nu GAGA tikrai grazesnek kaip buvo dar nepopuliari:)
tokiu kiestuoliu pa smus pilna akademija muzikos ir dailes. tik nera vietos kur jiems pasireiksti.
QUOTE(-LR- @ 2010 01 22, 17:45)
62 metai
Bet ar jūs pagalvojot, ką iš mūsų paprastų mergaičių padarytų profesionaliai padarytas makiažas? O dar photoshopas?
Bet ar jūs pagalvojot, ką iš mūsų paprastų mergaičių padarytų profesionaliai padarytas makiažas? O dar photoshopas?
Mes iš karto užkariautume savo grožiu pasaulį
Lietuvių žvaigždės be makiažo ar su dieniniu makiažu(atsiprašau, jei kartojuosi):
Goda Alijeva:
Berneen:
Aistė Jasaitytė:
Giedrė Rusytė:
Violeta Tarasovienė
Vaida Židonytė:
Rūta Ščiogolevaitė:
Oksana Pikul:
Jurga Šeiduikytė:
Papildyta:
Nijolė Pareigytė:
Mia:
Natalija Zvonkė:
Atlanta:
Karina Krysko:
Papildyta:
+2010 01 21, 21:02-->
Na, Lady Gaga atseit per kažkokį interviu pripažino, jog yra hemafroditas(pusiau vyras pusiau moteris), o to koncerto foto yra čia:
Bet aš manau, kad tai netiesa Pažiūrėkit:
Goda Alijeva:
Berneen:
Aistė Jasaitytė:
Giedrė Rusytė:
Violeta Tarasovienė
Vaida Židonytė:
Rūta Ščiogolevaitė:
Oksana Pikul:
Jurga Šeiduikytė:
Papildyta:
Nijolė Pareigytė:
Mia:
Natalija Zvonkė:
Atlanta:
Karina Krysko:
Papildyta:
+2010 01 21, 21:02-->
QUOTE(Lina @ 2010 01 21, 21:02)
youtubej buvo jos koncerto istrauka,kurioje jai is po kelnaiciu islindo vyriskas organas taip,kad neaisku kas ji tokia(toks)
Na, Lady Gaga atseit per kažkokį interviu pripažino, jog yra hemafroditas(pusiau vyras pusiau moteris), o to koncerto foto yra čia:
Bet aš manau, kad tai netiesa Pažiūrėkit:
Rusytė,Mia(beja ir ten ji pasidažiusi,tik prisimerkus nevykusiai),Zvonkė man be makiažo labai normaliai atrodo o Sabutytė ir Pikul,Pareigytė vajeee kaip kaimo bobelos kokios
beveik visos be makiazo baisiai atrodo zodziu makiazas visagalis o be jo mes butumem pobaises
QUOTE(Dovė* @ 2010 01 23, 02:43)
beveik visos be makiazo baisiai atrodo zodziu makiazas visagalis o be jo mes butumem pobaises
kalbekit uz save
Gera juoko dozė
Kristina Ivanova
Vos nenugriuvau nuo kėdės,kai pamačiau Zvonkę ir Krysko be make-up'o! SIAUBINGAI atrodo!!!