QUOTE(antajo @ 2009 09 30, 00:34)
zitlali, labai fainos foto..
visgi manau kad juostele leika juostele.. man net ziurisi kitaip foto
na taip.. as kazkaip sikart dziaugiuosi rezultatu, zinoma matau klaidas ir ka kitaip daryciau bet stimulas vaziuot pirmyn didziulis yra
QUOTE(Loreli @ 2009 09 30, 08:45)
bent jau mano fotiko instrukcijoj rašo, kad reikia nusifotkinti pilką lapą.
aha esu girdejusi sita
QUOTE(pelytte @ 2009 09 30, 09:05)
aciu
QUOTE(bonda @ 2009 09 30, 09:08)
kol kas daug labiau patinka nei juostiniai
net nezinau.. dirbdama su skaitmena ir paskiau tvarkydama foto ps as istisai sudirgus
erzina mane tai ka noriu isgauti bet deja negaliu, nemoku (konkreciai tas gilus j/b, grudas svelnus, siuksles, tekstura ta pati, o ir emocija kazkokia ne tokia man, sintetine.. nzn kaip pasakyti). Kazkaip tas tustumas nuotrauku juntamas (konkreciai mano nuotraukose man paciai), jos visos kaip viena
na taip, tvarkingos, teisingos gal.. bet va pati juntu, kad tai ko ieskojau ir bandziau photoshope darant su skaitmeninem nuotraukom pasirodo viska be jokio shopo pasidariau su juostele
(galbut nemoku pagauti as tiesiog tu momentu su skaitmena, jei tai imanoma... nzn) man juostines foto kur kas gilesnes, jausmingesnes, su nuotaika, tokios tikros... tarkim klaidos daromos su skaitmena, juostoje tampa tarsi privalumu (ne visais atvejais)... o kad juosta pervertinama... hm... na as ziuriu i pati darba arba jis man priimtinas arba ne
tam tikru fotografu juostiniai darbai man yra tiesiog wow, lygiai kaip ir tam tikru skaitmeniniai man yra wow
vien del to kad juosta as nesvaigstu foto isvydus
ir zinoma visiems neitiksi su savo nuotraukom, cia jau kas be ko. Svarbiausia yra rasti savo saviraiskos priemone
ar tai butu dumplinis fotikas ar naujausias prabangiausias koks pilnakadris skaitmeninis ar koks nzn... Liubitel
svarbiausia manau jausti malonuma fotografuojant
o jei dar tai kazkam yra artima tai isvis liux...