Įkraunama...
Įkraunama...

"Žvaigždės" be makiažo - 2

QUOTE(-LR- @ 2009 12 28, 17:11)

user posted image

Čia dar photoshop'as savo daro. Juk net mūsų lietuviškos "žvaigždelės" spaudoje visos daugiau ar mažiau pagražintos, tai ką jau kalbėt apie pasaulinio masto gražuoles?  4u.gif Kiekvieną iš mūsų jei "apdirbtų" kosmetologai, grimeriai ir galiausiai kompiuterinės programos, tai ir savi vyrai nepažintų biggrin.gif

nuotraukoje kaireje nematau jokio fotoshopo, taigi cia ne fotosesine , o paprasta nuotrauka is renginio

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 29 gruodžio 2009 - 00:15
smile.gif+2009 12 21, 23:11-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 12 21, 23:11)
cia geras skirtumas megalol.gif  megalol.gif  megalol.gif
user posted image

kiek perziurejau foto taj si pati tragiskiausia tokio ziauraus skirtumo dar nesu maciusi siauba kelia blink.gif doh.gif
Atsakyti
Celine Dion
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 12 29, 12:49)
Celine Dion

Nei su makiazu, nei be jo nedaili..
Atsakyti
Na man tai ji daili, o gal tik dėl to, kad labai ji man patinka wub.gif

Na vaikystėj ji tikrai buvo labai labai nedaili, ypač dantys, net mokykloj ją vampyre vadindavo dėl kreivų dantų doh.gif
Kadangi jos balsas angeliškas, o scenai reikia gražių žmonių, tai jos vadybininkas-sutuoktinis pats apmokėjo visas plastines operacijas ir dantų "remontus" kol ji dar buvo paauglė, kad tik ji būt ne tik gera atlikėja, bet dar ir išvaizdi smile.gif
Va taip ji atrodė be "remonto", visažistų, kirpėjų ir stilistų darbo 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 12 29, 14:54)
user posted image

Man tai jaunesnė atrodo, ir tiek ax.gif O kas jai koreguota?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 29, 16:46)
Man tai jaunesnė atrodo, ir tiek  ax.gif O kas jai koreguota?

Gal ir nėra gražuolė, bet balsą tai nuostabų turi smile.gif
Atsakyti
Marcia Cross
user posted image
user posted image
Nezinau, daug kur maciau nuotrauku ir be makiazo, bet vistiek graziai man ji atrodo.. smile.gif O sitoj gal mina nekokia pagauta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieter: 29 gruodžio 2009 - 15:58
QUOTE(monika 22 @ 2009 12 26, 13:18)

Gal cia po kokios plastines operacijos ir patinimai dar like, nes tikrai jau tokie skirtumai yra nerealus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 29, 15:46)
Man tai jaunesnė atrodo, ir tiek  ax.gif O kas jai koreguota?

Nosis šiek tiek siaurinta, lūpos "taisytos" (nes viršutinė ant tiek siaurutė - kaip nėra jos), barzdoj man rods implantas, ir DANTYS doh.gif
Jei rasiu senas foto, kur tie vampyriški dančiai gerai matos - įdėsiu palyginimui, nes dabar kaip tyčia niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
Marcia Cross atrodo vyresne be makiazo rolleyes.gif
Atsakyti
Marcia Cross kaip be veido 4u.gif
Atsakyti