oi prajuokinot su ta lady gaga detektyvu
net tamponas uzfiksuotas, bet apranga jo ispudinga daug visko galima pamatyti
QUOTE(Jolanta1986 @ 2010 01 22, 19:52)
Mes iš karto užkariautume savo grožiu pasaulį
va va va...... butent!!!!
QUOTE(darausra @ 2010 01 24, 18:04)
Nu Zvonkė tai tikrai tragiškai atrodo be makiažo, nors ir šiaip man ji nėra graži Kogero net neatažinčiau jei sutikčiau kur nors ją be makiažo....
O man jis simpatiska... nzn kdl goda irgi be spakliaus visada graziai atrode.. tik dabar kai sustorejo tai man asmeniskai nlb
QUOTE(amber123 @ 2010 01 25, 13:52)
goda irgi be spakliaus visada graziai atrode.. tik dabar kai sustorejo tai man asmeniskai nlb
Nei ji stora nei ji ką, tik pilvūzas padidėjo Ji dabar atrodo labai sveikai ir gražiai, ir atpraskim nuo tų perkarėlių, išdžiūvėlių įvaizdžio. Grožio tame tikrai nėra Moteris turi būt moterim, o ne giltine
Man Goda labai graži ir be ir su makiažu Ypač kaip ji atrodo dabar
Vaida Židonytė man jai nei makiazas nepadeda tokia jau nesimpatiska!!!!!!!!!!!!!!!! nemaloniu veido bruozu ir Atlanta baisiai atrodo
QUOTE(amber123 @ 2010 01 25, 12:52)
O man jis simpatiska... nzn kdl
man irgi
o kaip dabar Goda atrodo? cia rimtai laukiasi?
man karina ir goda visai normaliai be makiazo atrodo, ir oksana visai nebaisiai, nu nera jokios tragedijos
QUOTE(gintaryte1 @ 2010 01 26, 14:02)
man karina ir goda visai normaliai be makiazo atrodo, ir oksana visai nebaisiai, nu nera jokios tragedijos
man goda ir grazi
Pripažinkim, kad ir "žvaigždės", bet jos kiekviena tap pat yra žmonės, kaip ir mes kiekvienas.
Manau Aistė Paškevičiūtė yra gerai pasakiusi: "jei aš garsi, tai nereiškia, kad turiu visur vaikščioti priklijuotomis blakstienomis, kilogramu makiažo priemonių ant kūno ar pan".
O mums visoms tiesiog malonu, kad Tos, kurios "aukštumose" niekuo nesiskiria nuo Mūsų
Būkim visos gražios!
Manau Aistė Paškevičiūtė yra gerai pasakiusi: "jei aš garsi, tai nereiškia, kad turiu visur vaikščioti priklijuotomis blakstienomis, kilogramu makiažo priemonių ant kūno ar pan".
O mums visoms tiesiog malonu, kad Tos, kurios "aukštumose" niekuo nesiskiria nuo Mūsų
Būkim visos gražios!