Įkraunama...
Įkraunama...

"Žvaigždės" be makiažo - 2

Man musu lietuvaites visos simpatiskos ir be makijazo rolleyes.gif isskyrus Karina,Zvonke bei Berneen unsure.gif pas jas be make up veidas atrodo kaip lygotas unsure.gif
kas baisiausia,kad as sau taip pat blogai atrodau be make up doh.gif pripratus dazytis doh.gif
Atsakyti
Lopez

user posted image

Gisele

user posted image
user posted image

Atsakyti
Gisele labai graziai atrodo ir be makiazo! thumbup.gif
Atsakyti
J Lo kokia putlutė biggrin.gif Bet man gražu wub.gif
O Giselle tai sakyčiau extremalų maudomą užsivilkus, mažyčiai medžiagos lopiukai ir plonyčiais raišteliukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 01 27, 18:28)
J Lo kokia putlutė  biggrin.gif  Bet man gražu  wub.gif
O Giselle tai sakyčiau extremalų maudomą užsivilkus, mažyčiai medžiagos lopiukai ir plonyčiais raišteliukai  biggrin.gif

maudymukas kaip maudymukas, ir tos medžiagos normaliai yra mirksiukas.gif juk daugelis kažką tokio ir dėvim prie jūros smile.gif
Atsakyti
Laetitia Casta

user posted image

Valentina Zelyaeva

user posted image
Atsakyti
Ne i tema,bet man tragiska lopez figura. Ir cia tik viena is nuotrauku,kitose tiesiog sviecia celiulitas plius.
user posted image
Atsakyti
Laetitia Casta doh.gif kaip iš siaubo filmo swoon.gif
Valentina Zelyaeva pavydėtinai graži wub.gif
Gisele normaliai atrodo, tikrai kad ne baisiai smile.gif
Lopez schmoll.gif man tarp kitko jos figūra niekad nebuvo graži, tuo labiau tas jos "gražusis" užpakaliukas, per daug apvalumų g.gif o kad dabar celiulitu pasipuošė, na ką padarysi, juk jau ir ne jauna ir dvynukų mama g.gif nors čia ne pasiteisinimas
Papildyta:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Christina Applegate
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miss Bisbigli: 27 sausio 2010 - 18:30
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2010 01 27, 20:30)

abbey lee -kaip narkomane... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2010 01 23, 16:50)
Kristina Ivanova
user posted image

ojej kokia baisi blink.gif
Atsakyti
Kristina Ivanova net pačiam gražiausiam savo stovy man vistiek yra baisi, ką jau kalbėt apie tai kai natūrali būna scare.gif
Atsakyti
Man tu manekeniu foto be makiazo atrodo kaip kalejime pries sulaikyma darytos biggrin.gif
Atsakyti