir matyt kokias tai kontempliuotas erdves turbut unsure.gif blush2.gif tongue.gif

P.S. siandien mano nuotaika, mintys ir t.t. labai idomus, zinokit unsure.gif cool.gif unsure.gif rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 30 rugsėjo 2009 - 14:46
QUOTE(Unike @ 2009 09 30, 02:11)
Nu gerai  ax.gif , radau balta lempos gaubli. jau sitas tai tikrai baltas  rolleyes.gif .
ND 5  blush2.gif :
Nu ir kaip?  g.gif  Man Custom tai kazkaip nelabai patinka..

Man irgi nepatinka biggrin.gif

Juosta man labai grazu, vien del jos tokio naturalumo, ''purvinumo'', tikrumo... Mano mama labai mego fotkinti mane maza, tai kai pasiziuriu visas tas skaidres, tai taip gera pasidaro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 30, 14:44)
P.S. siandien mano nuotaika, mintys ir t.t. labai idomus, zinokit unsure.gif  cool.gif  unsure.gif  rolleyes.gif  lotuliukas.gif

Ane? bigsmile.gif Tai zerk cia mums savo auksines mintis mirksiukas.gif
PS. idomi,tai tikiuosi nera bloga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 09 30, 14:48)

Juosta man labai grazu, vien del jos tokio naturalumo, ''purvinumo'', tikrumo... Mano mama labai mego fotkinti mane maza, tai kai pasiziuriu visas tas skaidres, tai taip gera pasidaro rolleyes.gif

kad ne visos juostines purvinos biggrin.gif mano vestuvines foto, beja, ir tik su juostiniu darytos biggrin.gif lotuliukas.gif
vaikystes gi irgi -nu bet sitos tai man pobaises blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vis galvoju, kodel tada nebuvo normaliu fotiku (ar fotografu lotuliukas.gif) bet ,aisku, idomios ir savos jos bet kokiu atveju -kokios bebutu wub.gif tai praeitis, istorija, atsiminimai... wub.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 09 30, 14:49)
Ane? bigsmile.gif Tai zerk cia mums savo auksines mintis mirksiukas.gif
PS. idomi,tai tikiuosi nera bloga bigsmile.gif

ne, tikrai nebloga..gal durna labiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na, cia pora buitiniu kadru dar smile.gif
user posted image

user posted image

na, lipu nuo pc... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 30 rugsėjo 2009 - 14:58
Sveikos mergaites, esu atlikus visus likusius ND (3, 4 ir 5), tik kazkaip grybauju, negaliu sukelti foto. Per IMG su flickr linku nebeduoda kelti verysad.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Linkus nesinori kopinti, butu vienas nepatogumas g.gif Net nzn ka daryti, esu pasimesty ...

Atsakyti
Man tai labai grazios vyro vaikystes nuotraukos, kurias uosvis su juosta fotografavo. Jos tikrai kitokios wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 30, 15:58)
na, cia pora buitiniu kadru dar smile.gif

Fainos wub.gif As tik gal antraja nuotrauka paguldyciau, nes vaikas griuva 4u.gif O gal ir neguldyciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 30 rugsėjo 2009 - 15:05