bet pas mane kiausinio lukstas be jokio blizgesio..o meistras, kuris pas mus daze siule tik kiausinio lukstu dazyti
QUOTE(PUka @ 2007 09 26, 14:34)
Pasirinkom vis dėl to vien tik matinius Tikkurila, nors reiks išdažyti beveik 80kv. m. butą, brangu, bet tikiuosi pasiteisins jų kokybė ir nereiks nusivilti. Jau vieną kambarį išdažė antrą kartą - atrodo super
iš kur tokia info ... valosi jie vienodai tik matiniai yra matiniai, o tie truputi turi blizgesio ir ne taip matosi kai nusičiupinėja greičiau - taip mus informavo keliose parduotuvėse.
iš kur tokia info ... valosi jie vienodai tik matiniai yra matiniai, o tie truputi turi blizgesio ir ne taip matosi kai nusičiupinėja greičiau - taip mus informavo keliose parduotuvėse.
informacija is meistru ir dazu pardaveju. kadangi pati tik ruosiuosiu dazyt, tai nieko daugiau pasakyt negaliu. Be to pries metus viena kambari senam bute dazem matiniais. Tikino kad gerai valosi, bet deja. Gal tik mums taip pasitaike.
QUOTE(skarinka @ 2007 09 27, 00:23)
informacija is meistru ir dazu pardaveju. kadangi pati tik ruosiuosiu dazyt, tai nieko daugiau pasakyt negaliu. Be to pries metus viena kambari senam bute dazem matiniais. Tikino kad gerai valosi, bet deja. Gal tik mums taip pasitaike.
tai va jei is meistru ir pardaveju aš pradedu labai abejoti savo pasirinkimu matiniais, ar tik nereiktų antrą sluoksnį dažyti nusipirkus kiauš.l. velnias jei ten lieka blizgios dėmėes po matinių tai siaubas mano kiškis tikrai paliks ką valyti ... reikia lėkti į butą ir pabandyti valyti, paskui žiūrėti ar nelieka blizgu ...
QUOTE(simkinsas @ 2007 09 11, 15:33)
Kadangi teko dažyt namus tik anapus Atlanto, tai ir teko dirbt tik su amerikietiškais produktais (dažniausiai su Sherwin-Williams), tai europiniuose nelabai nusimanau. o Kadangi atsirado proga, tai nutariau kažką pabandyt ir čia Lietuvoje. nutariau išdažyt virtuvę. tai gal kas man pagelbės su pora klausimų. pirmiausia bus numuštos plytelės, reiškia paviršius bus pakankamai duobėtas. ar reikalinga būtų apdirbimas su tuo vadinamu "Rotband'u" ar pakaktų ir lengvesnio glaisto. Toliau gruntavimas. Namas yra sovietinis devynaukštis. ar reikalingas Alkidinis gruntas (kuris kiek supratau iš šito forumo, nepakenktų), ar vėlgi užtektų kažko paprastesnio (pasiūlymai?). ir ar reiktų vėlgi gruntuot lubas? su šlifavimu daug maž viskas aišku. dažymas, kiek suprantu luboms geriausia - matiniai, o sienoms - kiaušinio lukštas. Dėl gamintojų tai aš išvis pasimetęs, nors vis toliau linxtu prie Becker ar Tikkurila.
iš anxto dėkui už pagalbą. o tų klausimų dar tiek daug
iš anxto dėkui už pagalbą. o tų klausimų dar tiek daug
Rotbandu tepk, jei duobes ~5 mm ir giliau. O jei mazytes, tepk tik glaistu (gilesnius griovelius per kelis kartus). Kas del glaisto, yra toks senukuose "Mikrosfera" kibireliuose. Mums jis gerai pasiteisino, o "senuku" firminis nubyrejo. O gruntavom Ceresit gruntu, konsultantai sake, kad sitos firmos labai geras. Gruntuoti lubas irgi reikia, taip pat ir glaistyti.
Ir luboms, ir sienoms pirkom Vivacolor 7, pilkuose blizganciuose kibireliuose. Ant ju parasyta matiniai, bet is tikruju yra silko matiniai, su siek tiek blizgesio. Labai gerai valomi. Dazymui voleli pirkite ilgu siulu (tokie chaki spalvos buna), o poroloniai ar tie sintetinio kailiuko yra labai prasti.
Sienas jau buvom aptaske ne viena karta Pasmus dazytas tapetas. Vienakart netycia maistu ir kelis kartus kitom remonto priemonem, grindu plyteliu klijais , plyteliu siuliu tamsiu glaistu Issivale viskas kuo graziausiai, geri dazai.
Istardziau siandien savo meistra del dazu
rekomendavo Fluger,
dar pasake, kad jam nepatiko angliski Pitsburg.
rekomendavo Fluger,
QUOTE(Ariella @ 2007 10 04, 13:42)
Istardziau siandien savo meistra del dazu
rekomendavo Fluger,
rekomendavo Fluger,
va va pas mane fluger irgi, kiausinio lukstas, meistras taip pat rekomendavo nesiskundziu
+2007 10 04, 12:44-->
Ievute:), įdomu ar brangus, gal prisimeni kiek kainavi 1 litras ?
QUOTE(Ievute @ 2007 10 04, 12:44)
va va pas mane fluger irgi, kiausinio lukstas, meistras taip pat rekomendavo nesiskundziu
Ievute:), įdomu ar brangus, gal prisimeni kiek kainavi 1 litras ?
QUOTE(Ariella @ 2007 10 05, 11:43)
litras gal 20lt...nelabai pamenu mano spalvos neintensyvios, ryskesnes kainuoja brangiau
+2007 10 05, 11:37-->
Aciu
Mano virtuves sienos bus pastelines, labai balintos kavos
QUOTE(Ievute @ 2007 10 05, 11:37)
litras gal 20lt...nelabai pamenu mano spalvos neintensyvios, ryskesnes kainuoja brangiau
Aciu
Mano virtuves sienos bus pastelines, labai balintos kavos
As sienas daziau su Dulux dazais. Kaina nemaza, bet is 1 litro isdaze apie 18 kvadratu.
QUOTE(Ariella @ 2007 10 05, 13:21)
tik zinok, spalvos, kurios yra paletej bus truputi tamsesnes ant sienu, tai rinkis tonu sviesesne