Įkraunama...
Įkraunama...

Sienų dažai - kurie geriausi?

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 10 03, 09:05)
apklijuoji ir dažai  bigsmile.gif tik dažų reikia daug daugiau nei paprastiems tapetams ar glaistytoms sienoms, nes tas stiklo audinys - kaip sugertukas  verysad.gif

kalbėjau vakar su meistrais, tai minėjo kad stiklo audinį dar reikia paruošti, nesidažo ant jo tiesiogiai
1 kart glaistyti, švesti , gruntuoti ir dažyti

man jau paranoja, kai kiekvienas meistras vis kitaip kalba, tai toks jausmas ir nori apgauti, nors iš kitos pusės gal jie kiekvienas su savom technologijom g.gif
Papildyta:
QUOTE(neues @ 2006 09 14, 18:08)
Nežinau kaip kokybė panaši į Dulux, bet mes namus išdažėm Tikkurila (Harmony) dažais.  thumbup.gif  labai džiugina. Spalvos tokios kokių norėjom, plaunasi labai gerai, išeiga dažant palygint nedidelė.
Ir net neabejoju, kad kai reikės vėl dažyti, imsim Tikkurilos dažus. Paieškos baigės.

o jūsų pasirinkti dažai čia kokie matiniai plaunami, ar kiaušinio lukšto?
Papildyta:
QUOTE(Ritukas @ 2006 08 30, 08:41)
Dar sako kad labai geri Tikkurila, bet jų kaina gana didelė, o kokybė labai panaši į Dulux  ax.gif

man ka tik darbininkai pasakė, kad dulux kažkur 20-30 proc brangesni už Tikkurila
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2006 10 03, 13:46)
kalbėjau vakar su meistrais, tai minėjo kad stiklo audinį dar reikia paruošti, nesidažo ant jo tiesiogiai
1 kart glaistyti, švesti , gruntuoti ir dažyti

man jau paranoja, kai kiekvienas meistras vis kitaip kalba, tai toks jausmas ir nori apgauti, nors iš kitos pusės gal jie kiekvienas su savom technologijom  g.gif
Papildyta:

o jūsų pasirinkti dažai čia kokie matiniai plaunami, ar kiaušinio lukšto?
Papildyta:
man ka tik darbininkai pasakė, kad dulux kažkur 20-30 proc brangesni už Tikkurila

Pas mane klijuoja stiklo audinio tapetą, tai sakė, kad reikės glaistyti 2 -3 kartus ir dažyti. Aš taip pat pagalvojau, kad meistrai tik pinigėlio užsidirbti daugiau nori, todėl ir sako, kad reikia glaistyt, o tik po to dažyti.
Atsakyti
QUOTE(Mega @ 2006 10 03, 14:43)
Pas mane  klijuoja stiklo audinio tapetą, tai sakė, kad reikės glaistyti 2 -3 kartus ir dažyti. Aš taip pat pagalvojau, kad meistrai tik pinigėlio užsidirbti daugiau nori, todėl ir sako, kad reikia glaistyt, o tik po to dažyti.

kaip tikra stiklo audinio tapetų apdorojimo ekspertė aiškinu tongue.gif koks tas stiklo audinys- ar pats ploniausias, be jokio rašto, kaip plotkelis, ar storesnis su raštukais?
jei pirmasis, jį klijuoja ant plikos sienos, tada glaisto, šlifuoja ir dažo. sugeria kaip dažymui paruošta siena, atrodo kaip dažyta, tiek kad apsaugo sienas nuo trūkinėjimo.
jei antras, jis klijuojamas ant paruoštos sienos ir dažomas tiesiai. išlieka faktūra, sugeria gerokai daugiau dažų.

mes pirmuosius tapetus klijavom ant paruoštos sienos, dažyti reikėjo 4 kartus doh.gif bet atrodo kaip ne dažyta siena, o kaip medžiaga, kažkokio švelnumo, minkštumo priduoda rolleyes.gif
nors meistrai keikėsi, kai darė, nes daug ilgiau užtruko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 10 03, 16:26)
kaip tikra stiklo audinio tapetų apdorojimo ekspertė aiškinu  tongue.gif koks tas stiklo audinys- ar pats ploniausias, be jokio rašto, kaip plotkelis, ar storesnis su raštukais?
jei pirmasis, jį klijuoja ant plikos sienos, tada glaisto, šlifuoja ir dažo. sugeria kaip dažymui paruošta siena, atrodo kaip dažyta, tiek kad apsaugo sienas nuo trūkinėjimo.
jei antras, jis klijuojamas ant paruoštos sienos ir dažomas tiesiai. išlieka faktūra, sugeria gerokai daugiau dažų.

mes pirmuosius tapetus klijavom ant paruoštos sienos, dažyti reikėjo 4 kartus  doh.gif bet atrodo kaip ne dažyta siena, o kaip medžiaga, kažkokio švelnumo, minkštumo priduoda  rolleyes.gif
nors meistrai keikėsi, kai darė, nes daug ilgiau užtruko  tongue.gif

aš turėjau omeny tą pirmąjį variantą, ploną stiklo audinį, tai man išaiškino kaip ir tu rašai, klijuoja ir toliau visas paruošimas, kaip įprastam dažymui
tik kaip supratau, jūs čia patys specialiai sugalvojot technologinę eigą pakeisti biggrin.gif

ir dar noriu paklausti kiek kaune mokat už sienos paruošimą ir dažymą (tik už darbą). nes iš mūsų paprašė 27 LT blink.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2006 10 03, 16:29)
jūs čia patys specialiai sugalvojot technologinę eigą pakeisti  biggrin.gif

ne specialiai, iš nežinojimo blush2.gif nupirkom tapetus visam butui, gaila buvo pirkti naujus, raštų nenorėjom. meistrai sutiko taip daryti bigsmile.gif
Atsakyti
Uzsikreciau permainu vejais blush2.gif
Sugalvojau isdazyt vinilinius plaunamus tapetus,
gal zinot, kokie dazai paimtu ax.gif
Atsakyti
pasipasakokit kiek kaune mokat užsienų paruošimą ir nudažymą nes man įtarimas kad aš nepigiai sugėbėjau užsirauti 20 paruošimas + 7 nudažymas
čia kaip labai jau nekaip g.gif
Atsakyti
ar noriu paklausti kiek kaune mokat už sienos paruošimą ir dažymą (tik už darbą). nes iš mūsų paprašė 27 LT  blink.gif  doh.gif  verysad.gif

Na as moku 15litu, meistras rekomenduotas kaip geras, bet tik ateina savaitgaliais doh.gif , na bet jau beveik viska ir baige biggrin.gif
Papildyta:
As dazau Tikkurilos dazais. Kiausinio luksto blizgesio.
Atsakyti
Benjamin Moor thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o jau palete - tikrai issirinktumet norima atspalvi. nors nera patys pigiausi, bet labai kokybishki (isbandyti ne karta ax.gif )
Papildyta:
QUOTE(Raganėlė @ 2006 10 12, 16:00)
pasipasakokit kiek kaune mokat užsienų paruošimą ir nudažymą nes man įtarimas kad aš nepigiai sugėbėjau užsirauti 20 paruošimas + 7 nudažymas
čia kaip labai jau nekaip  g.gif

ganetinai normali kaina, jei su medziagomis. aisku, rasi pigiau, bet uztruks darbas, kokybe gali buti ne pati geriausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2006 10 12, 16:00)
čia kaip labai jau nekaip  g.gif

siaip zinau gera meistra, kurio ikainis yra 15 uz kvadrata, bet medziagos tavo. Dirba labai kokybiskai biggrin.gif Jei domintu koordinates sakyk parasysiu tel. biggrin.gif
Atsakyti
aš turėjau omeny tą pirmąjį variantą, ploną stiklo audinį, tai man išaiškino kaip ir tu rašai, klijuoja ir toliau visas paruošimas, kaip įprastam dažymui
tik kaip supratau, jūs čia patys specialiai sugalvojot technologinę eigą pakeisti  biggrin.gif

ir dar noriu paklausti kiek kaune mokat už sienos paruošimą ir dažymą (tik už darbą). nes iš mūsų paprašė 27 LT  blink.gif  doh.gif  verysad.gif

Pas mus klijavo paprastą, ploną stiklo audinio tapetą, kad neskiltų lubos, o glaistyti reikia todėl, kad 4-5 kartus dažyti nereikėtų biggrin.gif .
Meistrų ieškojom ~ 1,5 mėn pagal rekomendacijas, skelbimus ir visais kitais būdais. Suradę laukėm ~2 mėn doh.gif . Mokam už sienų lyginimą Rotband'u - 10 lt, glaistymas ( 2-3 kartai) - 10 Lt, dažymas - 10 Lt. Taip, kad gaunasi 30 Lt. medžiagos mūsų. Veiksmas Kaune.
Nemanau, kad pigiau ką nors gausit, o jei ir gausit, tai bus visiška "chaltūra". Buvom vienus tokius susiradę, tai kaip pavyzdį galiu pasakyti, kad tvirtindami gipsą varžtus į kanalizacijos vamzdį susuko gun_bandana.gif , gerai, kad pamatėm. Žodžiu, tokiuose dalykuose nesutaupysit bet kokiu atveju.
Linkiu tik kantrybės (kurios pas mane jau nebėra blush2.gif ) ir gerų meistrų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mega: 12 spalio 2006 - 21:26
QUOTE(Mega @ 2006 10 12, 22:27)
Pas mus klijavo paprastą, ploną stiklo audinio tapetą, kad neskiltų lubos, o glaistyti reikia todėl, kad 4-5 kartus dažyti nereikėtų  biggrin.gif .
Meistrų ieškojom ~  1,5 mėn pagal rekomendacijas, skelbimus ir visais kitais būdais. Suradę laukėm ~2 mėn  doh.gif . Mokam už sienų lyginimą Rotband'u - 10 lt, glaistymas ( 2-3 kartai) - 10 Lt, dažymas - 10 Lt. Taip, kad gaunasi 30 Lt. medžiagos mūsų. Veiksmas Kaune.
Nemanau, kad pigiau ką nors gausit, o jei ir gausit, tai bus visiška "chaltūra". Buvom vienus tokius susiradę, tai kaip pavyzdį galiu pasakyti, kad tvirtindami gipsą varžtus į kanalizacijos vamzdį susuko gun_bandana.gif , gerai, kad pamatėm. Žodžiu, tokiuose dalykuose nesutaupysit bet kokiu atveju.
Linkiu tik kantrybės (kurios pas mane jau nebėra  blush2.gif ) ir gerų meistrų.

nū va gaunu ir raminančių mano širdį žinių dėl kainų, nes pas mus kaina be medžiagų. tik vienintelis dar pliusas darbininkas pats viską nusiperka, atsiveža, išsikrauna ir neims už degalinę pinigų. šiaip nežinau jų darbo tempų, bet gera žinia ta kad tik mums vieniems ir darys.
Atsakyti