Įkraunama...
Įkraunama...

Sienų dažai - kurie geriausi?

QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 10 22, 14:53)
o  as siandien nupirkau vivakolor 7. sake neblogi,mes pres 3 metus su vivaclor dekor dazemes,na neblogi tokie matiniai gavosi,bet vistiek blgai kur kokia senesne demele nusiplauna  doh.gif

Mes taip pat Vivacolor pasirinkom, tik kol kas apie valymą nieko negaliu pasakyti, nes dar tik dabar vyksta dažymo procesas bigsmile.gif
Atsakyti
MAN REIKIA PAGALBOS SKUBIOS,MAN SUMAISE GELTONA SPALVITE SU VIVACOLOR 7 DAZAIS,IR JINAI MAN PER RYSKI KAI PRADEJOM DAZYTI KA GALIMA PADARYTI KAD JINAI BUTU NE TOKIA RYSKI !!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
paklauskit parduotuvej, kur pirkot dazus ar meistru kokiu, gal jie ka patars ax.gif reik pirkt visalaik sviesene spalva nei nurodyta paletej biggrin.gif
Atsakyti
MES SENUKOSE PIRKOM doh.gif GAL BALTU DAZU PAIMTI
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 10 23, 13:21)
MES SENUKOSE PIRKOM doh.gif GAL BALTU DAZU PAIMTI

Nesu as spece, o ir mano eile iki dazu dar nepriejo (nors arteja smile.gif ), bet manau nusivezk turimus dazus i Senukus ir ten tau patars ka daryt. Be to, jeigu ir nusipirksi baltu dazu, tai vistiek jie ten vietoj geriau sumaisys nei pati namuose tuo uzsiimdama. Kad paskui nebutu sienos ruozais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lor @ 2007 10 17, 20:55)
Tai apie tokį "efektą" girdėjau apie Fluger dažus. Ir ne iš vieno dažytojo. Apie Pitsburg tik kolkas geri atsiliepimai. Gal siena dažymui buvo blogai paruošta !, grunto kokio neuždėjo, gal dar ką nors blogai padarė tai ir verčia kaltę dažams. Pasižiūrėk. O gal ir dažai blogi pasitaikė.

Patys Pitsburg vadybininkai pripažino šiukšlinus dažus parduodantys prasidarę ir patikrinę naujas dažų bankes, prie ko čia mūsų sienos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2007 10 23, 17:20)
Patys Pitsburg vadybininkai pripažino šiukšlinus dažus parduodantys prasidarę ir patikrinę naujas dažų bankes, prie ko čia mūsų sienos blink.gif

blink.gif oho! Papasakok plačiau. Ir aš norėjau Pitsburg pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2007 10 23, 14:17)
Nesu as spece, o ir mano eile iki dazu dar nepriejo (nors arteja smile.gif ), bet manau nusivezk turimus dazus i Senukus ir ten tau patars ka daryt. Be to, jeigu ir nusipirksi baltu dazu, tai vistiek jie ten vietoj geriau sumaisys nei pati namuose tuo uzsiimdama. Kad paskui nebutu sienos ruozais ax.gif

as jau siandien nupikau 5 litus baltu kaz kokiu dazu ,kurios parekomendavo,ir pasake dapilti biski anu ir sumaisyti,bandysim
Atsakyti
QUOTE(Lor @ 2007 10 23, 20:44)
blink.gif oho! Papasakok plačiau. Ir aš norėjau Pitsburg pirkti doh.gif

tai kad jau viską papasakojau mirksiukas.gif kiausinio luksto sienu dazuose yra siuksliu, jei jums priimtina nusipirkti dazus uz tokia kaina ir dar perkosineti, tai pirkit cool.gif

Atsakyti
QUOTE(elia @ 2007 10 24, 12:36)
tai kad jau viską papasakojau  mirksiukas.gif  kiausinio luksto sienu dazuose yra siuksliu, jei jums priimtina nusipirkti dazus uz tokia kaina ir dar perkosineti, tai pirkit  cool.gif

Mes rugpjuti Pitsburg kiasinio luksto pirkom g.gif O jus kada?

Jeigu siuksles pastebejot, tai reikejo nebepirkti, arba prasyti dideliu nuolaidu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bzzz @ 2007 10 24, 15:43)
Mes rugpjuti Pitsburg kiasinio luksto pirkom g.gif O jus kada?

Jeigu siuksles pastebejot, tai reikejo nebepirkti, arba prasyti dideliu nuolaidu unsure.gif

mes gal spalio pradzioj ar rugpjucio pb. g.gif dabar jau nepamenu... nu kaip reikejo nebepirkt doh.gif dazytojos stovi su teptukais, o dazu ner, nebuvo kitos iseities, nuolaidas aisku issimusem mirksiukas.gif
Atsakyti
mes dazeme su imparat dazais, jie nesitasko, neturi siuksliu, ir matiniai gerai valosi, nes ant jau nudzytos sienos suo bakstelejo su purvina nosim, ir gerai nusivale thumbup.gif
Atsakyti