Įkraunama...
Įkraunama...

Sienų dažai - kurie geriausi?

QUOTE(krisste.by @ 2008 05 26, 16:23)
O musiskiai mums liepe nupirkti paciu pigiausiu baltu dazu(pirkom po 6lt /ltr), tada jie juos skies su vandeniu ir nuteps sienas kad pamatytu visus trukumus, o tada jau dazys du kart gerais dazais. Ir dar kas man patiko kad jie ta dazyma skiestais dazais neskaiciuoja atskirai. kv 20lt ir vsio ax.gif  turetu sia savaite jau nutept kazkuria diena ax.gif

Viespatie auksciausias, tai kam gruntas tuomet yra.
..........
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 05 26, 16:26)
..........

nugruntavus taip nesimato kaip nudazius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 05 26, 17:26)
..........

negaliu pasakyti smile.gif kam gruntas, bet nepagalejom tu 50lt ir ziuresim kaip bus nes bute tai irgi glaiste slifavo vel gliaste gruntavo ir vistiek matosi vietomis nelygumai.
Nezinau gerai cia ar blogai jie siulo bet pabandysim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisste.by: 26 gegužės 2008 - 15:29
Man tai skamba kaip tragedija.
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 05 26, 17:29)
Man tai skamba kaip tragedija.

man tai butu didesne tragedija isdazius brangiais dazais pamatyt nelygias sienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 05 26, 16:31)
man tai butu didesne tragedija isdazius brangiais dazais pamatyt nelygias sienas  smile.gif

Tragedija yra tame, kad jie patys daro eksperimentus ir visiskai nesilaiko technologiju, turbut nieko apie tai nesuvokdami, o jus tuos eksperimentus laiminate ir jais dziaugiates. esate, tikra kad tie pigus dazai nesusipjaus su jusiskiais geraisiais??? Kam yra gruntas? Paklauskite pas savo puikius meistrus. Jis ir yra tam kad parodytu esamus trukumus, sumazintu dazu iseiga. Po isgruntavimo yra visokiu Finish'iniu glaistu, kuriais yra paslepiami tie mazi ar didesni trukumai.
aisku ne mano sienos, ne mano bedos, bet nors nesidziaukite tuo viesai, kad po to neklaidinti kitu zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 05 26, 17:36)
Tragedija yra tame, kad jie patys daro eksperimentus ir visiskai nesilaiko technologiju, turbut nieko apie tai nesuvokdami, o jus tuos eksperimentus laiminate ir jais dziaugiates. esate, tikra kad tie pigus dazai nesusipjaus su jusiskiais geraisiais??? Kam yra gruntas? Paklauskite pas savo puikius meistrus. Jis ir yra tam kad parodytu esamus trukumus, sumazintu dazu iseiga. Po isgruntavimo yra visokiu Finish'iniu glaistu, kuriais yra paslepiami tie mazi ar didesni trukumai.
aisku ne mano sienos, ne mano bedos, bet nors nesidziaukite tuo viesai, kad po to neklaidinti kitu zmoniu.

As gi nesaku kad dabar imkite visi ir dazykite skiestais dazais schmoll.gif as sakau ka mums patare tie meistrai, mes cia renkames tam kad dalintumemes informacija ir jei tokia "technologija" yra bloga tai gerai kad prabilau, tai kiti tokis klaidos nepadarys ax.gif ir neklausys meistru nesamoniu kaip mes paklausem, nemanau kad cia yra viesas gyrimasis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 05 26, 17:36)

lietuti tai ka man daryti dabar verysad.gif verysad.gif cray.gif liepti rytoj dazyti ant tu sienu dazus. as nezianu ka man daryti.
Atsakyti
O tai kas ten pas tave blogai? Sienos gal negerai paruoštos?
Atsakyti
sieno s manau tikrai gerai paruostos. na nufotkinsiu jei matysis ant foto. bet dabar dar grizus is darbo paziurejau tai manukad blogai tiesiog nudazytas arba volelis blogas. verysad.gif
Atsakyti
as cia gal ne i tema, bet gal kas nors zinot kokiu kontaktu kas tapo ant sienu? blush2.gif labai reikia 4u.gif
Atsakyti
merginos va tik verkti galima del mano lubu paziurekit.

user posted image

user posted image

user posted image

vyra sako kad sie dazai taip turi buti toks gruobletumas, (kaiusinio luksto) bet kad cia per ziaurus kaiusinio lukstas, o kitur visai jo nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 26 gegužės 2008 - 19:02