Įkraunama...
Įkraunama...

"Žvaigždės" be makiažo - 2

[quote=NORIKA,2009 12 11, 14:01]
Pareigytė N.
user posted image

man Preigytė be makiažo gražiai atrodo, nors kiek pastebėjau tai ir makiažą ji su saiku naudoja ax.gif
Atsakyti
Na kiek pražiūrėjau foto tai dauguma kraupiai atrodo,jei ne kosmetika va tau ir būtų "gražuolės" doh.gif
Atsakyti
Eva Longoria-Parker
user posted image

Katherine Heigl
user posted image

Beyonce
user posted image

Debra Messing
user posted image

Marlyn Manson
user posted image

Kate Moss
user posted image

Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 12 12, 21:54)
Kate Moss
user posted image

Moss dėl narkotikų susenus anksčiau laiko.

O kitos - moterys kaip moterys. Nežinau, kokių stebuklų iš jų tikitės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 12 gruodžio 2009 - 19:56
QUOTE(Victorious @ 2009 12 12, 20:55)
Moss dėl narkotikų susenus anksčiau laiko.

O kitos - moterys kaip moterys. Nežinau, kokių stebuklų iš jų tikitės biggrin.gif

as ta pati pagalvojau drinks_cheers.gif Kate Moss,tai tikrai suseno anksciau laiko doh.gif
Atsakyti
Nu nezinau ar labai jau cia anksciau laiko, jai gi jau 36 metai. Taip man ji ir atrodo. Tik kazkaip kol napaziurejau kiek matu tai isivaizdavau, kad gerokai maziau.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 12 12, 20:54)

Katherine Heigl
user posted image

Debra Messing
user posted image

Heigl kokie plaukai doh.gif lotuliukas.gif
O Messing ziauriai nosis negrazi doh.gif
Atsakyti
As manau pas kate moss, kaip ir pas visas moteris, buna dienu kai 40ties atrodo 'per daug susenus', ziurek kita diena po spa- svyti ir neatrodo 'susenus', o visai vaikisko veido rolleyes.gif

user posted image

QUOTE(NORIKA @ 2009 12 12, 20:54)

ta pati imesta nuotrauka tik matyt kitas fotografas iamzino
user posted image
o vaizdas priesingas..

Tiesiog visos moterys turi nutorauku kuriose iseina nekaip, nes apsvietimas, fotografas gali sukurti net visai kitokios akiu spalvos iliuzija.
todel, manau nera taip blogai kaip pacioj baisiausioj nuotraukoj smile.gif
Atsakyti
o man irgi susenus anksciau laiko Moss atrodo, lyginant su kitom 30-36 metu garsiom moterim, modeliais
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 12 13, 15:40)
o man irgi susenus anksciau laiko Moss atrodo, lyginant su kitom 30-36 metu garsiom moterim, modeliais

Tai aisku, narkotinai grozio neprideda niekam biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 12 13, 16:40)

drinks_cheers.gif
Toli ieškot ir nereikia. Na, pvz., Eva Ghoui būdama 30-ies kaip atrodo (trumpas video apačioj, aišku, kalba ji ne apie tai ir tema visai kita blush2.gif ).

http://www.tv3.lt/co...view/13710/800/
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 13, 16:51)
drinks_cheers.gif
Toli ieškot ir nereikia. Na, pvz.,  Eva Ghoui būdama 30-ies kaip atrodo  (trumpas video apačioj, aišku, kalba ji ne apie tai ir tema visai kita  blush2.gif  ).

http://www.tv3.lt/co...view/13710/800/

Nezinia kaip be make up'o.Maciau ir Kate nuotrauku kur ji pasidazius ir sviesiais plaukais (oda irgi panasu ispudi palieka, kaip Evos - spindinti) ir atrodo jaunatviskai smile.gif
Atsakyti