Įkraunama...
Įkraunama...

Sienų dažai - kurie geriausi?

Rinkausi BECKER dažus, labai džiaugiuosi thumbup.gif pas mane šuo seilėm pasitaško - kasdien tai vienur, tai kitur valau su šlapiu skudurėliu, kartais ir gerokai patrinti reikia, tai kol kas niekur jokių žymių nelieka kai išdžiūna. norėjau Tikurilos, bet dažytojas pespėjo, kad po tokių pavalymų ant šiu dažų lieka žymės, nors ir skaitosi jie plaunami g.gif O kirpėja mano visus namus Tikurila išsidažiusi ir sakė laba labai labai patenkinta, aišku jai nereikia taip dažnai valyti, kaip man doh.gif
Atsakyti
tai dabar pasakykite, ar kiausinio luksto dazai blizgus ar ne? blush2.gif nenoreciau kad mano butas atrodytu kaip kokia laiptine lotuliukas.gif ir ar skiriasi skirtingu firmu luksto dazai, gal vieni maziau blizgesni kiti daugiau? g.gif
Atsakyti
Kiausinio luksto yra labai nedaug blizgus.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 12, 10:58)
Kiausinio luksto yra labai nedaug blizgus.

ir jie tinka dazyt mazos kvadraturos kambariui? ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 02 12, 11:46-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 02 12, 11:46)
tai dabar pasakykite, ar kiausinio luksto dazai blizgus ar ne? blush2.gif nenoreciau kad mano butas atrodytu kaip kokia laiptine lotuliukas.gif ir ar skiriasi skirtingu firmu luksto dazai, gal vieni maziau blizgesni kiti daugiau? g.gif

šiaip tai kiekvienos firmos tai vis kitaip tas blizgesys išriškėja, geriausiai kalbėt su pardavėjais, būna kad ir siną gali pamatyt nudažyta

o dėl kvadratūros nėra skirtumo
Atsakyti
Visai nežinojau kokius dažus rinkitis...perskaičiau visą šią temą, susidariau ilgiausią sąrašą, kokius pirkt, kokie negeri ir pan. BET - gyvenu mažam miestely, nuėjau į parduotuvę su tuo savo sąrašu, o jie pasirodo tik MOVILAT dažus teturi lotuliukas.gif Negalėjau patikėti kad jie geri ir valomi, kol savininkas mano akyse nenuplovė su kempinėle savo tualeto durų dažytų tais dažais. Tai nusipirkau, ir tikrai galiu pasakyti thumbup.gif thumbup.gif išdažė.... o vaikas ėmė ir nutepė su kažkuom, nuvaliau- jokio pėdsako. Pas mus kiaušinio lukštas, arba kitaip - pusiau matiniai. Man netgi gražu kai šioks toks, vos įmatomas blizgesiukas yra. Taigi - rekomenduoju tik MOVILAT , nes tai pigu, patogu ir kolkas jokių nusiskundimų thumbup.gif
Atsakyti
niu as niekaip neapsisprendziu ar kiausinio luksta ar matini rinktis, o ka jau kalbet apie firma ax.gif nu bet firma jau kaip nors issirinksiu g.gif o siauliuose aptarnavimas tai "atsiprasau" ax.gif tai patvirtinkit, ar matinis tikrai gerai nusivalo ir sienai nieko blogo nenutinka blink.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 02 12, 15:57-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 02 12, 15:57)
niu as niekaip neapsisprendziu ar kiausinio luksta ar matini rinktis, o ka jau kalbet apie firma ax.gif nu bet firma jau kaip nors issirinksiu g.gif o siauliuose aptarnavimas tai "atsiprasau" ax.gif tai patvirtinkit, ar matinis tikrai gerai nusivalo ir sienai nieko blogo nenutinka blink.gif

pusiau matinių (soft sheen) tikrai nėra reikalo bijot, tik jis gali išryškinti sienos paruošimą, jei nebus įdealiai lygi, tai matysis šėšėliai.
o gerai valomų matinių dažų tikrai nėra daug (aš atradau tik dulux ir benjamin moore), bet jų ir kainos doh.gif o be to nesu praktikoj dar išbandžius, manau kažką galima būtų ir tikkurilos atrasti
o įprastus matinius pavalius paprasčiausiai nublizginsit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganėlė: 12 vasario 2007 - 15:29
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 12, 15:23)
pusiau matinių (soft sheen) tikrai nėra reikalo bijot, tik jis gali išryškinti sienos paruošimą, jei nebus įdealiai lygi, tai matysis šėšėliai.
o gerai valomų matinių dažų tikrai nėra daug (aš atradau tik dulux ir benjamin moore), bet jų ir kainos  doh.gif  o be to nesu praktikoj dar išbandžius, manau kažką galima būtų ir tikkurilos atrasti
o įprastus matinius pavalius paprasčiausiai nublizginsit

Visas mūsų namas išdažytas matiniais Dulux dažais. Šuo labai smarkiai buvo ištepliojęs sieną, bet pasiėmiau skudurėlį ir nei purvo, nei blizgesio... Pati niekaip negalėjau patikėti. Tiesa pardavėjas perspėjo, kad porą mėnesių po dažymo, net jei ir išteptume sienas, nieko nevalyti, kol dažai nesubrendę. Na, o dėl kainos - tai tikrai galėtų būti ir mažesnė, bet turbūt visi geri daiktai kainuoja daug....
Atsakyti
Nežinau kaip kokių dažų kainos, bet aš už Movilat mokėjau kažkur 14,70 už litrą... manau tai tikrai nebrangu... kadangi sienas dažiau neryškiomis spalvomis, tai salionas 18 kvadratų ir miegamasis - 16 kainavo su dažais su spalvomis ir t.t. 180 Lt., Vaikų kambarys - ryški spalva 12 kvadratų - kainavo 78 Lt. Kvadratus surašiau ne sienų, o aplamai kambario smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atgaja @ 2007 02 12, 17:07)
Visas mūsų namas išdažytas matiniais Dulux dažais. Šuo labai smarkiai buvo ištepliojęs sieną, bet pasiėmiau skudurėlį ir nei purvo, nei blizgesio... Pati niekaip negalėjau patikėti. Tiesa pardavėjas perspėjo, kad porą mėnesių po dažymo, net jei ir išteptume sienas, nieko nevalyti, kol dažai nesubrendę. Na, o dėl kainos - tai tikrai galėtų būti ir mažesnė, bet turbūt visi geri daiktai kainuoja daug....

Gal pamenat pavadinimą kokios rūšies dažėt?
o gruntą irgi dulux naudojot ar įprastą universalų???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganėlė: 12 vasario 2007 - 16:41
Pas mane specialiais virtuviniais Dulux dazais isdazyta virtuve. Na tai plaunasi gerai. Bet kazkaip pries atitinkama sviesa is sono matosi kazkokios tarsi zymes ar plemai kad ten valyta. Nu kaip kazkoks nusitrynimas. O kambariai Tikurilos Joker dazais, tai siaip irgi esu patenkinta ir gerai plaunasi.
Atsakyti