Įkraunama...
Įkraunama...

"Žvaigždės" be makiažo - 2

QUOTE(Violeta* @ 2009 10 08, 20:34)
http://www.ok-magazi...er-heidi-klum/3

Heidi Klume be makiažo net į save nelabai panaši..bet šiaip viena gražiausių moterų..Ir po tiek gimdymų atrodo pritrenkiamai.

Tikrai kad i save nepanasi, jei nezinociau, kad ten jinai, nepazinciau blink.gif
Atsakyti
Nors, kaip po 3 gimdymu, tai labai gerai atrodo (Heidi Klum)
Atsakyti
Bet ,kad Heidi Klum sioje nuorodoje visur su makiazu g.gif
Papildyta:
Tiesa minimaliu....bet vis gi pasidaziusi ax.gif
Atsakyti
As nepasakyciau kad Paris Hilton nuotraukoje be makijazo.Pagavo ja dazant plaukus,nieko cia nematau toookio,mes ne ka geriau atrodom,kai mus salone dazo biggrin.gif
Atsakyti
Pati gražiausia moteris Heidi Klum wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 28, 00:54-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 10 28, 00:54)
Cheryl Cole man ji visur grazi,kiek matau rolleyes.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Va drauge i pasta atsiunte, ne ka geriau schmoll.gif
lietuvaites zvaigzdes be makiazo, ten Goda, Mia, Zvonke ir kitos...: http://fishki.lt/13-...be-makiazo.html

uzsikablaivau as ten, tai beziuredama kitus bajeriukus, aptikau ir uzsienetes (gal kazkas jau buvo cia) drinks_cheers.gif :
http://fishki.lt/96-...be-makiazo.html

Vienu zodziu isvada - kiekviena yra modelis ir grazuole, tik reikia mazu smukmenu, kaipbrangia kosmetika su geriausiu kosmetologu, gera apsvietima, gera fotika ir dizaineri su tiesiom rankom ir fotoshopu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo razorrazor: 31 spalio 2009 - 19:48
Kas tiesa,tas nemelas.Chery Cole, Jessica Alba- grazios moterys ir be makiazo. 4u.gif Ju grazus bruozai ir milijono verta sypsena. ech...tie danteliai, kiek daug jie reiskia! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victoria'S'ecret @ 2009 10 31, 20:24)
Kas tiesa,tas nemelas.Chery Cole, Jessica Alba- grazios moterys ir be makiazo.  4u.gif Ju grazus bruozai ir milijono verta sypsena. ech...tie danteliai, kiek daug jie reiskia!  biggrin.gif

tai jau taip,Cheryl buvo grazi,bet tikrai ne tokia grazi ,kol dantyus seni buvo biggrin.gif
Atsakyti
Man tai visur ir visada Sienna Miller yra grazi labai wub.gif
Atsakyti
Cheryl Cole tikrai labai gražutė, bet dantukai tai jos sudėti ax.gif o be to, tose foto, kur be makiažo, man vis tik atrodo, kad pasidažius, tik minimaliai mirksiukas.gif

Pirmoji tema neatsidaro verysad.gif

Tai gal nepasikartosiu

Uma Thurman
user posted image
user posted image

Nicole Kidman
user posted image
user posted image

Jessica Biel
user posted image
user posted image

Jennifer Love Hewitt
user posted image
user posted image

Madonna
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2009 11 01, 00:05)
Cheryl Cole tikrai labai gražutė, bet dantukai tai jos sudėti  ax.gif o be to, tose foto, kur be makiažo, man vis tik atrodo, kad pasidažius, tik minimaliai  mirksiukas.gif

Na, dantukai ne sudėti, o "apvilkti". Nosis koreguota, plaukai priauginti. Rezultatas tikrai geras biggrin.gif
Anksčiau atrodė taip -

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 31 spalio 2009 - 22:57