Įkraunama...
Įkraunama...

"Žvaigždės" be makiažo - 2

Laetitia Casta nu ir ji tragiskai be make upo atrodo doh.gif Kaip ne jin doh.gif buciau net nepazinusi,jeigu nebutu buve parasyta,kad Laetitia Casta biggrin.gif
Papildyta:
Valentina Zelyaeva grazi ir be makiazo smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 01 27, 17:17-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 01 27, 17:17)
Gisele   labai graziai atrodo ir be makiazo! thumbup.gif

man irgi!
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2010 01 27, 21:15)
Kristina Ivanova net pačiam gražiausiam savo stovy man vistiek yra baisi, ką jau kalbėt apie tai kai natūrali būna scare.gif

pritariu, man irgi. net su makiazu atrodo nekaip
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 01 27, 22:11)
Man tu manekeniu foto be makiazo atrodo kaip kalejime pries sulaikyma darytos biggrin.gif

Ir man visos kaip zombes atrodo blink.gif doh.gif
Laetitia Casta kai pamaciau bnet kruptelejau blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Man ta abbey lee be makiazo isvis kaip vaikutis atrodo..
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 01 27, 17:28)
O Giselle tai sakyčiau extremalų maudomą užsivilkus, mažyčiai medžiagos lopiukai ir plonyčiais raišteliukai  biggrin.gif

Taigi ji manekene, jai svarbu, kad kuno spalva butu tolygi ir nebutu placiu neidegusiu petnesu ar pan. Bet siaip ji cia sakyciau labai gerai atrodo, nors siaip ji man nera grazi.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 01 27, 20:03)
Ne i tema,bet man tragiska lopez figura. Ir cia tik viena is nuotrauku,kitose tiesiog sviecia celiulitas plius.
user posted image

kuo jau tokia tragiska..kaip 40 m moters absoliuciai normali..man baisiau kaip moters figura kaip berno..nei uzpakalio nei klubu..man atrodo tokios figuros tikriems vyrams nelabai..nebent gejams biggrin.gif nes i ju panasios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 01 28, 21:48)
kuo jau tokia tragiska..kaip 40 m moters absoliuciai normali..man baisiau kaip moters figura kaip berno..nei uzpakalio nei klubu..man atrodo tokios figuros tikriems vyrams nelabai..nebent gejams biggrin.gif nes i ju panasios rolleyes.gif

idomu koks jusu poziuriu yra tikras vyras? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 01 28, 21:48)

Tiesiog tokia mano nuomone,skonio suvokimas, jusu,kaip supratau,kitoks drinks_cheers.gif smile.gif Kas del amziaus,tai tikrai nepasiteisinimas, mano mamai 50,bet atrodo zymiai geriau uz ja(p.s. ne kaip bernas ,o su krutine,uzpakaliu, liemeniu , gan lieknom kojom,taip pat uosve 50 m atrodo tiesiog puikiai palyginus su metais. )
Atsakyti
QUOTE(Damselfy @ 2010 01 22, 21:42)

Su Tarasovienę man labai dažnai Klaipėdoje tenka susidurti prekybos centre, matyt, kažkur netoli gyvename, tai šitoje nuotraukoje palyginus su realybe ji dar labai gerai atrodo. Net mano tėtis, kuris šiaip jau yra jos gerbėjas, kartą pamatęs gyvai pasibaisėjo.. sakė, taip atrodanti moteris net dėmesio neatkreiptų jei nebūtų žinoma schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 01 28, 23:24)
Su Tarasovienę man labai dažnai Klaipėdoje tenka susidurti prekybos centre, matyt, kažkur netoli gyvename, tai šitoje nuotraukoje palyginus su realybe ji dar labai gerai atrodo. Net mano tėtis, kuris šiaip jau yra jos gerbėjas, kartą pamatęs gyvai pasibaisėjo.. sakė, taip atrodanti moteris net dėmesio neatkreiptų jei nebūtų žinoma schmoll.gif

Idomu,o kuo dar skiriasi nuo nuotraukos,kurioj be makiazo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 01 28, 23:29)
Idomu,o kuo dar skiriasi nuo nuotraukos,kurioj be makiazo? smile.gif

Nuvargusi ne fiziškai, bet išvaizda, blanki tokia, plaukai tikrai ne taip gražiai sušukuoti kaip nuotraukoje. Aišku, suprantu, kad po visokių koncertų norisi pailsėti nuo kosmetikos, bet palyginus su kai kuriomis aplinkinėmis moterimis (net vyresnėmis) neįžeidžiant atrodo tokia pilka nutriušusi pelė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 28 sausio 2010 - 22:37