Papildyta: Įžymūs žmonės vis tiek yra žmonės. O vat keletas žvaigždžių užkluptos be makiažo manau atrodo ne ką prasčiau, nei su. Tarkim man visada ir visur graži yra Victoria Beckham, Karina Krysko, Madona (nepamirštant kiek pastarajai metų).
man atrodo,kad zmogus turi stengtis graziai atrodyti,o ne is saves kazkokia tai karikatura daryti taip jau baisus,o dar prisimakliavoja kaip lavonas Papildyta: Karina Krysko man labai patinka ir kaip asmenybe ir kaip mergina labai grazi bet be makiazo,jos tas spindintys ryskumas isbleses visai(bent jau mano akimis ziurint)
Nelabai kokia Krysko be makiazo. Man ji butu gal net zymiai grazesne del vieno paprasto dalyko - jei antakius susitvarkytu,nes dabar arteja link Onutes Valiukeviciutes vaizdo (antakiu prasme ). Kam neaisku,ka turiu omeny:
Nelabai kokia Krysko be makiazo. Man ji butu gal net zymiai grazesne del vieno paprasto dalyko - jei antakius susitvarkytu,nes dabar arteja link Onutes Valiukeviciutes vaizdo (antakiu prasme ). Kam neaisku,ka turiu omeny: