Įkraunama...
Įkraunama...

Sienų dažai - kurie geriausi?

smile.gif+2007 10 06, 10:24-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 10 06, 10:24)
tik zinok, spalvos, kurios yra paletej bus truputi tamsesnes ant sienu, tai rinkis tonu sviesesne 4u.gif

bet ne visada. as taip bijojau nutamsinti viena miegamojo siena, kad parinkau vos vos ruda, o kitas sienas dramblio kaulo. tai kai nudaze, vakare prie dirbtinio apsvietimo tos spalvos beveik vienodos. diena dar galima iziureti kad viena siena truputi rudesne smile.gif rezultatas bet kuriuo atveju gavosi geras, bet ne visai toks kokio tikejausi.
Atsakyti
niu tai as fluger dazus turejau omeny 4u.gif jie beveik tokie patys buna ir naturoj ir paletej, bet geriau rinktis vienu tonu sviesesne smile.gif nu gal dar ziurint kokia spalva, gal tada rinktis tokia pacia, nezinau ax.gif 4u.gif as rinkaus kasmyro spalvos du atspalvius(sviesiausia ir tamsesni), kukuruzo(sviesiausia ir tamsesni), pavasario ir persiko biggrin.gif persikas tai visai ne kaip persikas gavosi biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 10 06, 09:24-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 10 06, 09:24)
tik zinok, spalvos, kurios yra paletej bus truputi tamsesnes ant sienu, tai rinkis tonu sviesesne 4u.gif

Dazai jau ant sienu biggrin.gif
Galiu patvirtint, kad idealiai atitinka palete.
Nors is pradziu, kaip nudazem, buvau persigandus, kad spalva kibire ir ant sienos visai ne tokia, kurios reikia, bet po poros valandu dziuvimo, patapo butent ta is paletes thumbup.gif

Pirkom Flugger Flutex 10, nu visai matiniai gavosi thumbup.gif
nors raso satino blizgesio.
Atsakyti
QUOTE(Ariella @ 2007 10 08, 14:16)
Dazai jau ant sienu  biggrin.gif
Galiu patvirtint, kad idealiai atitinka palete.
Nors is pradziu, kaip nudazem, buvau persigandus, kad spalva kibire ir ant sienos visai ne tokia, kurios reikia, bet po poros valandu dziuvimo, patapo butent ta is paletes  thumbup.gif

Pirkom Flugger Flutex 10, nu visai matiniai gavosi thumbup.gif
nors raso satino blizgesio.

dziaugiuos kad viskas gerai gavosi 4u.gif sakau, pas mane tik su persiko spalva ne taip buvo biggrin.gif o kibire, tai jo, visad ne taip atrodo lotuliukas.gif
Papildyta:
o pas mane irgi flutex 10 buvo thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 10 08, 13:23-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 10 08, 13:23)
dziaugiuos kad viskas gerai gavosi 4u.gif sakau, pas mane tik su persiko spalva ne taip buvo biggrin.gif o kibire, tai jo, visad ne taip atrodo lotuliukas.gif
Papildyta:
o pas mane irgi flutex 10 buvo thumbup.gif

Aciu uz konsultacijas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bzzz @ 2007 09 11, 14:40)
Vat vat - labai gaila, kad niekas nepalygina, nes man rodos mes stipriai issidurem doh.gif Prisiskaicius atsiliepimu is forumo nusipirkom Pitsburg dazus (kurie man pasirode LABAI brangus), o dabar man plaukai siausiasi. Pries tai su vyru dazem lubas FLuger dazais - gavosi liuksiskai - patys dazai tirstoki, nenuteka, nesitasko, gerai dengiasi. Brangus ir isgirtieji Pitsburg balti dazai luboms - pilki, skysti, dengiasi blogai, taskosi, vakar dazem, siandien paziurejom, tai issigandom, vieni plemai...vienzo siaubas verysad.gif Ziuresim, kaip bus su sienom, bet nuotaika slyksti sad.gif

Siek tiek reabilituosiu Pitsburg dazus: jai nudazytos sienos atrodo puikiai thumbup.gif
Tik va su lubom nenusiseke sad.gif BEt gal patys kalti: firmoj. kai pirkom, siule arba grynai baltus arba vos vos pilkus, skirtumas minimalus, kaina irgi nedaug mazesne tu pilkesniu, na tai ir pataupem doh.gif NEzinau, gal ir tie balti blogai dazo unsure.gif
Bet sienas dazyti buvo vienas malonumas ax.gif Ir spalva atitiko, ir vieno sluoksnio uztenka, ir t.t. pan. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bzzz @ 2007 10 16, 13:49)
Siek tiek reabilituosiu Pitsburg dazus: jai nudazytos sienos atrodo puikiai  thumbup.gif
Tik va su lubom nenusiseke sad.gif BEt gal patys kalti: firmoj. kai pirkom, siule arba grynai baltus arba vos vos pilkus, skirtumas minimalus, kaina irgi nedaug mazesne tu pilkesniu, na tai ir pataupem doh.gif NEzinau, gal ir tie balti blogai dazo unsure.gif
Bet sienas dazyti buvo vienas malonumas ax.gif Ir spalva atitiko, ir vieno sluoksnio uztenka, ir t.t. pan. biggrin.gif

padarysiu antireklamą Pitsburg dažams. Mes irgi dažėm su Pitsburg, kiaušinio lukštu, juose pilna ŠIUKŠLIŲ bash.gif dabar mūsų sienos su taškeliais mad.gif vienu žodžiu stumdo kažkokius brokuotus dažus už TOKIĄ KAINĄ gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2007 10 17, 12:01)
padarysiu antireklamą Pitsburg dažams. Mes irgi dažėm su Pitsburg, kiaušinio lukštu, juose pilna ŠIUKŠLIŲ  bash.gif dabar mūsų sienos su taškeliais  mad.gif vienu žodžiu stumdo kažkokius brokuotus dažus už TOKIĄ KAINĄ  gun_bandana.gif

blogai sumaise turbut, blogas darbuotojas buvo ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 10 17, 12:04-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 10 17, 12:04)
blogai sumaise turbut, blogas darbuotojas buvo ax.gif

ne neblogai, maišyk kiek nori šiukšlės neiškris gi doh.gif reikia perkošti mirksiukas.gif
pirkom ne vieną kartą ir ne iš vieno darbuotojo, visgi visą namą dažėm ne vieną kambarį, vienas pasakė, kad tai mato pirmąkart per 7 savo darbo metus, kitas apsimetė, kad taip turi būt, atseit dažus reikia perkošti, o trečias atsiprašinėjo ir darė nuolaidas, nes jau buvom pradėję dažyt su jų dažais, tai teko ir pabaigt.
Atsakyti
ai, pas mus irgi flugeri perkose kai kurias spalvas meistras per moteriskas kojines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2007 10 17, 12:01)
padarysiu antireklamą Pitsburg dažams. Mes irgi dažėm su Pitsburg, kiaušinio lukštu, juose pilna ŠIUKŠLIŲ  bash.gif dabar mūsų sienos su taškeliais  mad.gif vienu žodžiu stumdo kažkokius brokuotus dažus už TOKIĄ KAINĄ  gun_bandana.gif

Tai apie tokį "efektą" girdėjau apie Fluger dažus. Ir ne iš vieno dažytojo. Apie Pitsburg tik kolkas geri atsiliepimai. Gal siena dažymui buvo blogai paruošta !, grunto kokio neuždėjo, gal dar ką nors blogai padarė tai ir verčia kaltę dažams. Pasižiūrėk. O gal ir dažai blogi pasitaikė.
Atsakyti
o as siandien nupirkau vivakolor 7. sake neblogi,mes pres 3 metus su vivaclor dekor dazemes,na neblogi tokie matiniai gavosi,bet vistiek blgai kur kokia senesne demele nusiplauna doh.gif
Atsakyti