as irgi planuoju dulux, nes rinkom spalvas pagal dulux palete...pries tai apie fluger galvojau, gal vel persigalvosiu, bet tada vel reiks pagal fluger palete atrinkt spalvas
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 18, 16:43)
Didesne.
Keista...Tai gal tie Dulux parduodami senukuose ir yra lenkų gamybos, nes gamintų Anglijoje tai tikrai didesnė.
QUOTE(Atgaja @ 2007 03 19, 07:44)
Keista...Tai gal tie Dulux parduodami senukuose ir yra lenkų gamybos, nes gamintų Anglijoje tai tikrai didesnė.
Mes taip pat dažėm Dulux dažais, tik dažytojai žiauriai blogai išdažė - šmorais Tai šiandien ateina kiti viską taisyti. Tai jie irgi užsiminė, kad Dulux dažai gali būti lenkiški, nors sako, kad angliški
Mano vyras tai isbandes daug visokių dažų ir siuo metu labiausiai giria Dulux dažus, jis juos perka Juozapavičiaus pr. Kaune. Pas mane visi kambariai šiais dažais nudažyti tai aš patenkinta tikrai valosi puikiai, ir spalvos jų paletės labai grazios, nes pavyzdziui, tikurilos palete prastesne. Ai, dar ir dažytojai labai gyrė kad gerai dazosi
na va, pas mane jau baigia siandien dazyti fluger dazais kiausinio luksto nr.10 spalvos grazios gavosi, atitinka palete. tik del valymo dar nezinau, bet meistras sako kad valosi gerai o dulux dazus ziurejau tai laabai brangus, o meistras pasiule flugeri tai ir sutikau
QUOTE(Jolcė @ 2007 03 19, 09:50)
Mes taip pat dažėm Dulux dažais, tik dažytojai žiauriai blogai išdažė - šmorais Tai šiandien ateina kiti viską taisyti. Tai jie irgi užsiminė, kad Dulux dažai gali būti lenkiški, nors sako, kad angliški
QUOTE(Dosine @ 2007 04 11, 17:17)
Mano vyras tai isbandes daug visokių dažų ir siuo metu labiausiai giria Dulux dažus, jis juos perka Juozapavičiaus pr. Kaune. Pas mane visi kambariai šiais dažais nudažyti tai aš patenkinta tikrai valosi puikiai, ir spalvos jų paletės labai grazios, nes pavyzdziui, tikurilos palete prastesne. Ai, dar ir dažytojai labai gyrė kad gerai dazosi
ms pries du metus irgi pirkom juozapavičiaus pr. Dulux dažus, tai arba mums ne tuos įpylė arba tada Dulux niekam tikę. Sienų neimanoma pavalyt, nors sake kad valosi gerai, jei tik pavalai su kažkuo, tai lieka ant skudurėlio dažų, dabar laiptinę dažėm Profi Tec dažais, sako kad vokiški, ėmėm pusiau matinius, tai kolkas nesiskundziu.
QUOTE(Krisss @ 2007 04 12, 11:56)
ms pries du metus irgi pirkom juozapavičiaus pr. Dulux dažus, tai arba mums ne tuos įpylė arba tada Dulux niekam tikę. Sienų neimanoma pavalyt, nors sake kad valosi gerai, jei tik pavalai su kažkuo, tai lieka ant skudurėlio dažų, dabar laiptinę dažėm Profi Tec dažais, sako kad vokiški, ėmėm pusiau matinius, tai kolkas nesiskundziu.
Manau, kad kažką buvo sušmugliavoję, nes valosi dulux puikiai.
Sveiki statybininkai ir statybininkes , noriu paklausti, o kas nors zino tokius dazus Remmers? Jie neva akriliniai, silkografiniai, stpriai plaunami, tipo restauraciniai. Kokia ju kokybe, lyginant su Tukkurila ar Beckers?
Ir dar noriu paklausti, gal kas isaiskins man, neismanelei? Kuo skiriasi dazai lateksiniai ir akriliniai? Ir ka duoda silkografija?
Aciu uz pagalba
Ir dar noriu paklausti, gal kas isaiskins man, neismanelei? Kuo skiriasi dazai lateksiniai ir akriliniai? Ir ka duoda silkografija?
Aciu uz pagalba
QUOTE(Atgaja @ 2007 04 12, 13:22)
Manau, kad kažką buvo sušmugliavoję, nes valosi dulux puikiai.
pritariu, prieš savaitę šveičiau
QUOTE(v_rasa @ 2007 04 18, 19:33)
Sveiki statybininkai ir statybininkes , noriu paklausti, o kas nors zino tokius dazus Remmers? Jie neva akriliniai, silkografiniai, stpriai plaunami, tipo restauraciniai. Kokia ju kokybe, lyginant su Tukkurila ar Beckers?
Aciu uz pagalba
Aciu uz pagalba
Nagi, nejau niekas nepades man issiaiskinti?
QUOTE(v_rasa @ 2007 04 20, 15:07)
Nagi, nejau niekas nepades man issiaiskinti?
tai turbūt.
shilkografiniai- skirti shilkografijai t.y. trafaretinei spaudos technikai.jie dazniausiai buna plastizoliniai ir skiedziami vaitspiritu- prie ko čia sienų dažymas tai nežinau .
Nu blyn, turbut mane blogai informavo
O kuo skiriasi akriliniai ir lateksiniai? Ar cia irgi ne is tos operos?
O kuo skiriasi akriliniai ir lateksiniai? Ar cia irgi ne is tos operos?