[quote=NORIKA,2009 12 11, 14:01]
Pareigytė N.
man Preigytė be makiažo gražiai atrodo, nors kiek pastebėjau tai ir makiažą ji su saiku naudoja
Na kiek pražiūrėjau foto tai dauguma kraupiai atrodo,jei ne kosmetika va tau ir būtų "gražuolės"
Eva Longoria-Parker
Katherine Heigl
Beyonce
Debra Messing
Marlyn Manson
Kate Moss
Katherine Heigl
Beyonce
Debra Messing
Marlyn Manson
Kate Moss
QUOTE(NORIKA @ 2009 12 12, 21:54)
Kate Moss
Moss dėl narkotikų susenus anksčiau laiko.
O kitos - moterys kaip moterys. Nežinau, kokių stebuklų iš jų tikitės
QUOTE(Victorious @ 2009 12 12, 20:55)
Moss dėl narkotikų susenus anksčiau laiko.
as ta pati pagalvojau Kate Moss,tai tikrai suseno anksciau laiko
Nu nezinau ar labai jau cia anksciau laiko, jai gi jau 36 metai. Taip man ji ir atrodo. Tik kazkaip kol napaziurejau kiek matu tai isivaizdavau, kad gerokai maziau.
As manau pas kate moss, kaip ir pas visas moteris, buna dienu kai 40ties atrodo 'per daug susenus', ziurek kita diena po spa- svyti ir neatrodo 'susenus', o visai vaikisko veido
ta pati imesta nuotrauka tik matyt kitas fotografas iamzino
o vaizdas priesingas..
Tiesiog visos moterys turi nutorauku kuriose iseina nekaip, nes apsvietimas, fotografas gali sukurti net visai kitokios akiu spalvos iliuzija.
todel, manau nera taip blogai kaip pacioj baisiausioj nuotraukoj
QUOTE(NORIKA @ 2009 12 12, 20:54)
ta pati imesta nuotrauka tik matyt kitas fotografas iamzino
o vaizdas priesingas..
Tiesiog visos moterys turi nutorauku kuriose iseina nekaip, nes apsvietimas, fotografas gali sukurti net visai kitokios akiu spalvos iliuzija.
todel, manau nera taip blogai kaip pacioj baisiausioj nuotraukoj
o man irgi susenus anksciau laiko Moss atrodo, lyginant su kitom 30-36 metu garsiom moterim, modeliais
QUOTE(miss.elle @ 2009 12 13, 15:40)
o man irgi susenus anksciau laiko Moss atrodo, lyginant su kitom 30-36 metu garsiom moterim, modeliais
Tai aisku, narkotinai grozio neprideda niekam
QUOTE(miss.elle @ 2009 12 13, 16:40)
Toli ieškot ir nereikia. Na, pvz., Eva Ghoui būdama 30-ies kaip atrodo (trumpas video apačioj, aišku, kalba ji ne apie tai ir tema visai kita ).
http://www.tv3.lt/co...view/13710/800/
QUOTE(Victorious @ 2009 12 13, 16:51)
Toli ieškot ir nereikia. Na, pvz., Eva Ghoui būdama 30-ies kaip atrodo (trumpas video apačioj, aišku, kalba ji ne apie tai ir tema visai kita ).
http://www.tv3.lt/co...view/13710/800/
Nezinia kaip be make up'o.Maciau ir Kate nuotrauku kur ji pasidazius ir sviesiais plaukais (oda irgi panasu ispudi palieka, kaip Evos - spindinti) ir atrodo jaunatviskai