apsiblioviau
labai gražu, apsiašarojau
QUOTE(lolii @ 2011 08 20, 18:41)
kaip miela ir grazu.Linkiu,kad kuo maziau butu karstu kaktyciu
ačiū
kaip tik tokią slaugau. bet kad ir karšta kaktytė, vistiek nuostabi jau beveik trimetė ir labai retai buvo per tuos metus karšta
Nezinau, kodel ipade atsiverte sita istorija, tik neseniai i nebuti iskeliavo musu 15metis sunelis, taip liudna ...Ir stai papuole tokia nuostabi istorija, labai grazuuu Pakelete nuotaika, gyvenimas tesiasi...Idomu,kaip dabar laikosi jusu semynele, jau laiko nemazai praeje...
QUOTE(linada @ 2009 09 27, 21:00)
Iki šiol prisimenu vyro žinutę ryte sveikos mergos, kaip laikotės, čia jūsų bernai.....mes mergos, tokios chebrantės. Vienai arti 30, kitai vos kelios valandos, bet esame mūsų bernų mergos.....širdis virpa iki šiol sūnus iki šiol mus taip ir vadina "ei mergoooos, palaukiiiit, kur einaaaat"
supratau, kad nieko nėra maloniau už vėsią kaktytę. Pribėga, pakšteli ir žinai, kad viskas yra gerai. Dabar aš turiu dvi kaktytes. Jausti jas vėsias yra dieviškas malonumas. Kad pajustum tą malonumą reikia tapti mama, o geriau du kart. Tiesiog malonumas dvigubas.
supratau, kad nieko nėra maloniau už vėsią kaktytę. Pribėga, pakšteli ir žinai, kad viskas yra gerai. Dabar aš turiu dvi kaktytes. Jausti jas vėsias yra dieviškas malonumas. Kad pajustum tą malonumą reikia tapti mama, o geriau du kart. Tiesiog malonumas dvigubas.
Nerealu, šypsojaus ir graudinausi Tokios istorijos įkvepia.
Kokia graži istorija
Sėkmės jūsų šeimynėlei
Sėkmės jūsų šeimynėlei
visai netiketai radau JUSU istorija.
kaip malonu skaityti ,kai visa ta esu prejusi tik labai senai .ACIU JUS atgaminot ir mano prisiminimus.
kaip malonu skaityti ,kai visa ta esu prejusi tik labai senai .ACIU JUS atgaminot ir mano prisiminimus.
Sedziu masinoj, skaitau ir zliumbiu
Kaip grazu
Kaip grazu
Grazu