Lisa Kudrow be makiazo tragiskai atrodo tokia sena
QUOTE(Dovė* @ 2010 02 12, 01:30)
Lisa Kudrow be makiazo tragiskai atrodo tokia sena
Parodykit ir mums
nes paskutinese foto tai ji abiejose su makiazu
QUOTE(NORIKA @ 2010 02 09, 09:42)
Lisa Kudrow (minimalus makiažas ir tobulas makiažas)
Sakyčiau, labiau tobulas photoshop'as
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2010 02 10, 20:28)
dar + tai kad dešinėje pusėje prieš gerokai daugiau metų foto daryta bent taip atrodo
o Mariah Carey abiejose foto daug prisidažius
o Mariah Carey abiejose foto daug prisidažius
o Mariah Carey realybeje atrodo tiesiog kraupiai net ir su makiazu,visa slakuota,stora,baisi kaip rupuze,ne kiek nepanasi i tai ka matome zurnaluose,cia taip mano drauge sake,kai pas juos viesbutyje apsistojo M.C.
QUOTE(Roxetė @ 2010 02 12, 14:19)
gal ir su makiazu bet baisiai atrodo tokia sena
faktas, kad makiažas pagrąžina žmogų, bet dauguma čia ir be makiažo atrodo labai normaliai, paprastai. O tos kurios yra negražios, tos ir su makiažu nėra gražuolės. O kurios gražios tai gražios ir su makiažu ir be jo.
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 16, 01:34)
faktas, kad makiažas pagrąžina žmogų, bet dauguma čia ir be makiažo atrodo labai normaliai, paprastai. O tos kurios yra negražios, tos ir su makiažu nėra gražuolės. O kurios gražios tai gražios ir su makiažu ir be jo.
labai teisingai pasakyta
Pixie Lott Va cia tai baidykle nors tu ka!
Ikeliu jos foto su makiazu,palyginimui,kam idomu
Ikeliu jos foto su makiazu,palyginimui,kam idomu
QUOTE(Dovė* @ 2010 02 16, 13:59)
labai teisingai pasakyta
o aš visiškai nesutinku. iš negražių moterų makiažas gali padaryti tikrą gražuolę. toli pavyzdžių ieškoti nereikia- jų pilna šioje temoje.
QUOTE(Julya @ 2010 02 17, 21:02)
o aš visiškai nesutinku. iš negražių moterų makiažas gali padaryti tikrą gražuolę. toli pavyzdžių ieškoti nereikia- jų pilna šioje temoje.
Nelygu kaip kas tą gražuolę įsivaizduoja. Aš vertinu gražius, taisyklingus veido bruožus, kurių makiažas nekeičia.
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 17, 21:42)
Nelygu kaip kas tą gražuolę įsivaizduoja. Aš vertinu gražius, taisyklingus veido bruožus, kurių makiažas nekeičia.
kiekvienam savo,o as vertinu idomius,netradicinius veido bruozus,kuriuos paryskinus makiazu atsiskleidzia dar didesnis grozis ir isskirtinumas.
Matyt kiekvieno zmogaus grozios samprata labai skirtinga,kaip sakoma del grozio sunku gincytis.