Įkraunama...
Įkraunama...

Sienų dažai - kurie geriausi?

Norejau paklausti kur pirkot fluger dazus - gal ju firmine parduotuve yra VIlniuj? Norisi pasikonsultuoti, o kokiuose Senukuose kazin ar issamiai paaiskintu apie produktus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2008 03 04, 15:31)
Norejau paklausti kur pirkot fluger dazus -  gal ju firmine parduotuve yra VIlniuj? Norisi pasikonsultuoti, o kokiuose Senukuose kazin ar issamiai paaiskintu apie produktus..  g.gif

as tai kai Siauliuos randuos, tai "4vejuose" pas mus ir tera butent sie dazai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2008 03 04, 17:31)
Norejau paklausti kur pirkot fluger dazus -  gal ju firmine parduotuve yra VIlniuj? Norisi pasikonsultuoti, o kokiuose Senukuose kazin ar issamiai paaiskintu apie produktus..  g.gif

yra Fluger parduotuvė šiaurės miestelyje, prie senukų. Žukausko gatvėje. Rinkau iš ten dažus vienam objektui, nes šeimininkės samdyti dažytojai su jais dirba (matyt sutartį turi dėl "atkato"). Daug spalvų, krūva palečių, kokybė nebloga tikrai.
Bet aš vis dėlto mieliau Pitsburg renkuosi. Spalvos man jų gražesnės, be to galima ir savo susimaišyti. Turi jie ten tokią "dėžę", kurioje imituojamas įvairus apšvietimas (dienos šviesa, kaitrinė lemputė), ir žymiai profesionaliau gali patarti dėl dažų žmogui, kuris dar tiksliai nežino ko nori.
Beja, jie turi gerai plaunamus dažus (keramika), kurie tinkami koridoriams, virtuvei, voniai, kur dažniau pašveisti reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusachius: 05 kovo 2008 - 09:44
O kur Vilniuje galima rasti Pitsburg dažų? ax.gif Senukuose kokiuose būna ar tik firminėse parduotuvėse? g.gif
Atsakyti
Gal galit man atsakyti.Ką tik padarytas remontas ir viename iš kambarių kai kur atsirado mikro įtrukimai sienose ir lubose. Ar tai blogas meistrų darbas ar kitos priežastys ,ką manote ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmentina @ 2008 03 05, 16:57)
Gal galit man atsakyti.Ką tik padarytas remontas ir viename iš kambarių kai kur atsirado mikro įtrukimai sienose ir lubose. Ar tai blogas meistrų darbas ar kitos priežastys ,ką manote ?  g.gif

turbut sienos ir lubos priklausomai nuo lauko temperaturos ir dregmes vaiksto ax.gif tai susitraukia tai vel issiplecia, del to ir atsiranda tie itrukimai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievute :): 05 kovo 2008 - 17:02
QUOTE(dalmentina @ 2008 03 05, 16:57)
Gal galit man atsakyti.Ką tik padarytas remontas ir viename iš kambarių kai kur atsirado mikro įtrukimai sienose ir lubose. Ar tai blogas meistrų darbas ar kitos priežastys ,ką manote ?  g.gif

Dažytojų darbas su įtrūkimais neturi nieko bendra. Jei pastatas "vaikšto", gali būti, kad taip nieko ir nepavyks padaryti. Iš naujo užglaisčius - vėl įtrūks verysad.gif
Atsakyti
Bet keista kad būtent vienam kambaryje taip darosi, galbūt per daug špakliaus kokio pritepta, nes aplamai tai tas kambarys darytas labai jau skubant meistrams.
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 03 05, 13:59)
O kur Vilniuje galima rasti Pitsburg dažų?  ax.gif  Senukuose kokiuose būna ar tik firminėse parduotuvėse?  g.gif

jais prekiauja Valcor, Siaures miestelyje, ten prie "medzio centro", uz "varztu pasaulio"
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2008 03 05, 18:26)
Dažytojų darbas su įtrūkimais neturi nieko bendra. Jei pastatas "vaikšto", gali būti, kad taip nieko ir nepavyks padaryti. Iš naujo užglaisčius - vėl įtrūks verysad.gif

Tikrai taip. Pas mus vienam kambary tokia siena. Meistrai ant to itrukimo dejo kazkokius sietelius, bet po remonto -vis tiek matosi tie itrukimai.
Atsakyti
na sienu "vaiksciojimo" tikrai neimanoma sustabdyti, taciau nedideli judejima "uztaisyti" galima su stiklo audinio juosta ir igis.t
Atsakyti
Itrukimai nesimatys tik tada kai bus uzdetas elastingas Glaistas kaip Uniflotas ,bei elastingi dazai tad tie itrukimai nuo vaiksciojimo atsitras,bet nesimatys .
Buna meistrai ikisa fugenfuller ir tipo good :} tas pat tik skirtumas elastingumo fugenfullery nera. Glaistyt galimanetik siules bet ir visa siena pirmam sluoksniui.
Atsakyti