Įkraunama...
Įkraunama...

Sienų dažai - kurie geriausi?

QUOTE(v_rasa @ 2007 04 20, 15:41)
Nu blyn, turbut mane blogai informavo  blush2.gif
O kuo skiriasi akriliniai ir lateksiniai? Ar cia irgi ne is tos operos?  blink.gif

rišikliu-vienur akrilas kitur latexsas-lateksas shilko blizgesio ir tampresnis kiek pamenu,bet gal ir nusišneku - www.google.lt tau padės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2007 04 20, 14:46)
rišikliu-vienur akrilas kitur latexsas-lateksas shilko blizgesio ir tampresnis kiek pamenu,bet gal ir nusišneku - www.google.lt tau padės  drinks_cheers.gif

ok, bandysiu ieskot. Aciu 4u.gif
Kazin kurie geresni? g.gif
Atsakyti
Radau nebloga straipsni apie dazus. Gal kam pravers Dazai
Atsakyti
Labutis,
klausiu is jusu patirties smile.gif
Siandien nusipirkau Tikkurila dazus, bet man jie per sviesus ar kazin yra galimybe vezti juos, kad patamsintu? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2007 05 08, 21:10)
Labutis,
klausiu is jusu patirties  smile.gif
Siandien nusipirkau Tikkurila dazus, bet man jie per sviesus ar kazin yra galimybe vezti juos, kad patamsintu?  verysad.gif

as manau kad geriau netamsint nes kai isdazys sienas jie savaime ciut tamsesni pasidarys ax.gif tikrai smile.gif tuose kibiriukuose man irgi atrode kad dazai per sviesus bet kai isdaze patamsejo.. nu nebent jus norit labai ryskiu sienu bigsmile.gif
Atsakyti
Prasau patarti, jei puse sienos buvo dazyta aliejiniais dazais,o puse kreida. Dabar norim perdazyti -pakeisti. Ta kreida nuskutom,o ka daryti toliau? ar reikia tuos aliejinius pasiaust pries dazant ar uzteks giluminiu gruntu padenkt?Noriu dazyti siena vienais dazais.
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2007 05 11, 18:49)
Prasau patarti, jei puse sienos buvo dazyta aliejiniais dazais,o puse kreida. Dabar norim perdazyti -pakeisti. Ta kreida nuskutom,o ka daryti toliau? ar reikia tuos aliejinius pasiaust pries dazant ar uzteks giluminiu gruntu padenkt?Noriu dazyti siena vienais dazais.

mes tai sveitem ir tuos aliejinius doh.gif
Atsakyti
1 variantas. bandyti skusti aliejinius iki pagrindo.
2 variantas. jeigu nesiskuta, tai ant aliejinių dažų naudok kontaktinį gruntą, o ant kreidos - giluminį. toliau- glaistymas, šveitimas, dažymas.
Atsakyti
Kreida mes jau nuskutom. O tai grunta reiks glaistyt?
Atsakyti
tai jei nori lygių sienų, visada prieš dažymą reikia glaistyt ir nušveisti smile.gif
Atsakyti
O jeigu pas mus dabar plikas blokas, tai kaip ta sieną pasiruošti dažymui?
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2007 05 11, 18:49)

Mes skutom ir aliejinius. Bruzinau su astriu kaltuku. Senukuose yra pirkti tokio chemikalo: Universalus dazu nuemejas (reik paskaityt kad aliejiniams tiktu). Rugstis kazkokia, kur uztepi ir dazai atsoka, puslem nueina po 10 min ir tada lengvai nusigramdo. Viena banke sunaudojom, o kitus plotus tiesiog nugramdem be chemikalu.
Atsakyti