Man musu lietuvaites visos simpatiskos ir be makijazo isskyrus Karina,Zvonke bei Berneen pas jas be make up veidas atrodo kaip lygotas
kas baisiausia,kad as sau taip pat blogai atrodau be make up pripratus dazytis
Gisele labai graziai atrodo ir be makiazo!
J Lo kokia putlutė Bet man gražu
O Giselle tai sakyčiau extremalų maudomą užsivilkus, mažyčiai medžiagos lopiukai ir plonyčiais raišteliukai
O Giselle tai sakyčiau extremalų maudomą užsivilkus, mažyčiai medžiagos lopiukai ir plonyčiais raišteliukai
QUOTE(NORIKA @ 2010 01 27, 18:28)
J Lo kokia putlutė Bet man gražu
maudymukas kaip maudymukas, ir tos medžiagos normaliai yra juk daugelis kažką tokio ir dėvim prie jūros
Laetitia Casta
Valentina Zelyaeva
Valentina Zelyaeva
Laetitia Casta kaip iš siaubo filmo
Valentina Zelyaeva pavydėtinai graži
Gisele normaliai atrodo, tikrai kad ne baisiai
Lopez man tarp kitko jos figūra niekad nebuvo graži, tuo labiau tas jos "gražusis" užpakaliukas, per daug apvalumų o kad dabar celiulitu pasipuošė, na ką padarysi, juk jau ir ne jauna ir dvynukų mama nors čia ne pasiteisinimas
Papildyta:
Christina Applegate
Valentina Zelyaeva pavydėtinai graži
Gisele normaliai atrodo, tikrai kad ne baisiai
Lopez man tarp kitko jos figūra niekad nebuvo graži, tuo labiau tas jos "gražusis" užpakaliukas, per daug apvalumų o kad dabar celiulitu pasipuošė, na ką padarysi, juk jau ir ne jauna ir dvynukų mama nors čia ne pasiteisinimas
Papildyta:
Christina Applegate
Kristina Ivanova net pačiam gražiausiam savo stovy man vistiek yra baisi, ką jau kalbėt apie tai kai natūrali būna