Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Apklausa: Ar galima konkurse dalyvauti su sena (nepublikuota) nuotrauka? (82 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Rudakis @ 2009 09 30, 08:31)
Tai kaip suprantu nesulauksiu nuotraukyciu smile.gif Kagi aciu ..............sekmes

O kuo netinka tos, kurias Solo nurodė g.gif ten gi šimtai nuotraukų - tik rinkis.
Atsakyti
QUOTE(Rudakis @ 2009 09 30, 07:31)
Tai kaip suprantu nesulauksiu nuotraukyciu smile.gif Kagi aciu ..............sekmes

Yra milijonai nuotrauku internete, kurias leidziama kopijuoti, spausdinti 4u.gif
O cia, dar koki sedevra pasisavinsi. Cia pusiau juokais, pusiau rimtai biggrin.gif
Atsakyti
Dėl to Preset ar custom WB pastabėlė, bent jau mano fotiko instrukcijoj rašo, kad reikia nusifotkinti pilką lapą. Ir dabar, kai tai pradėjau daryti, gaunasi daug geriau nei baltą lapą fotografuojant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pia* @ 2009 09 30, 08:38)
Yra milijonai nuotrauku internete, kurias leidziama kopijuoti, spausdinti  4u.gif
O cia, dar koki sedevra pasisavinsi. Cia pusiau juokais, pusiau rimtai  biggrin.gif

JU REZOLIUCIJA MAZA, JU NEISDIDINSIU, TIK VIENETAI KURIUOS GALIMA SPAUSDINTI.NOREJOSI ORIGINALESNIU g.gif TIEK TO EISIU PATI SU SAVO MUILINE FOTOGRAFUOT.vISKAS GERAI. ACIU
Atsakyti
zitlali juosta thumbup.gif

As jau flickre maziau antajo fotosesija wub.gif greiciau cia imestu wub.gif

Kaip as pavydziu Zit, antajo ir kitu kuriios fotkina draugems. shakes kokiu graziu nuotrauku jos tures wub.gif pasidartys albuma, su didelem foto, senatvei atsises ir ziures partydamos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 29, 20:02)

Na, is belekiek juosteliu is dvieju keli atrinkti kadrai...

man antra thumbup.gif bet siaip man tavo skaitmenos kadrai thumbup.gif kol kas daug labiau patinka nei juostiniai blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 09 29, 01:14)

Melodi   laukiu mamos...  ir zvilgsnis ir momentas pagautas nedirbtinis ,bet as imciau placiau  rolleyes.gif

noriu pailset

Noriu pailseti man patiko bigsmile.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 09 29, 07:07)
Labas rytas  4u.gif

Man toks vaizdas, lyg per arti nuo modeliuko stovejai fotografuodama...

Pasakykit konkreciau, ko truksta? Erdves sone, virsuj? Nes gal apkropinau lievai, dar turiu biski erdves virsuj originale biggrin.gif

QUOTE(bonda @ 2009 09 30, 08:08)
man antra thumbup.gif  bet siaip man tavo skaitmenos kadrai  thumbup.gif kol kas daug labiau patinka nei juostiniai blush2.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Nzn, ar cia iki tos juostos priaugt reik ar kaip, bet mano nuomone kartais pervertinama jinai. Siaip siti Zitkos kadrai daugumoj faini, bet skaitmenoj man jos kadrai fainesni blush2.gif Man tiesiog kai kurios per tamsu...kaip krikstynoms tai man ir spalvu ir sviesos noretusi smile.gif

Dar norejau paklaust kas trikojus naudojat, perkant i ka kreipt demesi? Kokios firmos kokybiskesnes? Pasidalinkit patirtim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodi: 30 rugsėjo 2009 - 08:24
QUOTE(antajo @ 2009 09 30, 00:34)
zitlali, labai fainos foto.. visgi manau kad juostele leika juostele.. man net ziurisi kitaip foto 

na taip.. as kazkaip sikart dziaugiuosi rezultatu, zinoma matau klaidas ir ka kitaip daryciau bet stimulas vaziuot pirmyn didziulis yra smile.gif

QUOTE(Loreli @ 2009 09 30, 08:45)
bent jau mano fotiko instrukcijoj rašo, kad reikia nusifotkinti pilką lapą.

aha esu girdejusi sita

QUOTE(pelytte @ 2009 09 30, 09:05)
zitlali juosta

aciu 4u.gif

QUOTE(bonda @ 2009 09 30, 09:08)
kol kas daug labiau patinka nei juostiniai

net nezinau.. dirbdama su skaitmena ir paskiau tvarkydama foto ps as istisai sudirgus smile.gif erzina mane tai ka noriu isgauti bet deja negaliu, nemoku (konkreciai tas gilus j/b, grudas svelnus, siuksles, tekstura ta pati, o ir emocija kazkokia ne tokia man, sintetine.. nzn kaip pasakyti). Kazkaip tas tustumas nuotrauku juntamas (konkreciai mano nuotraukose man paciai), jos visos kaip viena smile.gif na taip, tvarkingos, teisingos gal.. bet va pati juntu, kad tai ko ieskojau ir bandziau photoshope darant su skaitmeninem nuotraukom pasirodo viska be jokio shopo pasidariau su juostele smile.gif (galbut nemoku pagauti as tiesiog tu momentu su skaitmena, jei tai imanoma... nzn) man juostines foto kur kas gilesnes, jausmingesnes, su nuotaika, tokios tikros... tarkim klaidos daromos su skaitmena, juostoje tampa tarsi privalumu (ne visais atvejais)... o kad juosta pervertinama... hm... na as ziuriu i pati darba arba jis man priimtinas arba ne smile.gif tam tikru fotografu juostiniai darbai man yra tiesiog wow, lygiai kaip ir tam tikru skaitmeniniai man yra wow smile.gif vien del to kad juosta as nesvaigstu foto isvydus smile.gif ir zinoma visiems neitiksi su savo nuotraukom, cia jau kas be ko. Svarbiausia yra rasti savo saviraiskos priemone smile.gif ar tai butu dumplinis fotikas ar naujausias prabangiausias koks pilnakadris skaitmeninis ar koks nzn... Liubitel tongue.gif svarbiausia manau jausti malonuma fotografuojant smile.gif o jei dar tai kazkam yra artima tai isvis liux...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 30 rugsėjo 2009 - 09:08
zitka, panasiai mastau mirksiukas.gif drinks_cheers.gif man ir yra jusotiniu kadru wow, taip pat yra skaitmeniniu wow mirksiukas.gif bet tavo atveju man skaitmenos yra wow wub.gif bet as tik apsalinis zmogus -tavo vidaus nejauciu mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Tiny @ 2009 09 30, 07:42)
O jeigu as ta lempa nukreipciau i sone esanti veidrodi, o su veidrodziu apsviesciau modeli?
Nelabai isivaizduoju, kaip ta sviesa issklaidyti...
o jeigu as ant lempos medziaga uzmesciau ir nukreipciau sonu i modeli? 

visvien astri bus sviesa smile.gif mazai issklaido.. tai tu paeksperimentuok namie su staline lempa smile.gif aj, galiu as paskolint reflektoriu jei nori... sidabrine tik puse naudok smile.gif jei bus koks antras nereikalingas zmogus tai padetu tau susisviest, nes jam stovo neturiu...
Na su medziaga uzmesta tai neisivaizduoju.. nesudegs ji ant lempos uzmesta? plius neissklaidys, turi buti atstumas nuo pacios lempos iki to sklaidytuvo, medziagos ar pan, nes iskart ant jos uzmesta tai kaip ir jokio efekto g.gif
Del to apsvietimo tai ziek, pasisodini modeli, svieti jam tiesiai i veida ane.. tai eini is sono ir fotkini.. tai erve tau ziurint is sono tiesiai uz jo bus juoda smile.gif greiciausiai.. jei teisingai sviesi smile.gif zodziu soninis apsvietimas turi but smile.gif ir ziurek seselius, kad su fanarais ar antrom nosim nebutu, siaip geriau dviem lempom sviest arba su reflektorium tuos seselius panaikinti..
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 30, 09:46)
bet as tik apsalinis zmogus -tavo vidaus nejauciu

laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Melodi @ 2009 09 30, 09:22)
Man tiesiog kai kurios per tamsu...kaip krikstynoms tai man ir spalvu ir sviesos noretusi smile.gif

tokiu be galo daug prikepiau su skaitmeniniu fotiku smile.gif

Del trikojo nezinau ka patart.. gavau ji, bet taip ir nenaudojau kitiem fotkint, tik kai auto fotografuoju pravercia biggrin.gif

Rudaki
pagelbeciau, bet deja nefotografuoju lapijos ar voratinklijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 30 rugsėjo 2009 - 09:12
QUOTE(Tiny @ 2009 09 29, 18:35)

Labai grazi pirma  bigsmile.gif

Kokybiskos nuotraukos, man atrodo, kad raw formatas kokybes dadejo  mirksiukas.gif

aciu Tiny 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 29, 20:02)
1.Valeta vabalinejies? biggrin.gif man pirma  4u.gif

2.user posted image

3.Pjuvena, o kodel boruzeles orandzines, ne raudonos?  ax.gif

1. aha, kai modeliu neturiu tai kas belieka doh.gif biggrin.gif dekui 4u.gif
2.sita labai patinka ir kitos fainos, bet si tokia kazkokia kitokia, ta apranga ir zvilgsnis labai labai veza rolleyes.gif
3.o tai jos ne orandzines turi but g.gif nors LT seniai ir maciau, tai nesigincisiu blush2.gif
ir kaip tu ten skanuoji per langa blink.gif g.gif
QUOTE(pelytte @ 2009 09 30, 08:05)
As jau flickre maziau antajo fotosesija wub.gif greiciau cia imestu wub.gif

as irgi laukiu bigsmile.gif
Atsakyti