Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai miega atskiroje lovoje?

Mazas kartu nemiegojo,kuo didesnis - tuo labiau braunasi doh.gif . Bet savo kambari turi. Leidziam tik retkarciais pasimegaut tevu lova.
Atsakyti
Užmiega atskiroje lovytėje bet naktį pas mus parbėga
Papildyta:
Bent jau taip būdavo kol 5 sukako
Atsakyti
QUOTE(Benefit @ 2012 05 24, 00:46)
Mazas kartu nemiegojo,kuo didesnis - tuo labiau braunasi  doh.gif . Bet savo kambari turi. Leidziam tik retkarciais pasimegaut tevu lova.


Jei neleistumėt, tai ir nesibrautų. Mano bandė keletą kartu, bet buvo maloniai paaiškinta, kad kiekvienas turi savo lovą miegui.
Atsakyti
Taip taip, miegame savo lovytėje bigsmile.gif Tik kartais, vakarais, tenka jos lovytėj (ir jos kambary) pagulėti, nes kitaip - neužmiega blush2.gif doh.gif Dabar bandau pratinti vaiką užmigti pačiai blush2.gif
Atsakyti
taip, abu miega atskirai nuo pat gimimo
Atsakyti
Deja miegam kartu...
Atsakyti
na taip, atskirai. kartu su vaiku tikriausiai neissimiegociau
Atsakyti
mūsų lovytė sujungta su lova, tai visaip būna..Bet dažniausiai lovytėj.Juk vis tiek mes šalia.
Atsakyti
dazniausiai savo lovoj kitam kambary. kai tetukas isvaziaves dirbt, tai retkarciais miega su manim, bet ne tiek ji pati nori, kiek as blush2.gif o siaip labai nesiverzia i musu lova schmoll.gif
Atsakyti
Kai mūsų tėvelis išvažiavęs visai savaitei į komandiruotę, tai mes kartu miegame, o kai grįžta savaitgaliui, tai tarpusavy konkuruoja, kuriam pavyks miegoti su mamyte. Tada būna tiek gražiu žodžiu, meilikavimų, komplimentų, bet galop mažius keliauja į savo lovytę (savo noru) :-)
Atsakyti
mano abu atskirai ir kiekvienas savo kambary thumbup.gif
Atsakyti
Miega tik savo lovoje. Taip įpratės nuo pat mažens.
Atsakyti