Įkraunama...
Įkraunama...

"Žvaigždės" be makiažo - 2

Oi Mariah Carey ir jos ypač pabrėžiamais gabaritais tai aš visad stebėdavausi biggrin.gif Bandoma pateikt kaip apetitiška gražuolė g.gif Ji net spinduliuoja tikėjimu savimi, kokia nuostabi yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 31 sausio 2010 - 00:20
pirmos nuotraukos gi iš filmo 'precious'
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 01 30, 03:03)
Tai čia natūralu, nei viena ryte neatsikelia blakstienom padažytom ar raudonom ryškiai lūpom biggrin.gif Dėl ko ir klesti grožio pramonė  rolleyes.gif

tai taip biggrin.gif bet as turejau minty, tai , kad be makiazo neatrodo super, bet cia gal skonio reikalas biggrin.gif pvz lyginant su pries tai ideta Valentina Zelyaeva kuri ar su ryskiu makiazu, ar visai be jo atrodo atrodo beveik taip pat, nes turi ryskius bruozus
Papildyta:
dauguma tas M.Carey nuotraukas vadina 'be makiazo', nors ten gal dar is su 'pabaisinanciu' makiazu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 31 sausio 2010 - 14:06
Penelope Cruz

user posted image

Ana de la Reguera

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mariah Carey man ir su makiazu nedaili rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2010 01 27, 21:15)
Kristina Ivanova net pačiam gražiausiam savo stovy man vistiek yra baisi, ką jau kalbėt apie tai kai natūrali būna scare.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif baisi ji ir su makiažu ir tuo labiau be jo... toks reibus veidas hah.gif
Atsakyti
Penelope Cruz ji man lyg pasidaziusi g.gif nors negrazi atrodo vistiek schmoll.gif
Atsakyti

Fergie
user posted imageuser posted image

Čia tai jau pagauta ne laiku ir ne vietoj biggrin.gif
Atsakyti
Adriana Lima
user posted image

Ana Beatriz Barros
user posted image

Behati Prinsloo
user posted image
Atsakyti
Adriana Lima, labai baisus kadras pagautas blink.gif Atrodo kaip vyras cool.gif
Atsakyti
doh.gif Fergie irgi sioje foto ziauri doh.gif kokia baisi!!!!!!!!!!!!!!! kaip ne ji unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina :): 03 vasario 2010 - 01:52
O man Adriana Lima labai graziai atrodo.
Atsakyti