Įkraunama...
Įkraunama...

Sienų dažai - kurie geriausi?

Pas mus dažė tikkurila lyg, bet statybininkas sakė, kad jie iš Becker serijos, ar kažkokis padalinys g.gif .. Virtuvė išdažyta, matinė, kaip tik teko valyt - tikrai jokio blizgesio neliko.. schmoll.gif
Atsakyti
Forma, ar jau išsirinkai dažus sienoms? Kokius?
Mes jau link Beckers dažų linkstam... Sakom gal ne taip greitai džiūs. Vienas kambarys išdažytas Caparoliu. Tai viskas valosi super, jokių priekaištų, bet dažymas nepatyrusiems tai vargas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2006 12 13, 15:41)
Forma, ar jau išsirinkai dažus sienoms? Kokius?
Mes jau link Beckers dažų linkstam... Sakom gal ne taip greitai džiūs. Vienas kambarys išdažytas Caparoliu. Tai viskas valosi super, jokių priekaištų, bet dažymas nepatyrusiems tai vargas  doh.gif

kazkaip dabar Galvoju apie Tikkurila, Beckerio bijau del tirstumo, nes pati darausi remonta tai ir dazyti paciai teks, siuo metu sveiciam glaista, savaitgali turetume dazus nusipirkti ir kita savaite pradeti dazymus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2006 12 13, 15:59)
kazkaip dabar Galvoju apie Tikkurila

kokios kainos pvz 1 litro, ir kokia išeiga 2 kartais dažant
kiek man konsultantas nupasakojo, kad jie labai smagiai dengiasi. o vat draugai dažė tai sakė labai prastai dengė ir rezultate sodolin dažais uždažė
Atsakyti
tuoj susinervinsiu verysad.gif apie visokius visokiu atsiliepimu doh.gif
vistiek jauciu vaziuosiu i Viva Color salona ir kokius rekomenduos tokius pirksiu verysad.gif
Papildyta:
man dar idomu kokiais dazais dazote vonios kambarius?
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2006 12 13, 17:29)
tuoj susinervinsiu  verysad.gif  apie visokius visokiu atsiliepimu  doh.gif
vistiek jauciu vaziuosiu i Viva Color salona ir kokius rekomenduos tokius pirksiu  verysad.gif

Dabar dar kartą susinervinsi blink.gif
Apie Viva Color štai ką girdėjau iš patikimo žmogaus. Tie, kurie plaunami jie dengiasi tarsi plėvėlė. O man tas nepatinka schmoll.gif
Išeiga, kai dažo ne patyrę žmonės vis tiek yra didesnė ir nemanau, kad šiuo atveju jinai turi lemiamą reikšmę. Svarbiausia, kad lygiai pasidengtų ir nesimatytų sujungimai. Juk patys dažydami sutaupom pinigėlių, tai geriau juos skirti kokybiškiems dažams bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2006 12 13, 18:29)
vistiek jauciu vaziuosiu i Viva Color salona ir kokius rekomenduos tokius pirksiu  verysad.gif

sorry, taip ir pagalvojau rašydama, kad subalamutinsiu 4u.gif
o kas kvailiausiai neatrenku priežasčių, kodėl tos pačios firmos dažai kiekvienam kitaip dengia g.gif . ar čia nuo sienų paruošimo priklauso ar nuo dažytojo???? o pvz kaip išsiaiškinti ar dažai buvo laikomi tinkamomis sąlygomis ar ba ar jie nepraskiesti, nes tai irgi turi įtakos. aš tuoj nusišausiu su savo nepasitikėjimu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganėlė: 13 gruodžio 2006 - 17:40
QUOTE(Eimutė @ 2006 12 13, 18:36)
Dabar dar kartą susinervinsi  blink.gif
Apie Viva Color štai ką girdėjau iš patikimo žmogaus. Tie, kurie plaunami jie dengiasi tarsi plėvėlė. O man tas nepatinka  schmoll.gif
Išeiga, kai dažo ne patyrę žmonės vis tiek yra didesnė ir nemanau, kad šiuo atveju jinai turi lemiamą reikšmę. Svarbiausia, kad lygiai pasidengtų ir nesimatytų sujungimai. Juk patys dažydami sutaupom pinigėlių, tai geriau juos skirti kokybiškiems dažams  bigsmile.gif

Viva Color man irgi nepatinka, bet Tikkurila ta pati grupe ir juos galima isigyti tame paciame salone.
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2006 12 13, 17:34)
Papildyta:
man dar idomu kokiais dazais dazote vonios kambarius?

Vonioj lubas dažėm Caparolio dažais skirtais spec. drėgnoms patalpoms. Dar norėjau pažiūrėt pavadinimą, bet dėžutę jau išmetėm doh.gif Tie dažai labai gražiai pasidengė ir valosi gerai ir atrodo gražiai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes prieš 3 metus išsidažėm visas buto sienas Beckers dažais. Valosi super, jokio blizgesio nelieka. Tiesa, dažėm ne patys, o meistrai, kurie ir įtikino mus tuos dažus pasirinkti. Nesigailiu tikrai smile.gif
Atsakyti
nu va nusipirkom dazus Tikkurila, o grunta tonuojama Viva Color tik sake, laaaabai smirda ir geriau nemiegoti toje patalpoje min para, taip rekomendavo dazu salone, bet dazysim dar nelabai greitai, tai nieko negaliu pasakyti.

Cia kaip kazkas rase, kad kazkokie dazai greitai dziuna, tai mums prie dazu davr kazkoki skysti - dziuvimo letikli. Letina dziuvima ir ir jei per tirsti dazai jie atskiedzia, paskystina. nes sake, kad dazai bus tirstoki ax.gif
Voniai tokius user posted image
Svetaines sienoms tokius user posted image
Svetaines luboms tokius user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2006 12 18, 10:37)
nu va nusipirkom dazus Tikkurila, o grunta tonuojama Viva Color tik sake, laaaabai smirda ir geriau nemiegoti toje patalpoje min para, taip rekomendavo dazu salone, bet dazysim dar nelabai greitai, tai nieko negaliu pasakyti.

kada planuojat dažyt, gal sulauksiu blush2.gif

o iš konsultacijos supratau,kad nepatyrusiam meistrui sunkoka būtų dažyt, neturint reikiamos info
Atsakyti