Įkraunama...
Įkraunama...

Sienų dažai - kurie geriausi?

Mes tai pirkome dazu parduotuveje Baranausko g. Anksciau ten darzovine buvo.Netoli nuo telekomo.
Atsakyti
Jau praėjo pusė metų ir dar neteko nusivilti Viva Color (interio atrodo) vaikas pastoviai suranda, kaip išmurzint sienas, bet viskas nusivalo, nelieka dėmių, na tikiuosi, kad taip bus ir toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena @ 2006 02 23, 09:31)
Mes tai pirkome dazu parduotuveje Baranausko g. Anksciau ten darzovine buvo.Netoli nuo telekomo.

Gal ten Dulux dazai?Ir kaip jie, ar patiko?
Atsakyti
AS irgi perskaiciau visa tema,bet taip ir nezinau kokius dazus rinktis doh.gif Vieni tuos kiti kitus giria biggrin.gif Man svarbiausia,kad gerai plautusi ir neblizgetu g.gif Imanoma taip.Ir kaina aisku nepaskutinei vietoj blush2.gif Tai kaip issirinkti????
Atsakyti
maniskiai Caparol, pirkti M.Varduvoje mirksiukas.gif o rinkausi tuos todel, kad meitrai dirba su jais, daug paprasciau jiems. o ir sviesiu spalvu palete gana didele.
sienas daze ne matiniais.o lubos matines.
Atsakyti
Paskutini karta teko dirbti su Sadolin Bindo dazais tai tikrai neblogi, rinkomes 7 numeriuka, tai jie matiniai ir gerai plaunasi thumbup.gif
Siaip anksciau teko dazniausiai rekomenduodavau Viva Color tai tie irgi geri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Globaliste @ 2006 06 30, 21:17)
maniskiai Caparol, pirkti M.Varduvoje  mirksiukas.gif  o rinkausi tuos todel, kad meitrai dirba su jais, daug paprasciau jiems. o ir sviesiu spalvu palete gana didele.
sienas daze  ne matiniais.o lubos matines.

Mes irgi su CAPOROL ruošiamės dažyti thumbup.gif Tikiuosi nenusivilsim g.gif Čia rinko diziinerė šiuos dažus, o meistrai dar net nežinau su kokiais dirba bigsmile.gif Na gal jiems nėra didelio skirtumo? g.gif
Atsakyti
Na, o gal kuri nors dažėte su Crown dažais. Mano statybininkai dažė rūsį, tai l.gyrė. Statančios firmos vadovas irgi sakė, kad geri dažai. Iki šiol buvau linkusi dažyti Dulux dažais, tai dabar pasimečiau... Gal dar kas nors naudojote Crown dažus?
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 07 01, 07:49)
Mes irgi su CAPOROL ruošiamės dažyti  thumbup.gif Tikiuosi nenusivilsim  g.gif Čia rinko diziinerė šiuos dažus, o meistrai dar net nežinau su kokiais dirba  bigsmile.gif Na gal jiems nėra didelio skirtumo?  g.gif

siaip geriau pasiklaust dazytoju su kokiais jie dirba dazniausiai ir pasikonsultuot
Atsakyti
na turbūt Viva color, bet mums taip rekomendavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edka @ 2006 07 01, 09:01)
na turbūt Viva color, bet mums taip rekomendavo  ax.gif

dauguma jais pasitiki ir dar negirdejau blogu atsiliepimu... ir su spalvu sumaisymu nebuna bedu... pagal bet kokia tarptautine palete gali spalvas padaryti, kai tuo tarpu kai kurie dazai ne bet ka padaro
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 07 01, 07:49)
Mes irgi su CAPOROL ruošiamės dažyti  thumbup.gif Tikiuosi nenusivilsim  g.gif Čia rinko diziinerė šiuos dažus, o meistrai dar net nežinau su kokiais dirba  bigsmile.gif Na gal jiems nėra didelio skirtumo?  g.gif

mano irgi dizainere pirmiausia rekomendavo, o kai suzinojau, kad ir meistrai su jais dirba, tai nebuvo problemu apsispresti..
thumbup.gif
Atsakyti