Įkraunama...
Įkraunama...

"Žvaigždės" be makiažo - 2

QUOTE(NORIKA @ 2009 12 29, 17:21)
Nosis šiek tiek siaurinta, lūpos "taisytos" (nes viršutinė ant tiek siaurutė - kaip nėra jos), barzdoj man rods implantas, ir DANTYS  doh.gif 
Jei rasiu senas foto, kur tie vampyriški dančiai gerai matos - įdėsiu palyginimui, nes dabar kaip tyčia niekur nerandu  doh.gif

Is kur tu tokia info istraukei? kiek zinau tai Dion labai kategoriskai pries operacijas nusistaciusi. Dantys, tai manau kad tikrai patvarkyti bet visa kita tai netikiu kad taisyta. Barzdoj implantas tai sorry, bet kad ir taip smakras pas ja puse veido uzima, koks idiotas ten dar kazka kistu, ji kaip tik reik tik mazinti. Paziurejus i jos jaunystes nuotraukas tai jis neatrodo pasikeites, o ir nosis plati kaip reikalas. O kas tavo manymu su lupomis daryta? siaurintos? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2009 12 29, 20:59)
Is kur tu tokia info istraukei?

Aš bendrauju oficialiame jos forume, tai daug ko prisiskaitau biggrin.gif Įdomių dalykų, kokių anksčiau nelabai buvu žinojus.... Bet tema ne vien apie ją.... apie visas žymias moteris... 4u.gif
Atsakyti
oo kokios nuotraukos, visada megstu tokias paziuret. sokiruoja merginos stulbinanciai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 12 29, 02:12)
nuotraukoje kaireje nematau jokio fotoshopo, taigi cia ne fotosesine , o paprasta nuotrauka is renginio
user posted image

user posted image

Photoshop'o pamatyt ir neįmanoma, jei jis padarytas profesionaliai biggrin.gif ir tiek Lietuvoj, tiek užsienyje nei viena "žvaigždučių" foto nepasiekia spaudos bent šiek tiek nepadailintos.
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 29, 13:54)
Nei su makiazu, nei be jo nedaili..

Kalbant apie Celin Dion, tai jai net ir 30kg pridėjus ir plaukus nuo galvos nuskutus, ji būtų neeilinė moteris! Jos atveju galioja taisyklė, kad vidus žmogų puošia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-LR- @ 2010 01 01, 21:33)
Photoshop'o pamatyt ir neįmanoma, jei jis padarytas profesionaliai  biggrin.gif  ir tiek Lietuvoj, tiek užsienyje nei viena "žvaigždučių" foto nepasiekia spaudos bent šiek tiek nepadailintos.
Papildyta:

tu paprastu 'candid' vadinamu foto niekas nefotoshopina,kazkoks perdetas photoshopo visur matymas
Atsakyti
QUOTE(-LR- @ 2010 01 01, 21:33)
Kalbant apie Celin Dion, tai jai net ir 30kg pridėjus ir plaukus nuo galvos nuskutus, ji būtų neeilinė moteris! Jos atveju galioja taisyklė, kad vidus žmogų puošia 4u.gif

Aš taip pat galvoju drinks_cheers.gif thumbup.gif Jos balsas ją puošia wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Taip, makiažas tikrai daro stebuklus. Kai kurioms jis padeda, kai kuriom tik pakenkia lotuliukas.gif Pamaciau Milley Cyrus nuotrauka is arti, tai pasiurpo oda... Siaubingai atrodo, o dar tik 17 metu.
Asmeniskai man viena is nuostabiausių moterų žemėje yra Aishwarya Rai. Atrodo puikiai tiek su makiazu tiek be. (Aisku tas jų "be makiažo" tai su trupuciu skysto makiazo pagrindo, truputis tuso ir t.t. doh.gif lotuliukas.gif )
user posted image
user posted image

siaip zavo moteris: Heidi Clum (be makiazo atrodo prastokai verysad.gif )user posted image

Atsakyti
Eva Longoria - Parker
user posted image

Katherine Heigl
user posted image

Julia Roberts
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 06 sausio 2010 - 21:59
Aishwarya Rai man nei su, nei be makiažo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 01 06, 23:31)