Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio nakties pasaka...

wub.gif
Atsakyti
Graziai, idomiai, isamiai parasyta...smagu buvo skaityti smile.gif
Atsakyti
apsiblioviau cry.gif
Atsakyti
wub.gif kaip miela ir grazu.Linkiu,kad kuo maziau butu karstu kaktyciu 4u.gif
Atsakyti
labai gražu, apsiašarojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolii @ 2011 08 20, 18:41)
wub.gif kaip miela ir grazu.Linkiu,kad kuo maziau butu karstu kaktyciu 4u.gif

ačiū
kaip tik tokią slaugau. bet kad ir karšta kaktytė, vistiek nuostabi wub.gif jau beveik trimetė wub.gif wub.gif ir labai retai buvo per tuos metus karšta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 22 rugpjūčio 2011 - 22:28
Nezinau, kodel ipade atsiverte sita istorija, tik neseniai i nebuti iskeliavo musu 15metis sunelis, taip liudna verysad.gif ...Ir stai papuole tokia nuostabi istorija, labai grazuuu wub.gif Pakelete nuotaika, gyvenimas tesiasi...Idomu,kaip dabar laikosi jusu semynele, jau laiko nemazai praeje...
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2009 09 27, 21:00)
Iki šiol prisimenu vyro žinutę ryte „sveikos mergos, kaip laikotės, čia jūsų bernai“.....mes „mergos“, tokios chebrantės. Vienai arti 30, kitai vos kelios valandos, bet esame mūsų bernų mergos.....širdis virpa iki šiol  wub.gif sūnus iki šiol mus taip ir vadina "ei mergoooos, palaukiiiit, kur einaaaat"  wub.gif

supratau, kad nieko nėra maloniau už vėsią kaktytę. wub.gif  Pribėga, pakšteli ir žinai, kad viskas yra gerai. Dabar aš turiu dvi kaktytes. Jausti jas vėsias yra dieviškas malonumas.  wub.gif Kad pajustum tą malonumą – reikia tapti mama, o geriau – du kart. Tiesiog malonumas dvigubas.

Nerealu, šypsojaus ir graudinausi wub.gif Tokios istorijos įkvepia. 4u.gif
Atsakyti
Kokia graži istorija wub.gif
Sėkmės jūsų šeimynėlei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
visai netiketai radau JUSU istorija.
kaip malonu skaityti ,kai visa ta esu prejusi tik labai senai .ACIU JUS atgaminot ir mano prisiminimus.
Atsakyti
Sedziu masinoj, skaitau ir zliumbiu cray.gif
Kaip grazu wub.gif
Atsakyti
Grazu 4u.gif
Atsakyti