Įkraunama...
Įkraunama...

"Žvaigždės" be makiažo - 2

QUOTE(jegele @ 2009 12 23, 21:36)
nu čia tai šokiruot gali... doh.gif esu tikra, kad skirtingų metų fotografijos.

biggrin.gif is pirmos foto galima spresti,kad meducio lipo i medi blush2.gif
Atsakyti
Siaubas blink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 12 25, 13:36)
Doutzen Kroes  mn be makiazo  schmoll.gif  ypac pirmoje nuotraukoje, grazus tik pavieniai bruozai lupos, plaukai, o bendras vaizdas  schmoll.gif

Na, man irgi ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 12 23, 00:59-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 12 23, 00:59)
tai ne problema,juos chemiskai padazyti biggrin.gif bet siaip man jinai visai negrazi schmoll.gif  net su makiazu doh.gif dydelio skirtumo nematau kur su makiazu ir kur be jo rolleyes.gif

man tai matosi skirtumas biggrin.gif , be makiazo atrodo neblogai, o su makiazu nuostabiai
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 12 26, 23:52)
man tai matosi skirtumas  biggrin.gif , be makiazo atrodo neblogai, o su makiazu nuostabiai
user posted imageuser posted image

Man su makiažu jau kaip barbė atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jegele @ 2009 12 23, 20:36)
nu čia tai šokiruot gali... doh.gif esu tikra, kad skirtingų metų fotografijos.

Cia ne del skirtingu metu fotografiju. Heter labai grazi moteris,tiesiog sioj nuotraukoj jai buvo sunkus momentas,skyrybos,narkotikai ir nera ko cia juoktis..
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 12 26, 13:18)

krasnavica tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu bet reikia pagauti tokia "grazia" veido israiska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2009 12 27, 18:53)
krasnavica  tongue.gif  biggrin.gif

Baisu negu baisiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Trendy_ @ 2009 12 25, 14:15)
Na gal kažkas jau ir matė čia amerikiečių silikoninė gražuolė Kim Kardashian user posted image

Čia dar photoshop'as savo daro. Juk net mūsų lietuviškos "žvaigždelės" spaudoje visos daugiau ar mažiau pagražintos, tai ką jau kalbėt apie pasaulinio masto gražuoles? 4u.gif Kiekvieną iš mūsų jei "apdirbtų" kosmetologai, grimeriai ir galiausiai kompiuterinės programos, tai ir savi vyrai nepažintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-LR- @ 2009 12 28, 16:11)
Čia dar photoshop'as savo daro. Juk net mūsų lietuviškos "žvaigždelės" spaudoje visos daugiau ar mažiau pagražintos, tai ką jau kalbėt apie pasaulinio masto gražuoles?  4u.gif Kiekvieną iš mūsų jei "apdirbtų" kosmetologai, grimeriai ir galiausiai kompiuterinės programos, tai ir savi vyrai nepažintų biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-LR- @ 2009 12 28, 17:11)
Kiekvieną iš mūsų jei "apdirbtų" kosmetologai, grimeriai ir galiausiai kompiuterinės programos, tai ir savi vyrai nepažintų biggrin.gif

Tikrai taip, kartais užtenka plaukus, nagus kirpykloj pasitvarkyt, makiažą gražesnį pasidaryt, apsirengt puošniau ir nuosavi vyrai į žmonas kaip į naujas padruškes žiūri lotuliukas.gif thumbup.gif
O ką jau kalbėt jei padirbėtų profesionalūs visažistai, stilistai ir t.t..... tai seilės iki kiaušinių nutystų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti