Įkraunama...
Įkraunama...

Sienų dažai - kurie geriausi?

ax.gif Sadolin pusiau matiniai thumbup.gif ir pavalyt galima...prieš 3 metus išsidažėm visus kambarius,pakolkas nesigailiu.
Atsakyti
Gal zinote kur Kaune Benjamin dazais prekiauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karablikas @ 2007 11 03, 12:29)
Gal zinote kur Kaune Benjamin dazais prekiauja  4u.gif

Jau radau thumbup.gif
Atsakyti
mums meistras rekomendavo Benjamin arba Tikkurilla. tai pasirinkau pastaruosius, nes prisiskaiciau geru atsiliepimu cia forume rolleyes.gif kol kas dazyt dar nepradejo, bet viena siena nugruntavo tokiu atspalviu kaip dazu. tai man taip nepatinka! o dazai jau sumaisyti! sake, kai nudazys, bus dar ryskiau.. bet ramina, kad atseit antra sluoksni galima bus siek tiek kitaip dazyti. gal kas zinot, ar taip imanoma? nes neisivaizduoju savo gyvenimo tarp tokios spalvos sienu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemirea @ 2007 11 03, 16:46)
mums meistras rekomendavo Benjamin arba Tikkurilla. tai pasirinkau pastaruosius, nes prisiskaiciau geru atsiliepimu cia forume rolleyes.gif kol kas dazyt dar nepradejo, bet viena siena nugruntavo tokiu atspalviu kaip dazu. tai man taip nepatinka! o dazai jau sumaisyti! sake, kai nudazys, bus dar ryskiau.. bet ramina, kad atseit antra sluoksni galima bus siek tiek kitaip dazyti. gal kas zinot, ar taip imanoma? nes neisivaizduoju savo gyvenimo tarp tokios spalvos sienu  schmoll.gif

Gruntas su atspalviu dedamas, kad geriau ir lengviau butu dazyti. Turbut issirinkai ryskesne spalva taigi jai be grunto tai dazyti turetum keturis, o gal ir daugiau kartu, o kadangi nugruntavo su spalva ir ji tikrai negali buti lygiai tokia pat kaip dazu, greiciausiai daug blankesne. Taigi nepergyvenk sis gruntas palengvina tolesni dazyma nes tada dazai geriau dengia ir susitaupo pinigeliu dazu kiekiui 4u.gif
Jauciu nelabai aiskiai pasakiau doh.gif Na bet gal supratai ka norejau pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karablikas @ 2007 11 03, 20:00)
Gruntas su atspalviu dedamas, kad geriau ir lengviau butu dazyti. Turbut issirinkai ryskesne spalva taigi jai be grunto tai dazyti turetum keturis, o gal ir daugiau kartu, o kadangi nugruntavo su spalva ir ji tikrai negali buti lygiai tokia pat kaip dazu, greiciausiai daug blankesne. Taigi nepergyvenk sis gruntas palengvina tolesni dazyma nes tada dazai geriau dengia ir susitaupo pinigeliu dazu kiekiui  4u.gif
Jauciu nelabai aiskiai pasakiau  doh.gif Na bet gal supratai ka norejau pasakyti  biggrin.gif

taip ir maniau, kad gruntas dedamas, kad dazai geriau pasidengtu ir dar del sio to ka isvardinai. pasirodo ne tokia jau as neismanele ax.gif bet esme tame, kad man nepatinka jau ir grunto atspalvis, o jei spalva bus ryskesne - dar baisiau!!! doh.gif visai nenorejau ryskios spalvos! ne tokia ji man atrode paleteje.. tai va ir domiuosi, ar galima bus antru sluoksniu viska pakoreguoti, t.y. siek tiek pakeisti atspalvi ir, kad nebutu taip rysku.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemirea @ 2007 11 05, 22:39)
taip ir maniau, kad gruntas dedamas, kad dazai geriau pasidengtu ir dar del sio to ka isvardinai. pasirodo ne tokia jau as neismanele ax.gif bet esme tame, kad man nepatinka jau ir grunto atspalvis, o jei spalva bus ryskesne - dar baisiau!!! doh.gif visai nenorejau ryskios spalvos! ne tokia ji man atrode paleteje.. tai va ir domiuosi, ar galima bus antru sluoksniu viska pakoreguoti, t.y. siek tiek pakeisti atspalvi ir, kad nebutu taip rysku.. unsure.gif

tai gal dazu spalva bus sviesesne, patepkit kur maziau matomoj vietoj kampe ir paziurekit biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 11 06, 09:49-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 11 06, 09:49)
tai gal dazu spalva bus sviesesne, patepkit kur maziau matomoj vietoj kampe ir paziurekit biggrin.gif

g.gif na siaip tai sviesesne kaip ir negali buti g.gif

O neatsimeni spalvos numerio kuri issirinkai, namie turiu palete tai pasakyciau unsure.gif
Atsakyti
Gal ką girdėjot ar turit patirties su Sigma dažais, mums juos rekomenduoja dalvoju gal čia kokios info kas suteiks. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai vis tik Benjamin Moor ar Tikkurilla?? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lial_ka: 29 lapkričio 2007 - 17:10
QUOTE(Tina* @ 2005 02 26, 19:06)
Senukuose spalvas vietoj maiso pagal palete. Idomu tik ar visada gauna tai ko norisi  g.gif

Mes dažėme su Brilux dažais. Na super gavosi. Tikrai geri . Jie plaunami o praktiškai visai neblizga. thumbup.gif Man nepatinka, kai sienos blizga schmoll.gif
Atsakyti
Dazu kaina kvadratui, zinoma, gali zymiai skirtis del kokybes, bet gal galite is savo patirties parasyti, kiek mokejote uz kvadrata (paciam labai sunku isivaizduoti iseigas neturint patirties… verysad.gif ):
- luboms
- sienoms

Dekui.
Atsakyti