Įkraunama...
Įkraunama...

"Žvaigždės" be makiažo - 2

QUOTE(vijuna @ 2010 02 04, 01:19)
O man Adriana Lima labai graziai atrodo.

drinks_cheers.gif man irgi jinai normaliai sioje foto ax.gif
Atsakyti
man Lima irgi normaliai atrodo. Oda grazi, lygi, kazkokiu defektu nera, tik akys neryskios. rolleyes.gif

tarkim cia irgi be makiazo kiek matau, tik kadras geriau pagautas rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pro_race: 04 vasario 2010 - 11:03
QUOTE(Pro_race @ 2010 02 04, 12:01)
man Lima irgi normaliai atrodo. Oda grazi, lygi, kazkokiu defektu nera, tik akys neryskios.  rolleyes.gif

tarkim cia irgi be makiazo kiek matau, tik kadras geriau pagautas rolleyes.gif

Man ji cia atrodo su makiazu labai gaiviu ir minimaliu arba su neminimaliu,bet pateiktu taip,kad atrodytu lyg nesidazius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 02 04, 14:41)
Man ji cia atrodo su makiazu labai gaiviu ir minimaliu arba su neminimaliu,bet pateiktu taip,kad atrodytu lyg nesidazius smile.gif

drinks_cheers.gif Toks vos pastebimas, gudrus makiažas sukurti įspūdį, kad ale be makiažo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 04 vasario 2010 - 13:01
QUOTE(Pro_race @ 2010 02 04, 11:01)
man Lima irgi normaliai atrodo. Oda grazi, lygi, kazkokiu defektu nera, tik akys neryskios.  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif man ir ji cia labai gerai atrodo be makiazo 4u.gif
Atsakyti
Žvaigždės be makiažo.

Šeip esu gal supratinga tų žvaigždžių atžvilgiu, nes visos mes esam žmonės, kurie sensta, patiria daug streso, gauna daug išorinių veiksnių kurie griauna grožį.
Gerbiu tas kurios būdamos baidyklytės (švelniai tariant) sugeba tapti princesėmis (ir nereikia pavyduliaujančiai sakyti, kad mes su profų pagalba dar geriau atrodytume, nes kiekviena moteris gali ir pati tapti gražia).
Tačiau yra tokių moterų (netgi mano duotoje nurodoje) kurių tikrai gaila, nes jų nesveikas gyvenimo būdas (alkoholis, narkotikai, etc.) baisiai jas niokoja...
Atsakyti
QUOTE(liusijana @ 2010 02 08, 16:42)

Eva Longoria labai graziai atrodo rolleyes.gif o kitos gana poprasciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liusijana @ 2010 02 08, 15:42)
Žvaigždės be makiažo.

Šeip esu gal supratinga tų žvaigždžių atžvilgiu, nes visos mes esam žmonės, kurie sensta, patiria daug streso, gauna daug išorinių veiksnių kurie griauna grožį.
Gerbiu tas kurios būdamos baidyklytės (švelniai tariant) sugeba tapti princesėmis (ir nereikia pavyduliaujančiai sakyti, kad mes su profų pagalba dar geriau atrodytume, nes kiekviena moteris gali ir pati tapti gražia).
Tačiau yra tokių moterų (netgi mano duotoje nurodoje) kurių tikrai gaila, nes jų nesveikas gyvenimo būdas (alkoholis, narkotikai, etc.) baisiai jas niokoja...

thumbup.gif
Gerai pasakyta, visos žvaigždės man atrodo normaliai, kaip moterys be makiažo. Pavyzdžiui, Heidi Klum kažkurioj nuotraukoj tikrai negražiai išėjus, o čia labai gražiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2010 01 30, 00:15)
kad Toni grazi su makiazu tai tikrai , bet negaleciau to pacio  apie ja pasakyt be makiazo ka dauguma, man ryskus skirtumas kur be kur su makiazu

Man labai grazi ir be ir su makiazu biggrin.gif

QUOTE(Maserati @ 2010 01 30, 15:09)
Na,nematau reikalo pagristi Roxetes nuomone biggrin.gif  jei as jai grazi-malonu 4u.gif

mirksiukas.gif

QUOTE(kumiko @ 2010 01 30, 16:01)
po tokio spaudimo ne viena neisdristu turbut idet ax.gif

Pasekit makiazu tema, gal kada ir uzmatysit biggrin.gif
Papildyta:
Limos grazi paskutine foto, jei ji tikrai be makiazo smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image